- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
bruma herkesi çalıma dizdiği real madrid ve kupa maçında sağdan içeri girmişti.yani brumaya sağ-sol farketmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bruma sağ da daha iyi oynuyor. Ayrıca Olcanın solda oynaması daha iyi. Malum Tellesin defansif yönden zaafları var. Olcan'ın da sol bek tecrübesi olduğu için ve savunmaya Brumadan daha fazla yardım da bulunduğu için Tellesin bıraktığı boşlukları rahatlıkla kapatabilir. Konuyu dağıtmayalım. Bruma sağ da çok daha iyi oynuyor.
Olcan da solda sağdan daha az verimli olabilir yanlız. Ayrıca Olcan'a beke yardımcı ol dersek onun asıl meziyetlerinden yeterince faydalanamayız. Takım savunmasına katkı vermesi anlamında söylemiyorum fakat beke yardımcı olma gibi özel bir görev yüklenmemeli kendisine.
Olcan da solda sağdan daha az verimli olabilir yanlız. Ayrıca Olcan'a beke yardımcı ol dersek onun asıl meziyetlerinden yeterince faydalanamayız. Takım savunmasına katkı vermesi anlamında söylemiyorum fakat beke yardımcı olma gibi özel bir görev yüklenmemeli kendisine.
burasi trabzonmu essek gibi kosacak yardim edecek takim savunmasina
Tüm sezonun yükünü Bruma'ya yükleyemeyiz maalesef. Bu sebeple bir tane YILDIZ KANAT OYUNCUSU sart bence.
Ya okuma sıkıntın ya da anlama problemin var.
kardes ozel defansif gorev verilmesin diyorsun beke yardimci olmasin diyorsun bende diyorum olcan kim p'elli yap derse essek gibi yapacak kacisi yok...trabzondaki gibi lagaluga yapacaksa hic gelmesin