Bruma'nın Çapraz Bağında Kopuk Tespit Edildi

hala anlamadim hicte öyle ciddi bir pozisyona benzemiyordu.

birde kopma olan adam öyle sahaya dönemez, agridan kivranir.

geri döndükten sonra kosuyordu bile, baglari kopan adam ayakta bile duramaz.

sanki burda bir yanlislik var gibi.

gecenlerde alman milli takimda biri sakatlanmisti ilk tespite yirtik deidiler öbür gün esneme var sadece dediler.

bundada böyle olsa keske !

hala anlamadim hicte öyle ciddi bir pozisyona benzemiyordu.

birde kopma olan adam öyle sahaya dönemez, agridan kivranir.

sanki burda bir yanlislik var gibi.

gecenlerde alman milli takimda biri sakatlanmisti ilk tespite yirtik deidiler öbür gün esneme var sadece dediler.

bundada böyle olsa keske !

amin

ne toparlamasi...Bayern de badstuber ayni sakatliktan halen dönemedi 24 ay gecdi

Aralik 2012'de baglari kopan oyuncu, Ocak 2014 itibariyle nasil 24 ayda sakatliktan donememis oluyor? Hesapta bir sakatlik var sanki. O da ayni yerden iki defa sakatlandigi icin bu kadar uzun surdu. Bruma'nin da basina aynisi gelecek diye bir kaide yok.

polyanna'ya bakmıştım ama gelmemiş galiba... daha sonra tekrar uğrarım...

Biraz okudumda forum her konuda cahil kaynıyor.

Geçmiş olsun Bruma.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çapraz bağı kopan biri nasıl oluyorda koşuyor,

ilk önce esneme koştuktan sonra kopmuş olabilir bu daha büyük facia

ama ben kopmaya inanmıyorum

Takıma hiç bir katkı vermemiş bir futbolcu sakatlandı diye, yapılan yorumlar gerçekten hoş. :)

Ben burada aslında şampiyon olamayacak olmamızı Bruma'nın sakatlığına bağlamamıştım. Bu kadar şanssızlığın içinde şampiyon olmamızın da zor olduğunu belirttim sadece.

çok kötü bi haber. Pozisyonun videosunu bulmaya çalışıyorum acaba zeminden kaynaklı olmasın.

10 yıl önce sağ diz ön çapraz bağlarımı kopardım halı saha maçında. Ameliyat olmadım hala öyle geziyorum, dolayısıyla iyi biliyorum bu sakatlığın acısını.

Üzücü bir olay lakin olacağın önüne geçilmiyor, isyan etmenin, kahretmenin anlamı yok.Genç adam çabuk atlatır inşallah.

çapraz bağı kopan biri nasıl oluyorda koşuyor,

ilk önce esneme koştuktan sonra kopmuş olabilir bu daha büyük facia

ama ben kopmaya inanmıyorum

Aynı sakatlığı ben yaşadım. Biraz yerde kıvrandıktan sonra kalkıp oyuna devam edebilir miyim acaba diye tekrar sahaya döndüm, kaleci bana topu attığında ayağım hiç gitmedi topa ve oyunu bırakmak zorunda kaldım , bacağımın arka kısmı şişti. Olayın sıcaklığı ile insan birden olayın ciddiyetini anlayamamayabiliyor.

Ne olursa oldun elimizdeki en iyi kanat oyuncusuydu yazik oldu

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beyler benim arkadaşın hali sahada çapraz bağları kopmuştu.

Ameliyat olduktan sonra 3 ay boyunca hastaneye gidip sabahları bacağına elektrik verdiler.

Her akşam da spor salonuna gidip bacak kası çalıştı. (Çünkü ameliyatın kolay geçmesi için bacakdaki kasları tamamen alıyorlar ve bacak güçsüzleşiyor. O gücün geri gelmesi için bacak kası çalışması şart)

Tam olarak arkadaş 4 ayda eskisi gibi koşmaya başladı ve bacakları eskisi gibi güçlendi. Geçen halı saha maçı yaptık hatta bir sıkıntı olmadı.

Geri
Üst Alt