Bruma, Avrupa'nın Zirvesinde!

Furkan Korkmaz

Pala
Yönetici
Süper Moderatör
bruma.png

Galatasaray’da sezona fırtına gibi başlayan Bruma, çalım istatistiğiyle göze çarpıyor.

Maç başına adam geçme oranıyla Süper Lig’de birinci sırada yer alan Portekizli, Avrupa’nın 5 büyük ligi olan İngiltere, Almanya, İspanya, İtalya ve Fransa’daki rakiplerini de geride bırakmaya devam ediyor. Son Trabzon maçında attığı 12 çalımla bu sezon ligde rekor kıran genç yetenek, maç başına 6.1 adam geçme istatistiğiyle Avrupa’nın da zirvesinde bulunuyor. Öte yandan dün 22. yaşına basan Bruma’nın doğum günü antrenmanda kutlandı.

HT SPOR

PORTAL HABERİ

Son düzenleme:
2 maç kötü olunca yine balon diye yorumlar geri döner.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Antrenmanda da çok çalım atıyor herhalde adama doğum gününde neler yapmışlar ??

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öbür maç kötü oynar yeri dibine sokulur.
Aynı Riekerink gibi.

Bu hafta sonuna kadar herkes pohpohloyurdu. Yok son bilmem kaç yılın en iyi lig başlangıcı falan diye.

Bizim ülkenin insanları çok tutarsız, fikirler be düşünceler anında değişebiliyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Rikering ile brumayı kıyaslamak çok saçma , bruma her maçı tek başına kazandırdı neredeyse ama rikering hoca olarak kötü oyun ve kısır skorlu maçlar oynadı . Yani bruma'nın doğruları rikering'in yanlışlarıyla eş . Rikering iyi kötü hoca yorumlarına girmem ama kıyas saçma

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rikering ile brumayı kıyaslamak çok saçma , bruma her maçı tek başına kazandırdı neredeyse ama rikering hoca olarak kötü oyun ve kısır skorlu maçlar oynadı . Yani bruma'nın doğruları rikering'in yanlışlarıyla eş . Rikering iyi kötü hoca yorumlarına girmem ama kıyas saçma

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ancak skor taraftarı bu kıyaslamayı yapar

Son düzenleme:
Ne saçmalıyorsunsunuz yahu.

Ben antrenör ile futbolcuyu mu kıyasladım? Ben Türkiye de insanların aniden fikir ve görüşlerini değiştirmelerinden bahsettim.

Okuduğunuzu idrak etmenizi öneririm.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

o nasıl zirveymiş ht, 3 çalım bir gol bir assist mi sayılıyor sanki...

Adam en azından hızlı dikine gidiyor durup durup aynı adama ikinci çalımı atmıyor hasan şaş ve emre çolak gibi

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt