Brighton, Ferdi Kadıoğlu'nu 30+5 Milyon Euro'ya Transfer Etti

FzaTSHHWIAMeAU9.webp

Brighton farkli bölgelerde oynayabilen oyunculara para vermeyi seven bir kulüp
Yani versatil oyuncu denilen olay
Net rakam 28 milyon +bonuslar

Iyi paraya satmışlar

Ferdi Kadıoğlu, Brighton'da! Fenerbahçe bonuslarla birlikte 35 milyon avro kazanacak. (A Spor)
Bu paralara satılmayacak bir oyuncu yok TR'de. Bize de son günler yaklaşırken listesinin üst sırasındaki kanat oyuncularını alamayan bir PL takımı Barış'ı 35 milyona falan alırsa şaşırmam şahsen. NEC'in %15 payı var diyorlardı.

Son üç senedir 2. olmaları ve şampiyonluk yarışında öyle ya da böyle olmalarının nedeni Ferdi+Osayi idi. Oyunları ve oyun alışkanlıkları bunun üzerine olduğu için önlerinde oynayanlar da prime sezonunu yaşiyordu. (İrfan, Tadic, Valencia, Rossi vs.) Morinho başka bir şey oynatıyor (oynatamıyor doğrusu) ama hepimiz biliyoruz sezon içinde Morinho'nun tazminatı alacağı gün ISO apronda bekliyordu ve tekrardan toparlama şansları olacaktı. Bu şekilde topal ördeğe dönerler.
Bu vesilesiyle Batsuayi hamlesiyle rakibi 20 milyonluk limit'ten eden yönetimi kutluyorum.

Son üç senedir 2. olmaları ve şampiyonluk yarışında öyle ya da böyle olmalarının nedeni Ferdi+Osayi idi. Oyunları ve oyun alışkanlıkları bunun üzerine olduğu için önlerinde oynayanlar da prime sezonunu yaşiyordu. (İrfan, Tadic, Valencia, Rossi vs.) Morinho başka bir şey oynatıyor (oynatamıyor doğrusu) ama hepimiz biliyoruz sezon içinde Morinho'nun tazminatı alacağı gün ISO apronda bekliyordu ve tekrardan toparlama şansları olacaktı. Bu şekilde topal ördeğe dönerler.
Bu vesilesiyle Batsuayi hamlesiyle rakibi 20 milyonluk limit'ten eden yönetimi kutluyorum.
Bu sefer kabul etmez bence gelmeyi mou giderse

Ben bu çocuğu okadar vizyonlu sanmiyordum şaşırttı beni çünkü yali koç bizzat görüşmüş göndermek istememiş ama ferdi ısrar etmis

Ne kadar bonservis aldıklarının pek bir önemi yok, diledikleri gibi para harcıyorlar zaten yıllardır. Ancak yüksek bonservis ile oyuncu satışları birisi futbolcuna talip olduğunda elini güçlendiriyor.

Geri
Üst Alt