Bruma ve Riekerink, Antalyaspor Maçı Öncesi Basın Toplantısı Düzenleyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Habertürk yazısında : ... "[FONT=proxima_nova_ltsemibold] Serdar Kesimal ve Kolbeinn Sigthorsson bireysel antrenmanlara başladı. " diye ifade geçiyor [/FONT]:asd22:

Bruma'yi aleme goturup kafayi buldurmak lazim. Sonra kafaya bir milyonken sozlesme uzatmaliyiz. Umarim ters birsey olmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Riekerink: "Beşiktaş maçındaki değişikliklerden rahatsız değilim. Bunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim."
Riekerink: "Tekrar o maça dönsek, tekrar aynı değişiklikleri yapardım."

ders almam, ders veririm demis hoca.

Riekerink: "Duran toptan yediğimiz gollere çalışıyoruz. Tabi bunun bireysel problemi, organizasyon olarak problemleri olabilir."
Riekerink: "Son maçta da duran toptan gol yedik. İki bireysel, bir de organizasyon olarak hatamız oldu diyebiliriz."
Riekerink: "Haftanın iki günü duran top çalışıyoruz. Hem ofansif, hem defansif olarak. Umarım çalışmalarımızın sonucunu alırız."
Riekerink: "Bu sene en avantajlı şeylerimizden biri yönetim ve bizim aramızdaki bağ. Devamlı Florya'da beraberiz."
Riekerink: "Bağımız kesinlikle iyi. Ama teknik konularda bir istekleri ve söylemleri olmuyor."
-Şenol Güneş, 'Galatasaray hücum yapmadan gol attı.' dedi? Riekerink: "Bu Beşiktaş'ın hocasının yorumu."
Shenolu ciddiye almıyorum demis riekeringoglu

Riekerink: "Beşiktaş maçındaki değişikliklerden rahatsız değilim. Bunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim."
Riekerink: "Tekrar o maça dönsek, tekrar aynı değişiklikleri yapardım."

ders almam, ders veririm demis hoca.

Adamın karakterini göze alarak ben başka imkanım yoktu demek istedi diye okuyup anlamak istiyorum

Bu ateş üfleyerek sönmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt