bright osayi-samuel

İstemeyen renktaşlara saygı duyarım ama artık şu forumda jelert güzellemesi yapmayın ya trabzon maçında şartel attı ben de, gencecik çocuksun vakayeme içinden geçti senin. Hadi onu geçtim zargana türk topçuları tek omuzda korner çizgisine kadar fırlatıyorlar bunu eski fifalardaki buglar gibi çocuga dokunuyon 5 metre sürükleniyor. Sırf 10 milyonun yedirememezliği altında savunuluyor başka bir şey değil.
Jelert'in son 1.5 aydır kötü oynadığı maç yok neredeyse. Aalkmar maçını da Jelert çıktığı için kazanamadık.

Oyuncuya ilk döneminde bir algı yapıştırılıyor tüm kitleler de o algının peşinden gidiyor maalesef. Eksiklikleri var ama zamanla o eksiklikleri kapatıp mevcut oyuna da adapte olduğunda çok çalışkan bir takım oyuncusu kazanacağız.

Bana göre Jelert'in taktiksel disiplini ve oyun aklı Osayi'nin 2-3 gömlek üstünde.

nwakaeme icinden gecmesinden de kim gecsin yav cocugun. nwakaeme super lig tarihinin en buyuk yildizlarindan biri. ona yakin bir top saklama mahareti ve teknik kapasitede olan oyuncu pek yok.

Jelert'in son 1.5 aydır kötü oynadığı maç yok neredeyse. Aalkmar maçını da Jelert çıktığı için kazanamadık.

Oyuncuya ilk döneminde bir algı yapıştırılıyor tüm kitleler de o algının peşinden gidiyor maalesef. Eksiklikleri var ama zamanla o eksiklikleri kapatıp mevcut oyuna da adapte olduğunda çok çalışkan bir takım oyuncusu kazanacağız.

Bu çocuk yatırım transferi değil hocam, eksik bölgeye alındı tutmadı hala devşirme adam oynatıyoruz. Gel güzel kardeşim sen burada geliş transferi değildi yani. İnanılmaz korkunç derecede güçsüz bir oyuncu böyle futbolcu mu olur. Türk liginin patates ile beslenen fakir topçuları tek omuzda oraya buraya fırlatıyorlar veledi. Hayır tamam fiziksiz olursun hızınla kotar bari diyeceğim adam hızlı da değil. Zombiye dönmüş vakayeme de tur bindirmesin sana bari azcık bir ayarı olur bir oyuncunun.

Deminden beri şu pozisyonu arıyorum şimdi buldum 99 doğumlu bir türk oyuncunun bizim jelert'e çektiği muammeleye bak, bu çocuğu 2 yıl real madrid tesisatına falan soksan belki toparlar bu kadar berbat bir fizik ile sen nasıl kopenhag'da tutundun kardeşim ya..

sene sonuna kadar idarelik birini alın

bu adam bızde

Bu adam bize geldiginde kart manyagina doner.
Dunya uzerinde baska adam mi kalmadi yahu

Bana göre Jelert'in taktiksel disiplini ve oyun aklı Osayi'nin 2-3 gömlek üstünde.
bu ne ya inanıp yazıyor bi de bunları

Jelertin oynayıp da zaafiyet yaratmadığı dakika yok bak geçtim maçı.
Osayi kanat oynarken begenirdim ayağından top alamiyorsun beke gectiginden beri alıcı gözle izlemedim çok

Okan hocam 10 tane beki cop etmeseydi alabilirdik. Osimhenin de kankasiymis.

Osayi-Samuel menajerler aracılığıyla yeniden Galatasaray'a önerildi. Galatasaray ise net bir dille Osayi-Samuel ile ilgilenmediklerini tekrarladı. [HT Spor]

bu salagi da bize cakmaya calisiyor menajeri, bizi enayi sandi herhalde.

Geri
Üst Alt