Brezilya 3-1 Fildişi Sahili | 20 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: Brezilya 1-0 Fildişi Sahili | 20 Haziran | Devre Arası | TRT 1

Erikson sen hoca değilsin, hatta adam bile değilsin. Senin kuracağın takımın içine edeyim ben...

Bu takım çok rahat final oynayabilirdi. Defans-ortasaha-forvet eksik bir tane adamı yok ama erikson sağolsun.

Keita müslüman diye mi oynatmıyor bu itne.Delirecem resmen.Tam Keitalık maç.Adama adam Klübede oturuyor.Ben böyle adamında böyle oyununda taaa...Kanser edecek bu Erikson beni

Cevap: Brezilya 0-0 Fildişi Sahili | 20 Haziran | İlk Yarı | TRT 1

Açıkçası o mesajında "Sen vur o zaman" gibi komik cümleler vardı. Üslüptan bahsederken...

Buarada takımda yerlilerin birbirini tutması bir teori değil neredeyse ispatlanmış bir gerçek. Görmemek için pollyanna olmak lazım.

Sen alıntı yaptığım mesajı okumasazsan böyle sonuçlar çıkarman normal. Yunus "Arda kız gibi vuruyor, topu kaldıramıyor" falan demiş .Ona göre öyle cevap verdim. Ok?

Siz o komplolara inanabilirsiniz. Lincoln hakkında da aynı şeyler söylendi. Arda dışladı, şudur budur dendi. Şimdi sorduklarında "İyi çocuktu, çok yetenekliydi" diyor. Elano da takımdaki en iyi 2-3 arkadaşından biri olarak sayıyor. Ben bunlara inanırım.

Brezilya vasat ama maçı kazanmaya aday. Fildişi'nin organzie tek bir atağı yok. Hatta organizeyi bırakın kaleye gelemiyorlar. Nedeni ise Brezilya'nın zeki orta saha oyuncularının iyi alan daraltarak savunma yapmadan topu kazanmaları. Brezilya'nın hücum oyuncuları çok zayıf görünüyor fakat her an bireysel yetenekleriyle bişeyler yapıp maçı götürebilirler. Bir de zeminin etkisinden midir nedir oyuncular topu kontrol etmekte çok zorlanıyorlar. Özellikle Maicon ve Bastos bindirme yaparken.

İkinci yarı Fildişi'nin mutlaka bir hamle yapması lazım ki, maçı kazanmak için yapabileceği iyi şeyler olsun...

Erikson ne mal bir adamsın sen.

Keita müslüman diye mi oynatmıyor bu itne.Delirecem resmen.Tam Keitalık maç.Adama adam Klübede oturuyor.Ben böyle adamında böyle oyununda taaa...Kanser edecek bu Erikson beni

Günahını almayalım adamın şimdi bir fikir o. Şöyle bir durum da var Afrika Kupası'nda da yedekti Keita müthiş oyununa rağmen.

bu adamın bayan akrabasını keitami .. ? diyecem demiyorm ban yerm diye. :D

keitayi nasil oynatmasin malmisin sen sony erikson

Ben olsam 2.yarı Kalou ve Dindane'yi çıkarıp Keita ve Gervinho'yu alırım.Bu değişiklikleri yaparlarsa adam gibi atak yapmaya başlarlar.

Kesinlikle farkediyordur. Elano'ya bomboşken kaç kere pas atılmadığını bilirim. Bu Gio'ya da çok yapıldı. Bu tespitlerimden de sonuna kadar eminim. Elano Kewell ve Barosla oynasaydı hep çok daha iyi oynardı.

Elano neden takımdaki en iyi arkadaşlarından birisi olarak sayıyor o zaman?

2h3v95i.gif

Eğer Keita hemen girmezse şansı yok Fildişi'nin.

Ömer Üründül lütfen sus,yeter artık!!!

Elano neden takımdaki en iyi arkadaşlarından birisi olarak sayıyor o zaman?

Röportajların çoğuna inanmam ben. O adamların söyledikleri çoğunlukla ayarlanıyor bana göre çok politik konuşuluyor çünkü. Şunu bilirim ama Elano'nun en iyi arkadaşları Kewell Baros ve Neill'dır, Keita'yı da katabiliriz buna. Bir maç vardı mesela Elano'ya arkadan el ense çektiler bir adam savunmadı uzaklardan Keita geldi napıyorsun sen falan dedi adama. Bu söylediklerim de yüzde 95 doğrudur sana onu da söyleyeyim. Bu durumu farkeden tek ben değilim çok arkadaşım da farketti forumda da çok farkeden olmuştu. Herkesin yanıldığını sanmıyorum.

son 10dk oynatacaksa hiç çağırmasaydı takıma daha iyi.Böyle bir adamı ne diye bu takımın başına getirmişlerse...

Elano 75de cikar Keita 75 girer

Röportajların çoğuna inanmam ben. O adamların söyledikleri çoğunlukla ayarlanıyor bana göre çok politik konuşuluyor çünkü. Şunu bilirim ama Elano'nun en iyi arkadaşları Kewell Baros ve Neill'dır, Keita'yı da katabiliriz buna. Bir maç vardı mesela Elano'ya arkadan el ense çektiler bir adam savunmadı uzaklardan Keita geldi napıyorsun sen falan dedi adama. Bu söylediklerim de yüzde 95 doğrudur sana onu da söyleyeyim. Bu durumu farkeden tek ben değilim çok arkadaşım da farketti forumda da çok farkeden olmuştu. Herkesin yanıldığını sanmıyorum.

Röportajını direkt dinledim. Politik falan da değildi. Hemen "Baros, Kewell Arda" dedi. Sonra da Arda'yı övdü. Neyse siz adamın söylediğine inanmıyorsunuz, kendinizinkini kabul ediyorsunuz. Saygı duyarım.

Sven zamanında İngiltere kupaya gidememişti sanırsam yoksa yanlış mı hatırlıyorum?

Evet tam olarak göremedim ama Elano ile biri omuz omuza gidiyordu, ben de Keita sandım.

Geri
Üst Alt