Bruma'nın Çapraz Bağında Kopuk Tespit Edildi

Gide gele kimi buldu Allah'ın belası sakatlık. Sen sabır ver ya Rabbii..

Benim çaprazlarım kopaydı lan senin yerine :dispirited:

Bu üzücü haber üzerine bu adamın transferini eleştireni de gördüm ya yorum yok...

Çok yıkıcı oldu be. klubün ve oyuncunun tedavi sürecini çok iyi planlaması lazım artık. aslan gibi döner iyi bir tedavi süreci ile

herif genç. ne futbol hayati bitmesi. alba torrensin hem dizi döndü hem çapraz baglari gitti. 1 sene sonra şampiyonada en iyi 5 e girdi. 30 unda filan olur anlarimda bu herif genç. geçmiş olsun diyelim.

Evren Göz, sözleşmesinin dondurulma ihtimali var dedi

O fotoğrafı MR sonuçlarında çektirmiş. Sonuç doğrudur muhtemelen. Zaten doğru olmasa GSTV'de vermezdi

Ulan yeni öğrendim içim burkuldu resmen ya.

Vay arkadaş ya. Ulan bu adamın basına gelmesi üzücü.

Nolacak şimdi ? İyileşse bile o korkuyla zor toparlar kendini artık.

Çok üzüldüm

Hakikaten çok enteresan yorumlar varmış, daha fazla okuyamayacağım. Allah akıl, fikir versin.

gsaraylılık nereye gidiyor adlı yazım yarın bayilerde

-Tapatalk-

okan buruk geldi aklima

zor toparlar

köy takimina böle bir cevheri feda ettik

Semih Kaya: Beyin ameliyatı geçirdim. Onu atlattım sonra sağ bacağımın ön çapraz bağları koptu. Onu atlattım Milli Takım'da bir daha sağ çapraz bağlarımdan sakatlandım. Zaman zaman soğuk havalarda hâlâ ağrıyor o dizim. Normalde bu sakatlıkları başka biri geçirse futbola devam etmezdi. Futbol sevgisi beni ayakta tutan.

geçmiş olsun

diz sakatlıkları çok zordur, çok kötüdür. her sakatlıkta futbolcuyu geriye götürür hele yaşı ilerlemişse, ayağın kırılsın ama dizin sakatlanmasın.

brumanın genç olması avantajı inşallah önümüzdeki sezon sağlam bir şekilde takımdaki yerini alır beklentilere cevap verir.

takım olarak bu sakatlıktan çok etkilenmeyiz özellikle ligde en fazla 6-7 maç oynayabilirdi.

Geri
Üst Alt