Brighton, Ferdi Kadıoğlu'nu 30+5 Milyon Euro'ya Transfer Etti

Yiğidi öldür hakkını yeme bence giderse fenerin gücü en az %30 zayıflar, hayrımıza olur yani.

Tezgahtan satış. Yalı bebesinin ilişkileri işte. Kim verir buna o kadar parayı. Ederi maksimum bonuslarla 25 i geçmez. O da euro2024 te iyi oynadığı için.

Üstüne 1 gün önceye kadar bu konu ortada yok iken birden limit sorunu sonrası tekliflerin havada uçuşuyor olması kimseye garip gelmiyor mu?

Yemek isteyen varsa buyursun.

bunların yerinde olsam anında satar en geç 1.5 sene içinde bedavaya kiralarım

Premier Lig'de Ferdi'yi harbiden kiz yaparlar (eger sol bek oynar ise). Hakemler tarafindan kollanan bir takimda sol bek oynamaya benzemez. Zaniolo gibi kucaga alir gidip gol atarlar.

Her futbolcunun zaafı vardır. Zaafı daha az olanların tercih edildiği kulüpler ise belli. Ferdi'nin takımına kattığı en büyük özellik hücum gücü ve dinamizmi. Oyun kuruyor ve takımı hücuma taşıyıp yığılmasını sağlıyor. Elbette saha içi yeri doldurulabilir ama, motivasyon ve mental olarak takım büyük güç kaybedeceği kesin.

Brighton'ın net ihtiyacı değil. Onu biraz anlayamadım. Yoksa oyuncu profili olarak baya özdeşleşir.

Brighton'ın net ihtiyacı değil. Onu biraz anlayamadım. Yoksa oyuncu profili olarak baya özdeşleşir.
Belki sag wingback olarak istiyor olabilirler. Yeni alman hocalari üclü defansla oynatiyor ve o durumda Veltmani sag bek olarak degil, sag stoper olarak görüyor herhalde. Sag tarafta tek Lamptey kaliyor.

manu ve arsenal işi doğruysa ferdi oraya gitmek ister kendine güveniyorsa. onlar da o kadar yüksek bons gelmez. bakalım ne olacak.

acun'un şifreli fener maçlarının aidatı yatmış demek ki. fenerliden alıp fenerliye veriyor sebepsiz zenginleşen abim benim. oktar hood.

mou sat sat sat demistir defansif zaafi olan adami takimda istemez

Eğer bu fiyat doğruysa, Fenerbahçe'nin yerinde olsam uçağa kadar götürür kulüp tesislerinin önüne kadar teslim ederdim. Bayağı kazık bir fiyat..

Fark ettiniz mi Mourinho kalsın dedi ve satılmadı. Lille maçında rezil maç çıkarınca hemen elde çıkarıyorlar.

abartıoğlu için manyak bi mebla

fbmarkt gawatları görevlerini yapmış gibi

Bunlarda da bizim gibi gelen bonservisin yarısı bankalar birliğine gitme olayı varmi ?

Geri
Üst Alt