Breaking Bad

walter-white-car-wash.jpg
6a00d8341c2df453ef017c31c758f3970b-500wi

Cefasını/Sefasını. :)

bu dizinin üstüne dizi yok maalesef şu ana kadar hiçbiri breaking bad etmedi ama Game of thronesa da hasta oldum 3.sezon itibariyle

bu dizinin üstüne dizi yok maalesef şu ana kadar hiçbiri breaking bad etmedi ama Game of thronesa da hasta oldum 3.sezon itibariyle

Sopranos kalite konusunda BB'den daha kötü değil methinks

Başka bu kadar iyi dizi bulmak neredeyse imkansız

Belki forumun friendciler katılmaz

Sopranos kalite konusunda BB'den daha kötü değil methinks

Başka bu kadar iyi dizi bulmak neredeyse imkansız

Belki forumun friendciler katılmaz

Friends de güzeldir elbet izlemedim ben how i met your mother izlemiştim onlar çerezlik dizi geliyor bana

Isminden belli zaten....Polisiye dizisi...şimdiye kadar 2 sezonu oldu...her ikiside değişik aktörlerle ve ikisininde birbiriyle alakası yok ismi hariç....ben her türlü dizilere bakıyorum ve bu dizi üstüne dizi yok...ne BB ne GoT.....çok üst düzey bir dizi....imdb puanı ise 9.2....birde ikinci sezonuna bakmaya gerek yok bir işe yaramaz....

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

Son düzenleme:
Isminden belli zaten....Polisiye dizisi...şimdiye kadar 2 sezonu oldu...her ikiside değişik aktörlerle ve ikisininde birbiriyle alakası yok ismi hariç....ben her türlü dizilere bakıyorum ve bu dizi üstüne dizi yok...ne BB ne GoT.....çok üst düzey bir dizi....imdb puanı ise 9.2....birde ikinci sezonuna bakmaya gerek yok bir işe yaramaz....

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk
2.sezon kötümü yani ne anladım o işten :D

Dizilerin kralı

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt