- 23 Aralık 2008
- 65.545
- 63.459
- 5.103
Fb 30 kazandiysa 70 harcar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eder kardeşim eder. Portonun Benfica'nın kıytırık oyuncularına 70-80 gömüyorlar.Aşağıdaki verilerin Türkiye liginde yapılmış olduğu da düşünüldüğünde 30-35 M. ler çok uçuk rakkamlar.Boey'de o paraları etmezdi benim gözümde normal şartlarda ama karapara yada başka sebeplerden piyasa çok anormal bir hal aldı.
2018 yılından bu yana Fenerbahçe'de oynayan Ferdi Kadıoğlu, sarı-lacivertli forma altında çıktığı 203 maçta 18 gol attı ve 22 asist yaptı.
Zayıf olan Türkçesini unutur büyük ihtimalleTürkiye den ayrılınca milli takımıda bırakır mı acaba. Nede olsa en son tercihiydi

O bizim mallık. Parayı ne yaptılarsa uçtu gitti ve yerine kapanmayacak daha büyük masraflar açtı/açacak.iyi oldu biz de boeyi 35 e sattık sözde noldu
Yapılandırma anlaşmasını yapikredi ile yaptılar diye hatırlıyorum, sağ cebinden sol cebine koymuş olur AliYarısı bankalar birliğine, %10'u da Nec Nijmegen'e gidiyormuş. Bonuslarla birlikte 12 civarı kazanmış oluyorlar herhalde.
satmasaydık daha iyiydiiyi oldu biz de boeyi 35 e sattık sözde noldu
Vinicius souza büyük ihtimalle.Orta sahaya takviye yapacaklar
Tominay olabilir
+ Amrabat
15-20 milyon civarı harcayabileceklermiş sanırım. İkisi imkansız. Amrabat yada Vini Souza'yı alıp bir de sol bek alacaklar herhalde. Ben Lindelöf'ü alırlar Oostarwalde'yi sol beke atarlar diye bekliyorum ama yapmayacaklar sanırım.Orta sahaya takviye yapacaklar
Tominay olabilir
+ Amrabat