Brighton, Ferdi Kadıoğlu'nu 30+5 Milyon Euro'ya Transfer Etti

Aşağıdaki verilerin Türkiye liginde yapılmış olduğu da düşünüldüğünde 30-35 M. ler çok uçuk rakkamlar.Boey'de o paraları etmezdi benim gözümde normal şartlarda ama karapara yada başka sebeplerden piyasa çok anormal bir hal aldı.

2018 yılından bu yana Fenerbahçe'de oynayan Ferdi Kadıoğlu, sarı-lacivertli forma altında çıktığı 203 maçta 18 gol attı ve 22 asist yaptı.

gelen parayla sol bek almak yerine 6/8 oynayabilen birini almak isteyecekler bence. sol beki ostervolde/levent rotasyonuyla oynarlar. adamların hedefi zaten süper lig. bu ikili de süper lig için yeterli olur onlara.
Zaten Mourinho defansif yönü ağır basan, mücadeleci oyunculara bayılır, Ostervolde stoper olarak devam etse bile alacakları sol bek de defansif yönü ağır basan bir oyuncu olur

gelen parayla sol bek almak yerine 6/8 oynayabilen birini almak isteyecekler bence. sol beki ostervolde/levent rotasyonuyla oynarlar. adamların hedefi zaten süper lig. bu ikili de süper lig için yeterli olur onlara.
İnşallah öyle yaparlar. Oster bence stoperde daha iyi. Bekte kabzimal gibi işlere girişiyor. Hem lille maçında gördük dağlara taşlara orta açıyor. Bek için yetersiz sadece kalıbıyla ve hizliyla adam karşılamaya çalışıyor

Bonularla birlikte 30'a gitti deniyor. Keşke kalsaydı.
Bence iyi oldu mou o bölgeye jaydeni çekecek savunma yapabiliyor diye zaten irfandan da memnun değilmiş, ferdi bunların tempo yapmasının en büyük günüydü ben şahsen beğenmiyorum ama boktan turkiye ligi için gerçek bu
6 numaraya para gomsede farketmiyecek mou çorba edecek takımı yine

Tmarkt ve babası soru işaretli basın manipülasyonuyla anca 25+5 e satabildiler

Boey iki şl maçı oynadı 30+5

Kudurun

Bence iyi oldu mou o bölgeye jaydeni çekecek savunma yapabiliyor diye zaten irfandan da memnun değilmiş, ferdi bunların tempo yapmasının en büyük günüydü ben şahsen beğenmiyorum ama boktan turkiye ligi için gerçek bu
6 numaraya para gomsede farketmiyecek mou çorba edecek takımı yine
Mou, Ferdi'den yararlanamazdı devre arası veya seneye daha azına giderdi.

Salaklar ilk 11'e ilk yazılacak yerli topçuyu sattı. Bütün para da bitin Mou'ya gitti.

Ne kadar para aldıklarının bir önemi yok.

Oyuncu satmasalar bile onlarca Milyon Euro harcıyorlar topçu için. Önemli olan kendileri adına kritik oyuncularından biri olan adamın takımdan gitmesi.

Ha bu arada bu gavur bence iyi topçu ama kesinlikle kötü bir bek. Avrupa'da anasını ağlatırlar bekte yetersiz defansif yönüyle.

Geri
Üst Alt