Brighton, Ferdi Kadıoğlu'nu 30+5 Milyon Euro'ya Transfer Etti

Aşağıdaki verilerin Türkiye liginde yapılmış olduğu da düşünüldüğünde 30-35 M. ler çok uçuk rakkamlar.Boey'de o paraları etmezdi benim gözümde normal şartlarda ama karapara yada başka sebeplerden piyasa çok anormal bir hal aldı.

2018 yılından bu yana Fenerbahçe'de oynayan Ferdi Kadıoğlu, sarı-lacivertli forma altında çıktığı 203 maçta 18 gol attı ve 22 asist yaptı.
Eder kardeşim eder. Portonun Benfica'nın kıytırık oyuncularına 70-80 gömüyorlar.

35e kakalayamadılar bu çöpü 25 + 5 bonustan fazlasını vermemiş brighton

Ferdi'ye de çöp demeyin beyler allah aşkına. Bu herifi zamanında GS'ye transfer etmeyenlere sövün. Arda Güler Gençlerbirliği altyapısındayken niye biz değil de Fenerbahçe aldı, kim buldu transfer etti bizden önce?

Belli seviyenin üstünde yerli topçu çok önemli bir şey. Kimi alıyoruz, kimseyi.

Gedson'u bile bıraktık Beşiktaş'a.

Türkiye den ayrılınca milli takımıda bırakır mı acaba. Nede olsa en son tercihiydi

CL'den elenmeselerdi bu transfere üzülürdüm. O degil de bunlarla bir de bek transferi icin kapisiyor olmayız umarım.

boklamaya da gerek yok şimdi. kelepire kapattıkları oyuncudadan bir kamyon para kaldırdılar.

bizim için artısı, türk ligi gibi stabil halde oynanan bir futbol ikliminde bu kadar dinamik ve delici oyuncudan artık yoksun kalmaları.

Yok o para mou'ya gidecek yok şuraya gidecek gibi muhasebeciliğe gerek yok. mouya zaten ödeyeceklerdi. Bu para girişi ekstra oldu. Dediğim gibi bizim için artısı bu oyuncudan yoksun kalmaları olacak, üstelik sol bek yeri doldurulması zor bir mevki.

Yarısı bankalar birliğine, %10'u da Nec Nijmegen'e gidiyormuş. Bonuslarla birlikte 12 civarı kazanmış oluyorlar herhalde.
Yapılandırma anlaşmasını yapikredi ile yaptılar diye hatırlıyorum, sağ cebinden sol cebine koymuş olur Ali😄

Orta sahaya takviye yapacaklar

Tominay olabilir
+ Amrabat

Orta sahaya takviye yapacaklar

Tominay olabilir
+ Amrabat
15-20 milyon civarı harcayabileceklermiş sanırım. İkisi imkansız. Amrabat yada Vini Souza'yı alıp bir de sol bek alacaklar herhalde. Ben Lindelöf'ü alırlar Oostarwalde'yi sol beke atarlar diye bekliyorum ama yapmayacaklar sanırım.

Geri
Üst Alt