bright osayi-samuel

Osayi tam bir right back. Fenerbahçe'de beğendiğim iki oyuncudan biridir. diğeri de ismail. ismail'de bir gram akıl varsa zaten fenerbahçe'den ayrılıp avrupa'ya gider çünkü mourinho yerli oyuncuları küçümsüyor ve amrabat ile devam edecektir o pozisyonda.

Bir dönem Rosier de fena övülüyordu. Yapmayın arkadaşlar nolur. Dünyada sağ bek mi kalmadı gözünüzü seveyim.

Jelert'e de biraz güvenin, zaman verin. Ayıp oluyor çocuğa.

bir yere gidecek belli ki ama bu bence yüzde 40 biz yüzde 60 kargalar olur ülke içinden

İleri kadar koşup ne yapacağını 10 saniye boyunca düşünen topçu istemiyorum.

Tek olumlu yani koşu olan bir oyuncu için 2.5 milyon maaş verilmez wanbisakka alırdık o maaşı verecek olsak
Fenerden 2.5 milyon istiyormus

1.8 maaş
0.9 imza parası
3 sene kontrat

Bu teklif üzerinden 3 ay sonra anlaşma denenecek.

Osayi istediği süreleri bulamamaya devam ederse, istersek alırız.

İrfan’da durum böyle değil, onun önceliği Fener.

1.8 maaş
0.9 imza parası
3 sene kontrat

Bu teklif üzerinden 3 ay sonra anlaşma denenecek.

Osayi istediği süreleri bulamamaya devam ederse, istersek alırız.

İrfan’da durum böyle değil, onun önceliği Fener.
Umarım doğrudur. Fenerliler bu sefer hem yıkılır hem de sağlam bir bek çekmiş oluruz.

Senede 900 bin imza parasi mi, yada tek 1 kere mi? 2,7 milyon net maas hayatta etmez herif. Avrupada buna kim 5 brüt verir?

Bonservisi yok falan demeye bile gerek yok. Is yapmazsa 1,5-2 sene sonra sözlesme fesihe gideriz.

Senede 900 bin imza parasi mi, yada tek 1 kere mi? 2,7 milyon net maas hayatta etmez herif. Avrupada buna kim 5 brüt verir?

Bonservisi yok falan demeye bile gerek yok. Is yapmazsa 1,5-2 sene sonra sözlesme fesihe gideriz.
Her sene

Ortalama 2.7 evet

2.5 buna 3m euro irfana verme fikri beni korkutuyor.

Şöyle 1m Euro osai 2m euro irfana hayır demezdim.

Dönüşü olmayan kontratlar net yıldız isimlere verilmeli.

Osimhen faktörü ile adım adım bize yaklaşıyor kaderimizde var demekki hayırlısı

Geri
Üst Alt