Breaking Bad

Olm uzak işte. 3. sezonda gidip Tedd ile yatmasının mantığı nedir? Walter'ın ultra light tavırları falan nedir arkadaş. İş yerine gidip çiçek saksını adamın camına atmasıyla çözüldümü yani. Her haltı yapan skyler ama hep özür dileyen Walt :D

Walter her şeyi ailesi için çocukları için yapıyor ama motosikletli çocuğun ölmesi umurunda değil.

@Hayri Cund

Vasatında altında bir dizi.

oha bunun mantıgını anlamadın mı ?

az biraz psiklojien anlayın empati kurun beya gayet normal.

jessenin karakteri duyygusallıgı hassaslıgı 1e 1 yansıtılmış. sinir bozucu olmasıda bu yüzden. boş atmışsn renktaş

Çok garip lan :D Ben o kısımları düşününce bile geriliyorum. Hatta Skyler'ın çıktığı her sahneyi atlayarak izledim :D

120731040907-entskyler-breaking-bad-story-top.jpg

Bu kadın insanı nasıl gerer ya. Tam aksine gevşetir :redface:

oha bunun mantıgını anlamadın mı ?

az biraz psiklojien anlayın empati kurun beya gayet normal.

jessenin karakteri duyygusallıgı hassaslıgı 1e 1 yansıtılmış. sinir bozucu olmasıda bu yüzden. boş atmışsn renktaş

Diziye değil bana yorum yapmışsın sen. 1 sahne olur ama 10 kişi farklı yorumlar. Ben öyle yorumladım. Benim mesajım boş ise doldur renkdaşım.

Diziye değil bana yorum yapmışsın sen. 1 sahne olur ama 10 kişi farklı yorumlar. Ben öyle yorumladım. Benim mesajım boş ise doldur renkdaşım.

özgür abi doldurmuş zaten ofsayta çıkmışsın renktaş sogumuş durum analştasım gelmedi ama önceki sayfalarda skylera karşı olan sevgimin nedenleri mevcut

özgür abi doldurmuş zaten ofsayta çıkmışsın renktaş sogumuş durum analştasım gelmedi ama önceki sayfalarda skylera karşı olan sevgimin nedenleri mevcut

Özgür'ün dolduracak gözlem yeteneği ve insanları ikna etme, düşüncelerini çok iyi bir şekilde anlatabilme yeteneği olduğundan muhalif durumda da olsan zevkle sabaha kadar tartışabilirim. Ayrıca Özgür'ün ve Hayri'nin doldurduğu yerlere bakarsan benim beğenmediğim kısımları ( anlamadığım kısımlarda olabilir )anlatmaya çalısıyorlar. Yani diziyi anlatıyorlar dostum benim boş mesaj atıp atmamamla ilgili post atmıyorlar. diziye dönecek olursak eğer; Skyler'ın neresini sevdin Allah aşkına? boyunu, posunu, mavi gözlerini mi. Karakter olarak benim gözümde = 0 ( sıfır ) Varlığının hiç bir anlamı yok 3. sezondan itibaren.

Özgür'ün dolduracak gözlem yeteneği ve insanları ikna etme, düşüncelerini çok iyi bir şekilde anlatabilme yeteneği olduğundan muhalif durumda da olsan zevkle sabaha kadar tartışabilirim. Ayrıca Özgür'ün ve Hayri'nin doldurduğu yerlere bakarsan benim beğenmediğim kısımları ( anlamadığım kısımlarda olabilir )anlatmaya çalısıyorlar. Yani diziyi anlatıyorlar dostum benim boş mesaj atıp atmamamla ilgili post atmıyorlar. diziye dönecek olursak eğer; Skyler'ın neresini sevdin Allah aşkına? boyunu, posunu, mavi gözlerini mi. Karakter olarak benim gözümde = 0 ( sıfır ) Varlığının hiç bir anlamı yok 3. sezondan itibaren.

ya 1 kere sky ı anlıcaksın.

kadın evliligli belli kocası belli ve birden kocasının tavırları karşısında verdigi reaksiyonalr çok kadınsı çok normal. kadın walt karşısında bildigin aptal yerine konuluyor.

aldatma noktasında da net hatırlamıyorum ama kadın adamını kaç gündür ilgisinden öuaf ve tuhaf şekilde duruyor ve maziden bir adam geliyor aradaıgı ilgiyi boşlugunu başka bir heriften eskiden maziden olan bir adamdan bulunca oraya kayması çok insanı.

ve gene walta şans verdi her zaman.

çocugu karşısında haklıyken haksız duruma geçicegini bile bile ne modlara girdi.

ve sonunda gene waltın yanında her zaman oldu.

nesini sevmeyim.

evet mavide gözlü agzıda büyük tatlı kadın.

ayrıca sen öylesini seversin bende bir olayın sıcaklıgı geçmişken söylencek söylenmişken tekrarı sevmiom yea.

ya 1 kere sky ı anlıcaksın.

kadın evliligli belli kocası belli ve birden kocasının tavırları karşısında verdigi reaksiyonalr çok kadınsı çok normal. kadın walt karşısında bildigin aptal yerine konuluyor.

aldatma noktasında da net hatırlamıyorum ama kadın adamını kaç gündür ilgisinden öuaf ve tuhaf şekilde duruyor ve maziden bir adam geliyor aradaıgı ilgiyi boşlugunu başka bir heriften eskiden maziden olan bir adamdan bulunca oraya kayması çok insanı.

ve gene walta şans verdi her zaman.

çocugu karşısında haklıyken haksız duruma geçicegini bile bile ne modlara girdi.

ve sonunda gene waltın yanında her zaman oldu.

nesini sevmeyim.

evet mavide gözlü agzıda büyük tatlı kadın.

ayrıca sen öylesini seversin bende bir olayın sıcaklıgı geçmişken söylencek söylenmişken tekrarı sevmiom yea.

Tercihlerimiz farklı :D

5. sezon 8. bölümdeyim. Ne dizi be, 2 sezon geriye götürdü bir an için.

sphN5.jpg

Arkadas hala aklım almıyor bu dizi nasıl 3.sezon izni almış nasıl 4.sezon izni almıs ?

Bu diziyi bu kadar muhteşem yapan ne ?

Sırf methiyeler düzüldü puanı çok yüksek diye başladım .

zor bela kendimi ikna ede ede ilk 2 sezonu bitirdim.

Allahım dizide hiçbirşey yok . Bu kadar abartılan nedir kendime sorup durdum.

Sonra dedim bu kadar milletin bir bildiği vardır herhalde

3.sezona başladım ilk 4 bölümü bitirdim birazdan 5 i izleyecem.

ve ilk 4 bölüm yine sıfır. Ne bir heyecan ne bir gizem ne aksiyon hiçbirşey yok ya.

Sabrede sabrede 3.sezonu zorla bitirecem bakalım.

Uyuz oldum.

Arkadas hala aklım almıyor bu dizi nasıl 3.sezon izni almış nasıl 4.sezon izni almıs ?

ve ilk 4 bölüm yine sıfır. Ne bir heyecan ne bir gizem ne aksiyon hiçbirşey yok ya.

Uyuz oldum.

neyse renktas bosver

@Caner Gaybo Dizinin tarzı ve anlatımı hoşuna gitmediyse zorlama bence, izlemen hata. Herkesin zevkine hitap etmiyor çünkü. Dizide aksiyondan çok dram, gizem ve gerilim var. Senaryo biraz ağırdan alınmış, yavaş yavaş işlenmiş evet ama bu yolla mantık hataları yok denecek kadar az.

@Caner Gaybo Dizinin tarzı ve anlatımı hoşuna gitmediyse zorlama bence, izlemen hata. Herkesin zevkine hitap etmiyor çünkü. Dizide aksiyondan çok dram, gizem ve gerilim var. Senaryo biraz ağırdan alınmış, yavaş yavaş işlenmiş evet ama bu yolla mantık hataları yok denecek kadar az.

Başladık bir kere mecbur bitircez. Çok seveceğimi sanmıyorum.

Seninde dediğin gibi tarzıma hitap etmiyor sanırım

"One of these days when you come up here, I'll be dead"

w. muazzam bir sahne ve laf idi

walt diger evdeyken bikac chapter eklemis kitaba adam zeki

Uyuz oldum.

dimi

Finalde walter skylerın yanına gittiğinde tam skyler "walt jr birazdan gelir" (sanırım burası) demeden önce ki yaklaşık 1 dk.lık boş sessizlik skyler gudubetinin suratıyla birleşince hayatım kaydı. Bilgisayarı alıp duvara çarpasım geldi resmen. İçim karardı o sahnede net.

Geri
Üst Alt