Bruma'nın Çapraz Bağında Kopuk Tespit Edildi

geçmiş olsun. takım adına şuan için büyük bir kayıp değil ama gelecek için biraz sıkıntılı. Büyük beklenti içinde olduğumuz bir oyuncunun sahalardan bu kadar uzun süre uzak kalması kötü oldu.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Çok üzücü oldu. sözleşmeside dondurulacakmış 6 ay ve amrabat da kalacakmış. amrabatın duaları kabul oldu heralde. Bruma iyileşip daha iyi olarak geri dönecektir. seneye daha tecrübeli ve güçlü bir bruma görürürz diye düşünüyorum. böyle genç bir futbolcu için bu sakatlık hiçbirşey değiştirmez.

Bizim için değil de Bruma için çok üzüldüm, bize şu anki katkısı zaten yok gibi bir şeydi. Malum takımda oturmuş bir sistem bile yok.

ulaa bruma günlerdir gelmiyordum foruma..

dün maçı izlerken sanki benim bağlarım koptu.

kusuruma bakmayında öyle veya böyle yetenekli ama tecrübesiz bir oyuncuyu kaybettik. 2 yıldır kanat oyuncusu izleyecem diye sevinirken sahanın-tecrübesziliğin ve taktiğin yüzünden adamı verdik..

3-5-2 hiçbir kanat oyuncusu iş yapmaz bizde. beklerin olmadığı takımdan hayırmı gelir. beksiz bir takımdan kanat organizasyonu bekleyemezsin...

Sabri,Aydın,Emre,Dany,Aykut,Eray gibi takıma en ufak katkısı olmayanlara verilen para stadın zemini için harcansa hem Bruma şu an sakat olmayacaktı,hem de boş yere paramız gitmeyecekti.Nasip diyelim..

yazık oldu ama toparlayacaktır kısa sürede sezon öncesi kampa yetişir

Brumanin oyun stili ,topa giriş sekli savruluşu ,sakatlanma ya çok musait korkusuz daliyor adamların arasına her futbolcu da yok boyle bir özellik kendini sakinmiyor toptan

Zemin daha kimleri sakatlayacak.Ey Yönetim!!!!

Tokatlı oyuncu tünel açtı resmen kale önünde ,görmüşsünüzdür

Gencecik bir futbolcunun,daha kariyerinin başında bu denli ağır bir sakatlık yaşaması canımı çok sıktı.Önünde bir Dünya Kupası fırsatı var.Yaşayacağı Chelsea maçı deneyimi.Yazık oldu,umarım bir an önce sağlıklı bir biçimde döner.

Bruma fitness salonundan çıkmaz artık. Hem bacaklarını güçlendirir hem de vücudunun üst kısmını.

Eğitim şart.

Bir gun yan capraz baglarin kopup giderseee ,

Brumam brumam simdi daglar duman amannnn ,

Bosa giderde gozyaslarin aglama Brumám kölen olayim

cok uzuldum yeni haberim oldu. Cocugun futbol hayati tabii ki bitmez ancak buyk bir firsat kacti gitti tabii ki. Dunya kupasini kacirdi. Seneye 6 ay oynamamis sakatliktan cikmis brumayla sezona baslamaz mancini sanmiyorum. Bir kanat oyuncusu alicaktir ve ya yedekten sonradan oyuna girerek yada kiralayarak belli bir seviyeye getirilmeye calisilacak. Cok yazik oldu kariyerinin basinda bu tarz sakatlik yasayip toparlayan oyuncu hemen hemen hic yoktur. Umarim ilk ornek bruma olur ancak yabanci siniri sag olsun biz o treni kacirmistik simdi hepten kacirdik.

semih kaya aynısını 2 kez yaşadı.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=JuRn_XJI2Bo[/media]

izliyemedim lan

Allah yardımcı olsun brumanın

geçmiş olsun çok üzüldüm kendisi adına

biz zaten pek faydalanamıyorduk ama kendisi ve gelişimi için kötü oldu

umarım cabuk toparlar yaşı genç daha

Geri
Üst Alt