Brighton, Ferdi Kadıoğlu'nu 30+5 Milyon Euro'ya Transfer Etti

Ferdi'yi satarlarsa sanırım planları sol beke Oostorwalde'yi çekip stoper, 6 ve Fred'e yedek bir 8 almak. Lindelöf, Amrabat, son oyuncu genç bir oyuncu olacak sanırım. Amrabat için 15(bonusla sanırım)+ 5 milyon maaş, Lindelöf içinde benzer bedeller olabilir. Manu De Light'ı almak için Lindelöf'ten çıkabilir.

Geçen de demiştim. Iyi futbolcu ama kötü bir bek.

Sonradan bek olduğu için ciddi kademe hataları oluyor her maç. Küçük veya zayıf takımlara karşı bu sorun fazla göze batmasa da bütün büyük maçlarda kabak gibi ortaya çıkıyor.

Bence şu anki ederi 15-20 falandır maksimum.

Ferdi için 30-35 milyon Euro lar çok yüksek rakamlar çok eksiği var fiziği güçlü olan oyuncular karşısında çok sırıtıyor Ziyech gibi zayıf ve yavaş oyuncular karşısında ise iyi gözüküyor. Ederi maksimum 15 milyon Euro

Ferdi'yi satarlarsa sanırım planları sol beke Oostorwalde'yi çekip stoper, 6 ve Fred'e yedek bir 8 almak. Lindelöf, Amrabat, son oyuncu genç bir oyuncu olacak sanırım. Amrabat için 15(bonusla sanırım)+ 5 milyon maaş, Lindelöf içinde benzer bedeller olabilir. Manu De Light'ı almak için Lindelöf'ten çıkabilir.
Satış yapınca gelen paranın yarısı bizim gibi bankalar birliğine gitmiyormu bunların? Hiç duymadım bunlar bankalar birligi borcu ödüyor diye

Satış yapınca gelen paranın yarısı bizim gibi bankalar birliğine gitmiyormu bunların? Hiç duymadım bunlar bankalar birligi borcu ödüyor diye
BB'ye gidiyor yarısı o hesapta bloke oluyor. Onlar da transferleri taksitle yaptıkları için transferleri limit açılması yetiyor. Bir de Koç'un bankası olduğu için teminat işleri falan daha kolay oluyor tabi.

fener'de 4'lü defansta oynayıp sırıtan herifi avrupalı alıp 3-5-2'nin kanadı düşünüyosa helal olsun derim hakikaten. hayatında 4'lü defansta parlamayan adamı alıp 6 ayda bir yeni bek bakan yerli tiki toka hocalarımız da ders alır belki.

Son düzenleme:
Ferdi’yi satmaları güç kaybı mı tartışılır?

Hiçbir takım sol beki sayesinde şampiyonluk yaşamaz ama orta sahası ile her şey olur.

Fred’in yanına o ayarda sağlam bir adam çekerlerse çok daha tehlikeli bir hale gelirler.

Ailenin rıskını yatıra yatıra toruna torbaya para kalmadı be Malik

Ferdi’yi satmaları güç kaybı mı tartışılır?

Hiçbir takım sol beki sayesinde şampiyonluk yaşamaz ama orta sahası ile her şey olur.

Fred’in yanına o ayarda sağlam bir adam çekerlerse çok daha tehlikeli bir hale gelirler.
Bize şampiyonluk ve Clde puan kazandıran boeydir desem..

Satmalari iyi olur, takimda ayakta kalan ender oyunculardan.
Para konusuna cok takilmiyorum. Nasil olsa bunlarda para cok ve ne limit dinliyorlar ne UEFA'dan bir sey oluyor.
Sonsuz + 30m euro = Sonsuz
Matematik yalan soylemez. Satsinlar da takim gucleri dussun.

Ferdi'yi sattıkları an Amrabat'ı alacaklar. Hatta çoktan anlaştıklarını düşünüyorum.

Iyi paraya satmışlar

Ferdi Kadıoğlu, Brighton'da! Fenerbahçe bonuslarla birlikte 35 milyon avro kazanacak. (A Spor)

Geri
Üst Alt