- 26 Eylül 2012
- 118.736
- 66.953
- 4.818
Zamaninda aykut kocaman'a fikret orman'a ve samet aybaba'ya cok güldük Allah ta belamizi verdi galiba![]()
Bunlara ilave olarak Aziz de var. En cok ona güldük.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zamaninda aykut kocaman'a fikret orman'a ve samet aybaba'ya cok güldük Allah ta belamizi verdi galiba![]()
Dursun Bruma'yi aldigimiz paraya veya üstüne satarsa 1 ay Dursun avatari kullanacagim demistim, yillar sonra efsane Heisenberg avatarimi ilk defa degistrecegim ve bu gerizekalinin resmi ile süsleyecegim simdi 1 ay boyunca mceburiyetten.
Tekrardan Allah belani versin senin, sömürdün ulan koskoca kulübü. Sadece 2 sene de ömrümüzü yedin ömrümüzü, lanet olsun sana HAIN.
Dursun Bruma'yi aldigimiz paraya veya üstüne satarsa 1 ay Dursun avatari kullanacagim demistim, yillar sonra efsane Heisenberg avatarimi ilk defa degistrecegim ve bu gerizekalinin resmi ile süsleyecegim simdi 1 ay boyunca mecburen.
Tekrardan Allah belani versin senin, sömürdün ulan koskoca kulübü. Sadece 2 sene de ömrümüzü yedin ömrümüzü, lanet olsun sana HAIN.
Dursun Bruma'yi aldigimiz paraya veya üstüne satarsa 1 ay Dursun avatari kullanacagim demistim, yillar sonra efsane Heisenberg avatarimi ilk defa degistrecegim ve bu gerizekalinin resmi ile süsleyecegim simdi 1 ay boyunca mecburen.
yav he heAnlaşma rezalet. Bu Leipzeig şampiyonalar ligi ya da uefa' ya gidemezse 14 milyona gitmiş olacak.
Fiko 25. E satar bir daha ki satıştan %25 alırdı
yalnız bu adamın az kalsın 7 milyona real sociedada gitme durumu vardı da sociedad vazgeçmişti demi
bu gerizekalinin resmi ile süsleyecegim simdi 1 ay boyunca mecburen.
Herseyi gectim de
RB Leipzig kulübü ile özel maç sözleşmesine istinaden 1.000.000 Euro (net)
BU NE LAN. PTT takimimiyiz
Adamin hayatinda yaptigi en yakisikli fotosonu nereden buldun yaw ?