Hasan Hazara
10 Numara!
- 28 Aralık 2008
- 11.409
- 344
- 1.708
Yok izlemedim ama bayagi övgüler yagdiriyor arkadaslarim![]()
bakman lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok izlemedim ama bayagi övgüler yagdiriyor arkadaslarim![]()
bu dizinin üstüne dizi yok maalesef şu ana kadar hiçbiri breaking bad etmedi ama Game of thronesa da hasta oldum 3.sezon itibariyle
Sopranos kalite konusunda BB'den daha kötü değil methinks
Başka bu kadar iyi dizi bulmak neredeyse imkansız
Belki forumun friendciler katılmaz
True Detective'i tavsiye ederim....bu dizinin üstüne dizi yok maalesef şu ana kadar hiçbiri breaking bad etmedi ama Game of thronesa da hasta oldum 3.sezon itibariyle
imdb puanına bakmam gerek bazen yanıltıcı olabiliyor gerçi ama konusu nedir brolyTrue Detective'i tavsiye ederim....
Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk
Friends de güzeldir elbet izlemedim ben how i met your mother izlemiştim onlar çerezlik dizi geliyor bana
Özgür AslanBana göre friends tv tarihin en overrated dizilerden birisidir ama dedigim gibi forumun friendciler benimle katılmaz
Şimdi boş yere myc yemeyim![]()
2.sezon kötümü yani ne anladım o iştenIsminden belli zaten....Polisiye dizisi...şimdiye kadar 2 sezonu oldu...her ikiside değişik aktörlerle ve ikisininde birbiriyle alakası yok ismi hariç....ben her türlü dizilere bakıyorum ve bu dizi üstüne dizi yok...ne BB ne GoT.....çok üst düzey bir dizi....imdb puanı ise 9.2....birde ikinci sezonuna bakmaya gerek yok bir işe yaramaz....
Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk
Ikisininde birbiriyle alakası yok ismi hariç.....inan bana çok müthiş bir Thriller dizisi...zaten sadece 8 bölümlük bir dizi....2.sezon kötümü yani ne anladım o işten![]()
bende istemiyodum ama her bölüm ayrı düşünülmüş kült bir dizidir kesinlikle bitince boşluğa düşüceksin4. Sezon 4. Bölümdeyim aslında bitmesinide istemiyorum.
bende istemiyodum ama her bölüm ayrı düşünülmüş kült bir dizidir kesinlikle bitince boşluğa düşüceksin
4. Sezon 4. Bölümdeyim aslında bitmesinide istemiyorum.