Brezilya 3-1 Fildişi Sahili | 20 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: Brezilya 0-0 Fildişi Sahili | 20 Haziran | İlk Yarı | TRT 1

Ben bunlara inanmam. Ağır ithamdır.

Siz fazla kötü niyetlisiniz bence. Rijkaard falan bırakmaz yahu. Barış'a kullandırtsa birşey demeyecekler mi yani?

Fener daum'un ilk geldiği dönemde yani 2003 dolaylarında aşırı duran top çalışıyordu. Ve dediğin gibi götürüyordu işi. Bu sene o kadar yapamadılar örneğin. Organizasyon işidir bu. Eğer futbolcun her maç 90'a asamıyorsa, yapacağı fazla birşey yoktur.

Sen vur Yunus.

Tamam Ahmet ya. Tek argümanın Rijkaard bırakmaz abi yaeeaae. Böyle argüman mı olur? Görüyoruz olanları.

Cevap: Brezilya 1-0 Fildişi Sahili | 20 Haziran | İlk Yarı | TRT 1

Dindane Keita'nın yanında kimdir ki onu oynatıyor bu mal herif.

Cevap: Brezilya 1-0 Fildişi Sahili | 20 Haziran | İlk Yarı | TRT 1

Çoğunluk çok çok uzak ara değilse önemli değil ki, tepedekilere bakar ayrımcılık olup olmaması. Ayrıca teknik direktör de yapabilir belki.

Cevap: Brezilya 1-0 Fildişi Sahili | 20 Haziran | Devre Arası | TRT 1

fildişi nin 1 tane kanat akını yok,kulübede keita-gervinho oturuyor vay anasını sayın seyirciler:o

Dindane şut atamıyor,pas veremiyor,top süremiyor,adam geçemiyor.Bu adam futbol namına ne yapabiliyor?

Trt hemen reklama girdigi icin gormemis olabilirsini

keita ve elano birbirine sarilarak soyunma odasina gittiler.

Tamam Ahmet ya. Tek argümanın Rijkaard bırakmaz abi yaeeaae. Böyle argüman mı olur? Görüyoruz olanları.

Cık cık cık. Hiç beğenmedim üslubunu. İleri gidelim Arda kornerleri parayla satmıştır Sinem'e jip almak için?

Benim saçma da olsa argümanım var. Sizin o da yok. Caner arkadaşıymış...

Bütün maçları statta izleyen biri olarak konuşuyorum bu olaylar gözümün önünde oldu.

Bunu Elano farkediyor mu sence? Kendisine böyle bir tavır alındığını?

Erikson sen hoca değilsin, hatta adam bile değilsin. Senin kuracağın takımın içine edeyim ben...

Cık cık cık. Hiç beğenmedim üslubunu. İleri gidelim Arda kornerleri parayla satmıştır Sinem'e jip almak için?

o zaman arda atmadığı zaman elano atar?, sabri nin atıp elano nu atmamasının bi mantığı var mı?

İkinci yarı başlarken almazsa birilerini kanada, özellikle hücumda hiç etkinliği olmayan Bastos'un kanadına, yuh derim. Bastos ileri çıkmıyor ki orada daha tempolu ama yaratıcılığı olmayan Dindane'ye ihtiyaç duyasın. Yani o kanattakinin defansa yardım etmesine bile gerek yok. Üstelik bu maçın başında bile belli, yani maça böyle başlasan bile olur. Sol kanada hücumcu koymamasını anlarım mesela Maicon tehlikesi var orada.

Açıkçası o mesajında "Sen vur o zaman" gibi komik cümleler vardı. Üslüptan bahsederken...

Buarada takımda yerlilerin birbirini tutması bir teori değil neredeyse ispatlanmış bir gerçek. Görmemek için pollyanna olmak lazım.

Fildişi hiç birşey yapmadı ya.Apachius'un takımı yensin Kore'yi çıksınlar

Fildişi'nin kadrosunu ben kursaydım,bu gruptan namağlup çıkardı.

o zaman arda atmadığı zaman elano atar?, sabri nin atıp elano nu atmamasının bi mantığı var mı?

Ters kanattan solak olduğu için Caner atıyor. Sezon başında bazı maçlarda Hakan Balta bile kullandı. Solak olduğu için.

Sabri kaç tene korner kullanmış ki? Süre az kalmıştır ani kullanmıştır falan. Onun dışında sistemli kullandığı çok çok azdır. Bunun yanında milli takımda da duran topları uzun süre Sabri kullanmıştır unutmayalım:asd:

Kesinlikle farkediyordur. Elano'ya bomboşken kaç kere pas atılmadığını bilirim. Bu Gio'ya da çok yapıldı. Bu tespitlerimden de sonuna kadar eminim. Elano Kewell ve Barosla oynasaydı hep çok daha iyi oynardı.

Geri
Üst Alt