Brian Ocampo İddiası!

Cüneyt Tarçın

Moderator
Yönetici
Moderatör
6117676586b2470c7c39b228.jpeg.webp

Galatasaray'ın Uruguay ekibi Nacional takımında forma giyen 22 yaşındaki Brian Ocampo'yu transfer etmek istediği öne sürüldü.

8 MİLYON DOLARLIK TEKLİF HAZIRLIĞI
Sarı-Kırmızılılar'ın Uruguaylı forvet için kulübü Nacional'e 8 milyon Dolar'lık bir teklif yapma hazırlığı içinde olduğu iddia edildi.

PİYASA DEĞERİ 2.3 MİLYON EURO

Adı Galatasaray ile anılan Brian Ocampo'nun güncel piyasa değeri ise transfermarkt verilerine göre 2.3 milyon Euro olarak gözüküyor. 22 yaşındaki forvet 1 kez Uruguay A Milli Takımı'nda forma giydi.

Milliyet

Nevzat salla bakam ya tutarsa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dümdüz yalan

1628951356534.webp

Eğer başka bişey yoksa 4-5 ay sonra sözleşmesi bitecek adama ne 8 milyonu

Güney amerikadan bir oyuncu bakılıyor demişti haluk doğru olabilir.

Tarz olarak ihtiyacımız olan oyuncu, Quaresma’ya benziyor tarzı.

Valla sabahtan beri bütün basını kurcaladım ,kontrat yenilemesi haberi bulmadım ,kim dediyse bir link atabilirmi

kontratı aralıkta bitiyor
8m haberleri bu yaz başka klüpler için yapılmış

Valla sabahtan beri bütün basını kurcaladım ,kontrat yenilemesi haberi bulmadım ,kim dediyse bir link atabilirmi

kontratı aralıkta bitiyor
8m haberleri bu yaz başka klüpler için yapılmış

Bizim haberi sanırım bu sayfa yaptı daha sonra sildi. Takipçisi az olsada etkileşimi iyi gibi. Altta 4 Ağustos’ta paylaştığına göre eğer Avrupa’ya transferi gerçekleşmezse kontratını uzatacağı yönünde.

Bizim haberi sanırım bu sayfa yaptı daha sonra sildi. Takipçisi az olsada etkileşimi iyi gibi. Altta 4 Ağustos’ta paylaştığına göre eğer Avrupa’ya transferi gerçekleşmezse kontratını uzatacağı yönünde.

Çok meraklıysak ,ocak için söZ kesilir
Sonuçta daha uzatılmamış

Çok meraklıysak ,ocak için söZ kesilir
Sonuçta daha uzatılmamış

Bu Güney Amerika’da işler biraz değişik yürüyor. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama sözleşmesi bitip ayrılmıyor oyuncular. Birkaç ay önce Fausto Vera’nın sözleşmesinin bitimine 2 ay kalmıştı, Ajax-orta sıra İtalyan takımları falan istiyordu, ona rağmen sözleşme uzattı. Bonservissiz alabileceğimizi çok düşünmüyorum.

Bu Güney Amerika’da işler biraz değişik yürüyor. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama sözleşmesi bitip ayrılmıyor oyuncular. Birkaç ay önce Fausto Vera’nın sözleşmesinin bitimine 2 ay kalmıştı, Ajax-orta sıra İtalyan takımları falan istiyordu, ona rağmen sözleşme uzattı. Bonservissiz alabileceğimizi çok düşünmüyorum.
Plata o plomo 🤣
D362C161-856F-4D71-9C4E-C01DE9A1FA22.webp

Kulüp sözleşme görüşmelerinin hala devam ettiğini söylemiş. Taraftarlar, oyuncunun oyaladığını, sözleşme uzatmayıp ayrılacağını düşündüklerini söylüyor. Eğer sözleşme uzatmazsa devre arası bedava çökmek lazım.

scout kanat transferıne ıhtıyacımız adam eksıltebılecek bulabılırsek cok ıyı olur

nasıl bir oyuncu
Videosu dışında bir fikrim yok ama kısa boylu, güçlü ve güney amerikalı olması sebebiyle 2010 WC Alexis Sanchez vibe'ı verdi. Ağırlıklı sağ kanat ama iki kanatta oynuyor. Uruguay'da kendi yaşında en iyi 2-3 oyuncudan biriymiş. Bir de kornerleri iyi kullanıyor sanırım, oradan baya asisti var. Bugün başkanları ANÇ'nin Aboubakar açıklamaları gibi bir açıklama yapmış. Görüşmeler hala devam ediyor, muhakkak uzatmalıyız şeklinde. Taraftarlarıda kaç aydır sözleşme uzatılmaz mı falan demişler, son maçlarda da ciddiyetsizmiş sanırım. Uzatılmazsa 31 Aralıkta sözleşmesi bitiyor.

Geri
Üst Alt