bright osayi-samuel

Karakter les, oyun zekasi les, geçmisi les. Tek artisi bizim gibi kontrayi çok rahat yiyen takim olarak çok hizli geri dönüsleri olmasi. Leslerini artisi için kabul edermisiniz? Zor sanki.

şu an olsa direkt ilk onbir oynar ama yaz transfer dönemi için gereksiz

EskiFenerlilergücü mü olacağız -

Resmen Bayern olduk adamlarla sözleşme uzatmayan oyuncular direk bizim kapımıza geliyorlar.

Osayi'yi ister miyim isterim Okan hocanın katacağı şeylerde vardır sağ beke bonservis verene kadar Osimhen bonservisine aktaralım.

Hem Osimhen ve Osayi aynı ülke vatandaşları böyle bakıncada mantıklı geliyor.

Gelmesin. Devre arasi opsiyonlu kiralik birini getirsinler. Begenirsek o kisiyi alalim. Begenmezsek yazin ismi Osayi olmayan birini alalim.

Resmen Bayern olduk adamlarla sözleşme uzatmayan oyuncular direk bizim kapımıza geliyorlar.

Osayi'yi ister miyim isterim Okan hocanın katacağı şeylerde vardır sağ beke bonservis verene kadar Osimhen bonservisine aktaralım.

Hem Osimhen ve Osayi aynı ülke vatandaşları böyle bakıncada mantıklı geliyor.
Sevgili Umut.

Aynen dedigin gibi oluyor. Kendileriyle sozlesme uzatmak istemeyen adamlarin bize gelmek istemesi, bizle imzalamasi Fener'lilerin kafasinda "biz kucuk klubuz" imajini guclendiriyor. Ozellikle genc taraftarlari dusunsene. Sinif arkadaslarinin cogu Galatasaray'li ve senin takimda kalmasini istedigin oyuncu seni istemeyip Galatasaray'la sozlesme imzaliyor. Sirf bu yuzden hem Bats'i cok istedim hem de simdi Osayi'yi istiyorum. Futbol olarak eksikleri cok ama bizim yedigimiz gecis hucumlari konusunda bize epeyce faydali olur.

Geçen sezon ki osayı'yi çiçeklerle karşılarım, bu sezon ki osayi'ye ekmek bile vermem. Yine de fenerbahçe'de bu sezon ki oyuncuların düşüşünü oyuncudan çok mourinho'ya bağlıyorum. irfan, ismail, osayi falan aynı anda düşüşe geçtiyse, bunda hocanın payı vardır.

Osayi transferini sadece Trabzon deplasmanındaki kavgada poster olarak kullandıkları için isterim. Bakalım fotolarını asabiliyorlar mı yine sağa sola.

Sevgili Umut.

Aynen dedigin gibi oluyor. Kendileriyle sozlesme uzatmak istemeyen adamlarin bize gelmek istemesi, bizle imzalamasi Fener'lilerin kafasinda "biz kucuk klubuz" imajini guclendiriyor. Ozellikle genc taraftarlari dusunsene. Sinif arkadaslarinin cogu Galatasaray'li ve senin takimda kalmasini istedigin oyuncu seni istemeyip Galatasaray'la sozlesme imzaliyor. Sirf bu yuzden hem Bats'i cok istedim hem de simdi Osayi'yi istiyorum. Futbol olarak eksikleri cok ama bizim yedigimiz gecis hucumlari konusunda bize epeyce faydali olur.
Batshuayi geldiğinden beri Hatayspor, Bodrumspor, Trabzonspor gibi kritik maçlarıda aldırdı Young Boys maçında 2-0'dan sonra 2-2'ye getirdi yedek kalmayıda sorun etmemesi müthiş bir olay tam tersi fenerde olsa şuna eminim ki berabere girdikleri bir maçta ya da skor olarak öndeki bir maçta Dzeko-El Nesyri yerinde olsa en az +4 puanları daha olurdu bizde de tam tersi minimum -4 puan olurdu.

Osayi'de de atletizm var pres gücü yüksek geniş alanda hızlı dönebiliyor top rakipteyken yapışabiliyor genel hatlarıyla bakınca mantıklı duruyor. Sağ beke 10 m euro verene kadar Osimhen'den -10 düşerim en azından bonservis için imkan yaratılabilir.

bu degilde: maximini gondermek istiyorlarmis .. fenerden istedigim tek adam top ayagina yapisiyor resmen ,biraz savruk ama gelirse bence cok is yapar bizde. okan hoca basit oynamayi ogretebilirse manyak isler yapabilir
Maximin mi Allah korusun tüm takımı dinamitler çöp topçu

Sağ bekte osayi iş yapar bizde ama 3 milyon maaş sıkıntı 2 yıllık anlaşma kabul ederse gelsin. 3 yıl 3 milyon sıkıntı olur

Unuttuğunuz bir şey var Fener yaptığı bütün foul sayılmayan fouller, görmesi gerektiği ama görmediği kartlar bize gerçekleşen olası bir transferi sonrası teker teker çalınacak ve gösterilecektir. Fenerdeki dokunulmazlığı olmayacak.

Ha ben zaten kesinlikle istemem bu onun bunun çocuğunu ama o ayrı bir konu.

İstemeyen renktaşlara saygı duyarım ama artık şu forumda jelert güzellemesi yapmayın ya trabzon maçında şartel attı ben de, gencecik çocuksun vakayeme içinden geçti senin. Hadi onu geçtim zargana türk topçuları tek omuzda korner çizgisine kadar fırlatıyorlar bunu eski fifalardaki buglar gibi çocuga dokunuyon 5 metre sürükleniyor. Sırf 10 milyonun yedirememezliği altında savunuluyor başka bir şey değil.

Geri
Üst Alt