Breaking Bad

ilk bolumu yaklasik 5 kere izledim bi tane billy keane var gay olan. aids warddakiler de var ama onlar bir bolumluk. diger aktiviteleri gaylikten sayacaksan isimiz var mapus orasi

3 zenci var gay ac bidaha izle. İlk bolum fazlaca gay geldi demem o ki. Diger bolumlere bakacas.

Evet italyan elemani mangal yaptilar

Onlar da istemez mi bayanlarla hoş vakit geçirmek ama yok kardeşim ne yapsınlar

Dexterdeki tegmen kari gene kasarlik pesinde. Ne kadar zayifmis irilesmis

bruce willis ölüymüş

Kurgu-senaryo, oyunculuklar, müzikler çekim teknikleri ve kalitesiyle bana göre rakipsiz bir yapım.

Hiç bir şeyi gözümüze sokmadan, zorlama sahneler olmadan en büyük duygu patlamalarını bile 1-2 saniyeyle anlatabilmesi ve kendi adıma diziyi sınıflandıramıyor olmam bütün bu etkenlerin dışında breaking bad'in bende yerinin ayrı olmasına sebep oldu diyebilirim. Çoğunlukla dram olsa da onu da söylediğim gibi hiç bir zorlama sahne-kasıntı repliklerle vermedikleri için her şey inanılmaz normal geliyor. Günlük yaşamda olabilecek şeyler gibi. Replikler de aynı şekilde. Jesse'nin yemeğe geldiği sahnede güldüğüm kadar çoğu komedi yapımında gülmemişimdir. Halbuki o sahne komik olsun diye özel bir çaba harcanmamış olayın kendisi komik. Sit-comlardaki gibi birisi diğerine laf atıp sonrasında düzenlenmiş bir diyalog üzerinden yürümüyor en basit anlatımıyla. Ya da 3. 4. sezon finalleri ve 5. sezon 13. bölümdeki adrenalin patlamasını en kral aksiyon sahnelerinde yaşamamışımdır(Tuco'nun mekanı basmasını da ekleyebiliriz). Dram zaten efsane. Sınıflandırma muhabbetiyle anlatmak istediğim buydu. Bende yeri her zaman ayrı olacak. Kral son hamlesini yaptı biz de keyif, hüzün karışımıyla izledik.
Aynen ya o bakış yok muydu sağa sola :D

Tekrar tekrar izlemiştim o bakışı :D

vxcUN.gif

Doğaçlama kesin :D

Çok iyi ya hala sesli güldürüyor kahkaha atarak :D

brokeback mountain izlemis biri olarak oz gay degildir diyebilirim ilk bolumu izledim

Ben basit bir hesaptan bahsettim sadece 340000 kişinin oyunu değiştirmek daha zor olacaktır diğerine göre. Popüler olması benim açımdan olumlu-olumsuz bir şey belirtmez yoksa. Sıradan televizyon dizisi demen senin bu konuda mantıklı düşünemediğini gösteriyor gerçi. Acayip nefret ediyorsun senin sevdiğin dizileri geçmiş olmasından dolayı anlaşılabilir ama bu şartlarda tartışmak anlamsız. Benim verdiğim basit bir hesaptı onu belirtmek istedim.

Kusura bakma mantıklı düşünemeyen sensin dostum. Fanboy gibi davranıyorsun. Zira benim görüşüm sıradanlığını söylemem. Bunda nasıl bir mantık arıyorsun orası ilginç. Şimdi burada çıkıp birisi bu dizi kötü dese adama ne diyeceksin çok merak ediyorum. 500 bin kişi bile oylasa bu sadece dizini popülerliğini gösterir. zira adam hayatında 5-10 dizi izlemiş dizi izlemiştir Aksiyon öğelerinden çok etkilenip girip 10 vermiştir.

Voter ların durumu 240 bin kişi girip sadece 10 vermiş. Bu çoğunlukla fanboyları gösteriyor. Çünkü hiç bir sinefil bir yapıma 10 vermez. Ve 18 yaş altı ergenler 9.7 ortalama yapmış acaba neden;) Sadece 1 verenler 8100 kişi ayrıca bak haterları toplasan (1-7 arasını sayalım) 15 bin kişi etmiyor. Ayrıca yaş ortalaması 29-44 grubu 9.3 vermiş. Al sana link:

340181 IMDb users have given a weighted average vote of 9.5 / 10

Demographic breakdowns are shown below.

Votes Percentage Rating

240342
neutral.gif
70.7%10

59799
neutral.gif
17.6%9

19657
neutral.gif
5.8%8

6577
neutral.gif
1.9%7

2378
neutral.gif
0.7%6

1344
neutral.gif
0.4%5

742
neutral.gif
0.2%4

590
neutral.gif
0.2%3

578
neutral.gif
0.2%2

8174
neutral.gif
2.4%1

Arithmetic mean = 9.3. Median = 10

This page is updated daily.

See user ratings report for:

Votes Average

Males 248657
blue.gif
9.5

Females 45709
red.gif
9.3

Aged under 18 9418
neutral.gif
9.7

Males under 18 8181
blue.gif
9.7

Females under 18 1237
red.gif
9.4

Aged 18-29 180471
neutral.gif
9.6

Males Aged 18-29 154565
blue.gif
9.6

Females Aged 18-29 25906
red.gif
9.3

Aged 30-44 72055
neutral.gif
9.3

Males Aged 30-44 60950
blue.gif
9.4

Females Aged 30-44 11105
red.gif
9.2

Aged 45+ 12208
neutral.gif
9.2

Males Aged 45+ 9406
blue.gif
9.2

Females Aged 45+ 2802
red.gif
9.1

IMDb staff 16
neutral.gif
9.7

Top 1000 voters 356
neutral.gif
8.7

US users 57472
neutral.gif
9.6

Non-US users 236894
neutral.gif
9.4

IMDb users 340181
neutral.gif
9.5

Buda the wire stats ları: 110 bin kişiden 10 bine yakın(9100) grup 1 vermiş acaba bunlar hater olabilir mi. Hatta bazı dizilerin fanboyları bile olabilir. totalde 110 bin kişiden yaklaşık 14 bini hater(1-7).:) Gördüğün gibi 18 yaş altı kişiler 6.7 vermiş acaba neden;) 29-44 yaş aralığı 9.4 vermiş.

"The Wire" (2002) More at IMDbPro »

https://www.imdb.com/title/tt0306414/ratings?ref_=tt_ov_rt

login to vote

112482 IMDb users have given a weighted average vote of 9.3 / 10

Demographic breakdowns are shown below.

Votes Percentage Rating

75819
neutral.gif
67.4%10

15758
neutral.gif
14.0%9

5902
neutral.gif
5.2%8

2433
neutral.gif
2.2%7

1153
neutral.gif
1.0%6

816
neutral.gif
0.7%5

509
neutral.gif
0.5%4

456
neutral.gif
0.4%3

526
neutral.gif
0.5%2

9110
neutral.gif
8.1%1

Arithmetic mean = 8.8. Median = 10

This page is updated daily.

See user ratings report for:

Votes Average

Males 87288
blue.gif
9.4

Females 11674
red.gif
8.8

Aged under 18 1635
neutral.gif
6.7

Males under 18 1459
blue.gif
6.8

Females under 18 176
red.gif
4.4

Aged 18-29 53476
neutral.gif
9.4

Males Aged 18-29 48386
blue.gif
9.4

Females Aged 18-29 5090
red.gif
8.5

Aged 30-44 35085
neutral.gif
9.4

Males Aged 30-44 30858
blue.gif
9.4

Females Aged 30-44 4227
red.gif
8.9

Aged 45+ 5774
neutral.gif
9.0

Males Aged 45+ 4614
blue.gif
9.1

Females Aged 45+ 1160
red.gif
8.9

IMDb staff 15
neutral.gif
9.2

Top 1000 voters 316
neutral.gif
7.8

US users 24073
neutral.gif
9.4

Non-US users 74889
neutral.gif
9.3

Son olarak bende seninle tartışmak istemem. Zaten bu son mesajım bi daha bu konuda herhangi bir şey yazmayacağım nitekim tartışma yapmak için konu hakkında her iki tarafında tartışmanın ne olduğunu anlaması gerekir. Ancak mantık vs gibi konulara girmenden dolayı bunu yazma ihtiyacı hissetim. Senin sevdiğin bir diziyi herkes beğenmek zorunda değildir. Ve beğenmemeside onun ne nefret ettiğini, ne de mantığının olmadığını göstermez.

milletin kac yasinda oldugunu nerden biliyorsun ki

imdb staff ve top 1000 voters kisimlarina bakacak olursak bb onde. bb daha iyi bbye 9.5, wire'a 9.1 veririm

Yav sanki bunlar somut verilermiş gibi davranmayın. "En iyi", ölçülebilen veya herkes için aynı olan bir şey değil ki. 20 bin adam varsa 20 bini de en iyisine farklı bir şey diyebilir. Bunu niye mesele yaptınız anlamadım.

İnsan sevdiği yapımları başkası da izlesin/okusun ister de biraz abartıyorsunuz :D

Breaking Bad kurgu olarak çok güzel bir dizi lakin karakter arası diyalogların çok kötü olduğunu düşünüyorum.

Mesela Walter'ın karısına karşı öyle süzme salak olması başlı başına saçma. Skyler'ın davranışları da hiç normal değil gerçekten çok uzak.

Jesse'nin her sezonda farklı bir ruh hali içinde olması saçma. Kaldıki hepi topu 1 senelik zaman diliminden bahsediyoruz.

Hank'in ortada hiç bir şey yokken aaa bak şunun gözünün üstünde kaşı var bundan şüphelendim tarzında üstün yetenekleri olması ama Walter'ın hayatındaki değişimleri fark edememesi. Lydia'dan ayağındaki ayakkabı yüzünden şüphelenen adam bu :D

Daha çok var böyle ilk aklıma gelenleri yazdım. "Bana göre" vasat bir dizi.

Breaking Bad kurgu olarak çok güzel bir dizi lakin karakter arası diyalogların çok kötü olduğunu düşünüyorum.

Mesela Walter'ın karısına karşı öyle süzme salak olması başlı başına saçma. Skyler'ın davranışları da hiç normal değil gerçekten çok uzak.

Jesse'nin her sezonda farklı bir ruh hali içinde olması saçma. Kaldıki hepi topu 1 senelik zaman diliminden bahsediyoruz.

Hank'in ortada hiç bir şey yokken aaa bak şunun gözünün üstünde kaşı var bundan şüphelendim tarzında üstün yetenekleri olması ama Walter'ın hayatındaki değişimleri fark edememesi. Lydia'dan ayağındaki ayakkabı yüzünden şüphelenen adam bu :D

Olm 3. sezon civarı tavırları bire bir benm eski kız arkadaşım nasıl gerçekten uzak :D Hatta kısmi olarak sonraları da.

İzledikçe onu gördüm :D

vasat bir dizi degil istedigin kadar onceki kismi boldla

buna da izah getirebilirim. Birincisi 2 senelik bir zaman dilimi. İkincisi zaten dizide Jesse'nin değişimine de tanık oluyoruz. 2 kuruş için pis işler peşinden koşan bir gençken, kaçırdıklarını, paranın hayattaki yerini, bu dünyanın derinliklerini öğrene öğrene bir değişim yaşadı ki bence dizinin en güzel konseptlerinden biriydi.

Olm 3. sezon civarı tavırları bire bir benm eski kız arkadaşım nasıl gerçekten uzak :D Hatta kısmi olarak sonraları da.

İzledikçe onu gördüm :D

Olm uzak işte. 3. sezonda gidip Tedd ile yatmasının mantığı nedir? Walter'ın ultra light tavırları falan nedir arkadaş. İş yerine gidip çiçek saksını adamın camına atmasıyla çözüldümü yani. Her haltı yapan skyler ama hep özür dileyen Walt :D

Walter her şeyi ailesi için çocukları için yapıyor ama motosikletli çocuğun ölmesi umurunda değil.

@Hayri Cund

Vasatında altında bir dizi.

Geri
Üst Alt