Brezilya 2-1 Kuzey Kore | 15 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: Brezilya 2-0 Kuzey Kore | 15 Haziran | İkinci Yarı | TRT 1

Ulan koskoca ELANO sizin oylarınıza mı kaldı? Fitneci herifler. Rijkaard üstada güveniyorum. Düzgün adamlar alacak yanına ve Elano bu tür klas gollerini bizlere Galatasaray formasıyla izletecke.

"G.T ediyor herkesi,

Fitneci herifler"

Bu kelimeler yakışmıyor üstadım.

Ulan boş boş konusup sabır sınamayın fenerlimisiniz lan adam çatır çatır oynuyor Arkasına serveti koyarsan sarpı koyarsan adamdan ne performans bekliyorsunuz

Ne garip insanlar var anlamakta zorluk çekiyorum ya.Galatasaray'ın oyuncusu dünya kupasında 1 gol 1 asist yapıyor.Ama gel gör ki bizim taraftar hala adamı kötülüyor.Ulan fenerin oyuncusuna yapmazsınız bunu be.

Kimse Elano'dan bu maçtaki gibi bir oyun beklemesin.Gerçi öyle güzel bir oyunda sergilemedi.Normaldi.Galatasaray'da daha çok defansif oynuyor yani Brezilya'daki gibi değil...

bence elano satılmalı güzel bi gol attı,asisti de var ama hiç sorumluluk almıyor takımda....bize sorumluluk alıp top tutcak adam lazım böle koşmayan top tutmayan adam değil

72 dakikada 8 buçuk kilometre koşmuş. Fena istatistik değil...

Brezilya boş. Gruptan çıkar karşısına sağlam bir takım çıkarsa elenir.

Brezilya boş da kim dolu Allah aşkına? Sağlam rakip kim?

Arjantin, İtalya, Fransa, Hollanda mı? Sadece Almanya olumlu görüntü verdi onda da Avusturalya'nın etkisi büyük.

aynen yaninda maicon melo kaka oldumu tas gibi oyniyor

elanonun arkasina iki tane zenci aldimi tamamdir bu is :D

Esasen Elanoyu oynatmak için Robinhoyu almak lazım:asd::lol::lol:

Gaayet ne anlattigimi biliyorum.. Birincisi galatasaray´i resmen kücültmüssün su durumda. yaani Valencia senin anlatmana göre Valenciadan kat kat kücük degilmi..?

Konuya gelince benim Forumda mesajlarimi arastir. ben Mehmet Topal´in nasil valencia´ya gittigini daha anlamis degilim. mehmet Topal 5 metreden pas vermekte bile özürlü bir Futbolcu.. Benim Futbol anlayisim budur. ben Elano, Keita, baros, Kewell, Arda(Bu sezon haric), Gio Santos, Emre Colak, Hakan Balta, Lucas Neill, gibi Futbolculari Galatasaray da görmek istiyorum.. Öyle Pas özürlü oyunculari degil. Aslinda birgün o gereksiz Pas hatalari saayesinde kac Gol yedigimizin kanitini sergileyecegim.. Bunun 30% Mehmet Topaldan..

Sen anca PC başında atarım diye konuşursun, Elano Dünya Kupasında atar . ;)

Ben demiyorum ki, sen diyorsun "Halı sahada atarsın" diye. Bende farketmez dedim üstad. PC'de de atarım. her yerde atarım. Mühim olan öyle gol atmak :)

"G.T ediyor herkesi,

Fitneci herifler"

Bu kelimeler yakışmıyor üstadım.

Sene boyunca beni kanser eden adamlar bunun hesabınıda verir elbet. Tipik Türk zihniyeti işte. Yarın bir gün kötü oynar, yerin dibine sokarlar. Daha topu kaldıramıyor!!! diyerek 3 ünlem ile kendi egolarını tatmin ederler. O da olmaz gelir buraya Elano daha fazla istatistik yakalasın daha yüksek bedele satalım derler.

Ondan sonrada ama biz Total Futbol oynayamıyoruz kiiiiiiiiiiii :( derler.

Mustafa Sarp ve Barış Özbek'i Brezilya'ya koyalım bi de öyle seyredelim Elano'yu XD

Tae Jong reis yazıyordu az kalsın.

Arkadaşlar, O golü bende atarım yahu. Robinho'nun pasa baksanıza. Ayıp..

Aynen bizim bu seneki derdimiz o pası atacak adamdı. Biz o pasları atsın diye Elanoyu aldık gidin alanlara sorun bakım bunu söylemeyeceklermi.. birde 16 mac Forvetsiz oynadık geçeydi forvetede Arda atardı ona 2 3 pas merak etmeyin. Sevindiğiniz yazılara bakım Ooo 15 edermi satalım diye sevinio sevinenler neden az daha bizdeki Elano olursa edeceğimiz zarar tartısılmaz. Aksam uzeri Keita gol stsa ooooo 15 eder ii ii satalım mı derdi herkez azıcık düşünün. Asıl Maclar yenni başlıyor bakalım K Kore değil mesela canlar :)

Geri
Üst Alt