Bruma'nın Çapraz Bağında Kopuk Tespit Edildi

evet mancini brumaya savunma öğretiyor işte diyen arkadaşlar toplanın bi

Evet burdayım. Bunun sakatlıkla ne alakası var? 31'lik Riera'ya hiçbir şey olmuyorken Bruma'ya olması şanssızlığı. Sistem veya mevki ile alakalı birşey değil.

Hayır yorumları okuyorumda bir insandan değilde AT'tan falan bahsettiğinizi sanmaya başladım oldu olacak acı çekmesin diye vuralım gitsin

evet mancini brumaya savunma öğretiyor işte diyen arkadaşlar toplanın bi

Amacının savunma ogretmek oldugunu sanmıyorum.

3-5-2 taktiginde Bruma'ya yer olmadıgı icin o sekilde kullanmayı denedi.

Ama ajax macında bunun cok sacma oldugunu nasıl anlamadı orasını bilmiyorum.

Ama tabi ki suç mancininin değil olacağı varmış.

Çok üzüldüm :crushed:

Şimdi Bruma'nın lisansını dondurulup yerine Hajrovic'i kaydetmeliyiz. Dany yerinede Telles gelir artık.

bu tff ne seref yoksunu bir topluluk arkadas

tüpcü denen o zat degilmiydi 8tasi anadolunun dört yaninda oynatmak isteyen

biz oynamak isteyince izin vermezler

baska stadda oynasaydik cocugun ayagi cime takilip sakatlanmazdi iste

olacak is degil ya. lanet olsun boyle sansa :(

Bir de ürkek bir yapısı var Bruma'nın sakatlıktan döndüğünde ikili mücadelelere korkarak girecektir büyük ihtimalle.

Çok üzüldüm cidden ya.

Bu çocugu kazanmalıydık bu sene ama bir türlü olmadı şimdi de bu olay cidden üzücü.

Amacının savunma ogretmek oldugunu sanmıyorum.

3-5-2 taktiginde Bruma'ya yer olmadıgı icin o sekilde kullanmayı denedi.

Ama ajax macında bunun cok sacma oldugunu nasıl anlamadı orasını bilmiyorum.

Ama tabi ki suç mancininin değil olacağı varmış.

işte bazı arkadaşlar söylenmeyin savunma öğrenir dedi, abi savunma bir iki maç ile öğrenilecek bişey değil ki bak bir ters ayak koydu dizi falan derken gitti

moralimizi dikip attilar ya gecenen bu saatinde lanet olsun tffsine de ziraat kupasina da

Dünya kupası öncesine denk gelmesi çocuğun psikolojisini de ekstra olumsuz etkileyecek. Beni bile kötü etkiledi, sakatlığı yaşayan çocukcağız ne yapsın. Allah şifa versin tez zamanda inşallah

Utanin be. Cocugun sihhatini düsünenlerden cok yabanci sinirini düsünen var. Yemisim yabanci sinirini. Böyle bir sakatlik futbolcunun hayatini söndürebilir. Önce bi adam olun.

Yahu arkadaş adam genç iyileşir merak etmeyin kimler iyileşti Okanın ayağı havada sallanıyordu dün gibi hatırlarım herif daha iyi döndü her işte bir hayır vardır belki İtalya ya kiralanacaktı sonrada ben gelmem diyecekti ayrıca şimdi kontrat dondurup Telles alınabilir Hayro ya yer açılabilir tabiki çok yazık oldu ama dünya kupasında da olabilirdi ve ozaman gelecek yılda gidecekti şimdi en azından yaz kampına katılacaktır bu kadar karamsar olmayın adam ölmedi

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aman ha Türkiyede falan tedavi olmasın. Klüp ilgilensin en iyi doktorlara gitsin çok lazım Bruma bize

Bruma sakatlandı forumda kıyametler kopuyor. Zaten 18 yaşında bir futbolcu ve sakatlık yaşaması olası bi durum du, şansızlık o ayrı. Üzücü bi olay kesinlikle. Ama hemen yönetime saldırmalar, hemen 12 m euro sorgulaması, hemen transferler falan filan, bi sakin olun yahu. Adam zaten ligde oynıyamıyordu. Çok üzüldüm bende, ama yapıcak bişey yok. Sakin olmak lazım.

Lan adam çökmüştür ya. Yaşıtız adamla. Şu an dünya kupasında oynama şansım varken tokatspor maçı yüzünden yalan olduğunu düşünüp empati kuruyorum da... İçim karardı akşam akşam resmen.

Geri
Üst Alt