Brighton, Ferdi Kadıoğlu'nu 30+5 Milyon Euro'ya Transfer Etti

ferdi ile foden'ın tek benzediği konu,
her ikisinin de adının "f" ile başlıyor olması.
Bahsettiğim konu elemanda saha içi laubaliliğin sıfır olması, foden'de öyle 90 dakika press yapıyorlar fenerin tarihinde böyle adamlar yok ferdi piyango, fenerin gücü çok düşecek ilerde denk gelirse bu konu tekrar paslaşırız hocam.

Paranın yarısı bankalar birliğe gidecek, bunun yanında hücumda bu kadar kısır oyuna dönmüşken, extra hücum performansı katan takımın en iyi isimlerinden birini kaybettiler. fiyatı ne olursa olsun, rakiplerimizden iyi performans vermiş makinenin dişli isimlerinin gitmesi iyidir.

Bizim lige fazla bir oyuncu. 1 sene daha burada durması çok gereksiz olurdu.

Sınırlı sınırsız tartışmasından ziyade güç kazanıp kaybettiler ekseni daha mühim.

BTW sınırsız kaynak diye bir şey yok neye göre kime göre?

Ama Ferdi’nin gidişi teknikten ziyade aidiyet olarak savaşan futbolcu kaybı gözüylede önemli.

Yerli futbolcu olarak ciddi fark yarattı 8+3 sisteminde özellikle. Şimdi 11 tamamen yabancı olacağı için bence biraz da satışına onay veriliyor gibi ama alacakları isim be olursa olsun Ferdi gibi aidiyet duymayacak.

Hücum bakımında o seviyede olan beki de getirmek kolay değil. Bunun yanında kalsaydı da ben İsmail’in aldığı verim almayacağını düşünüyordum Mourinho’nun. Çünkü yerini değiştirip öne vs almaya başlamıştı.

Mourinho defansif zaaf sevmiyor. Oraya daha Boey gibi bir şey bulsa Ferdi’yi kendi paket yapıp direkt onu alırdı.

Almalarına en üzüleceğim isim Locko olur bu kapsamda ama onun bile defansif açıdan Ferdi’den iyi olmakla birlikte üst düzey olacağını düşünmüyorum.

Ooster ise bekte yapamıyor ve İsmail doğurusunu yaparak onu stopere aldı orada da sürekli sakatlamaya yönelik kung-fu’cu gibi takıldığı için göze batmadı ama lig az adil olsa en az +2 kırmızısı vardı 3-4’er maçlık.

Boey sonrası bizim oyun kalitemizin nasıl düştüğünü herkes gördü. Hocanın oynatmak istediği sistem hala delik deşik. Ferdi sonrası Fenerbahçe'nin de epey bocalayacağına eminim. Giden adam, takımın en iyi 3 topçusundan biriyse yeri biraz zor dolar.

Ferdi neden 33 milyon Euro değerinde olabilir ?

- Dünyada onun niteliklerine sahip çok az bek var
- Birden fazla pozisyonda oynayabilir
- Avrupa Şampiyonası'nda sergilediği oyun
- Hala genç ve hala gelişebilir.

Ferdi neden 50 milyon Euro etmiyor?

- Savunmadaki zafiyet
- - Türkiye liginde oynaması
- Şampiyonlar ligi veya en iyi 4 lig gibi üst düzey kulüp seviyesinde oynamadı.

Ferdi neden 33 milyon Euro değerinde olabilir ?

- Dünyada onun niteliklerine sahip çok az bek var
- Birden fazla pozisyonda oynayabilir
- Avrupa Şampiyonası'nda sergilediği oyun
- Hala genç ve hala gelişebilir.

Ferdi neden 50 milyon Euro etmiyor?

- Savunmadaki zafiyet
- - Türkiye liginde oynaması
- Şampiyonlar ligi veya en iyi 4 lig gibi üst düzey kulüp seviyesinde oynamadı.
Ferdi hollanda liginde oynasaydı ve hollanda forması ile avrupa şampiyonasında bu performansı gösterseydi, ten haag manchester'a 80 milyona aldırmıştı.

Ferdi hollanda liginde oynasaydı ve hollanda forması ile avrupa şampiyonasında bu performansı gösterseydi, ten haag manchester'a 80 milyona aldırmıştı.
Katiliyorum. Su an Ferdi icin Barca ,Real, Juve, Manu, City gibi takimlar bu parayi vermek icin siraya girebilirdi.

beke bu kadar para verilmesi çok uçuk. Boey satışını da doğru bulmuştum. Beki bir şekilde idare edersin

Galatasaray geçen sene Boey'i satıp yerini doldurmamasına rağmen Kaan ile şampiyon oldu

Fener için büyük kayıp olmaz

Esas ,mou gittiği gün anlayacaklar değerini, mou gittiği aldırdığı gonderdigi hersey için kufredecekler ki şimdiden basladi

beke bu kadar para verilmesi çok uçuk. Boey satışını da doğru bulmuştum. Beki bir şekilde idare edersin

Galatasaray geçen sene Boey'i satıp yerini doldurmamasına rağmen Kaan ile şampiyon oldu

Fener için büyük kayıp olmaz

bek mevkilerini cok hafife aliyorsunuz, anadolu takimlarina karsi beksiz de mac alirsinda, avrupa arenasinda sansin olmaz

Gelen parayı çar çur edecekleri için sıkıntı yok

Geri
Üst Alt