Brezilya 3-1 Fildişi Sahili | 20 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: Brezilya 0-0 Fildişi Sahili | 20 Haziran | İlk Yarı | TRT 1

Platini'yi cok mutsuz gordum.. :sad007: yazik bee..

ve goooooooooooooooolll fabiano.. :D

Kaka'nın pası.

Cevap: Brezilya 1-0 Fildişi Sahili | 20 Haziran | İlk Yarı | TRT 1

Erikkson'a kapak olsun.

Top uzamış :D

Ölümüne vurmuş hayvan :D

Sen Dindane ile oynamaya devam et mal herif.

Arda kornerden kaç tane asist yaptı yahu... İlk zamanlar elano atıyordu. Hepsini de kaleci alıyordu. Gerçi Arda'da çok iyi atamıyor ama en azından arada gol oluyor.

Yeterli değil maalesef.Yıllarca duran toplarda hep kötüydük hala da kötüyüz.Arda bence çok kötü korner kullanıyor.

Ben de kaleci olsam elimi falan sokmazdım koparırdı :d

Fabiano gibi golcü çok az var.

Elano'nun ayağı daha düzgün ama . Benim anlamadığım herkes ön direğe açıyordu nedir bu ön direk sevdası bizim takımdaki.

Orasını bilemem. Rijkaard kullandırıyordur ama orası kesin. Elano kullanıyordu, hepsi etkisiz kalınca Arda'ya döndük. Ki geçen sezon duran toplardan 8-9 asist yaptı. Gayet iyi rakamdır.

ölümüne vurmuş :D

ya bu herif gerizekalı dindane ye hala tahammül ediyo :SS:

Orasını bilemem. Rijkaard kullandırıyordur ama orası kesin. Elano kullanıyordu, hepsi etkisiz kalınca Arda'ya döndük. Ki geçen sezon duran toplardan 8-9 asist yaptı. Gayet iyi rakamdır.

Orası da garip diyorum ya. Sene başında yaptı bir daha yok. Bana göre Rijkaard kendini iyi hisseden kullansın diyor bir kaç kişi arasında. Arda seçiyor kimin kullanacağını da. Penaltılarda ve frikiklerde bunu gördük.

Mal Sven kaybetmeye mahkumsun

Maloz Eriksson kapak olsun sana Dindane'yle devam et sen.

Yeterli değil maalesef.Yıllarca duran toplarda hep kötüydük hala da kötüyüz.Arda bence çok kötü korner kullanıyor.

Çoğu takımdan fazla gol attık bu sezon. Hepsinin asistini de Arda yaptı. İlk dönemlerde bu tarz organizasyonlara daha çok çalışıyorduk sanırım her maç bir duran top golümüz vardı. Sonradan bıraktık, Arda da hepsini ön direğe attı:)

Brezilya ikiyi bulur yakında.

Orası da garip diyorum ya. Sene başında yaptı bir daha yok. Bana göre Rijkaard kendini iyi hisseden kullansın diyor bir kaç kişi arasında. Arda seçiyor kimin kullanacağını da. Penaltılarda ve frikiklerde bunu gördük.

Sezon başında organizasyon vardı. Net şekilde belliydi. Sonradan bıraktılar nedense. Arda'nın seçtiğini düşünmüyorum. Niye Caner'i seçsin örneğin? Bu tarz kararları Neeskens-Rijkaard falan bırakmaz.

Çoğu takımdan fazla gol attık bu sezon. Hepsinin asistini de Arda yaptı. İlk dönemlerde bu tarz organizasyonlara daha çok çalışıyorduk sanırım her maç bir duran top golümüz vardı. Sonradan bıraktık, Arda da hepsini ön direğe attı:)

Yıllarca fener hep bu işten götürdü ligi.Duran top deyince aklıma hep fener gelir benim.Dediğin olayda sene başlarıydı.2.yarı hiç hatırlamıyorum.

Her neyse maç bakalım

Sezon başında organizasyon vardı. Net şekilde belliydi. Sonradan bıraktılar nedense. Arda'nın seçtiğini düşünmüyorum. Niye Caner'i seçsin örneğin? Bu tarz kararları Neeskens-Rijkaard falan bırakmaz.

Ahmet, Caner Arda'nın en yakın arkadaşlarından biri. Sabri de keza kullandı zamanında. Fazla iyi niyetlisin.

Geri
Üst Alt