Breaking Bad

Ağır spoiler içerir

[media]https://www.youtube.com/watch?v=8BYhzRW4qDM[/media]

zHSX3Rt.gif

4. sezon finalini izlicem birazdan

Hastasiyiz Jesse Pembe Adam reyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Cok saglam hayrani oldugum bir dizi.2 hafta once izlemeye basladim ama 4.sezon 3. Bolumdeyim.super lan bu dizi.Yo!

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=WzhW20hLp6M[/media]

breaking bad=YATAK KIRMAK

dolayısıyla GÜNAH BİR DİZİ

İzlemeye kıyamıyorum diziyi 4. sezonun son bölümündeyim.Tek kelimeyle muazzam bir dizi izlemeyen kalmasın.

Taze bitirdim sicak sicak yazam dedim

Prison breakten sonra ilk defa bi diziye boylesine tutuldum

Pbnin ilk bolumleri efsane iken BB ninde son bolumleri efsane cikti ( ozellikle son 5 bolum )

Her neyse bu dizinin yapiminda emegi gecen herkesi saygiylan selamliyorum

Cok yasayin lan

Bende Diziye basladim.

Su anda Season 1 yeni bitirdim.

Genel olarak güzel dizi, hem Oyuncular hem Konu.

Bir tek o engeli cocuk cok antipatik. Ölse gram üzülmem.

Bende Diziye basladim.

Su anda Season 1 yeni bitirdim.

Genel olarak güzel dizi, hem Oyuncular hem Konu.

Bir tek o engeli cocuk cok antipatik. Ölse gram üzülmem.

daha kezzap atmak istiyceğin zamanlar gelecek o çocuğa reiz.

Dizinin son bölümünü dün akşam izledim. Hani dizi de dememek lazım buna bu başka birşey bu adını koyamıyorum. Hani başyapıt demek lazım herhalde. Bir televizyon dizisinden öte toplam 62 parçaya bölünmüş olağandışı bir şaheser desem herhalde yanlış olmaz. Kara komedi, polisiye, dram, gerilim, psikoloji harika bir şekilde harmanlanmış. Senaryosu, kurgusu, gerçekçiliği, oyunculuk kalitesi, görüntü kalitesi, her sezon daha da üstüne koyarak artan heyecan ve kalite vs... Bryan Cranston ve Vince Gilligan başta olmak üzere bu yapımda emeği geçen herkesin eline sağlık. Ben bir diziye böyle bağlandığımı hatırlamıyorum. 2 hafta boyunca tıpkı her fırsatta sigara yakmak için fırsat kollayan tiryakiler gibi fırsatını bulduğum her anda bir bölümünü bitirdim. Koskoca 5 sezonu iki haftada gömdüm afiyet olsun :crushed: Öyle bölümler vardı ki; bu diziyi güncel olarak takip etmiş olan fanları için bir sonraki bölümü bir hafta boyunca beklemek ızdırap olmuştur eminim.Sezon finallerinden sonra başlayacak bir sonraki sezonun başlangıcını beklemeyi hayal edemiyorum bile :) Çok şükür ki dizi tamamlandıktan sonra hiçbir spoiler yemeden bu diziye bulaşmışım.

Bir Game of Thrones fanı olarak Breaking Bad denen dizi nasıl olur da Game of Thrones gibi bir yapımdan daha çok puan alabilir, bu diziyi bu kadar iyi yapan nedir, neden insanlar avatarlarına kel, sakallı, gözlüklü ve yaşlı bir tipin resimlerini koyarlar diyordum hep ama ağzımın payını aldım :D Bu yapımın, insanı kendine bağlayan çok farklı bir kimyası var.

Walter White başta olmak üzere özellikle Jesse Pinkman, Hank Schrader, Gustavo 'Gus' Fring karakterleri olağanüstüydü.

Heisinberg için ise şu söylenebilir; Remember your name yo!! :cigara:

Geri
Üst Alt