Bruma'nın Çapraz Bağında Kopuk Tespit Edildi

32503c3f5691f61d661492aefa72a83c.jpg

Allah şifa versin sanki şikeyi biz yaptık şansa bak be

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bence beklenenden çabuk dönecek :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

birde o adi hakem alehine faul vermisti o pozisyonda !

nasil bi hakemse misal buz gibi penaltiyi görmeyen !

ulan su levent tüzemen ila bi bok biliyom diye,

söyleye söyleye getirdi adama sakatligi.

ulan ne küfür ettim o an.

satranç şubesi açtık. çocuklara dikkat etmek lazım bi sakatlık çıkmasın.bi o şube kaldı

Şimdi koyacam milyonlaraca milyoncuklarada. Lan ilk defa mı paramız boşa gidecek şöyle rahatsız yorumlar yapıp durmayın.

Biz şurada üst düzey bir futbolcu yetiştirecektik izleyip heyecan yaşayacaktık diye düşünüyoruz milletin derdi harbi para olmuş lan.

Kendimi vuracam sonunda o olacak

Para kendi cebinden çıksa bu kadar üzülmez adamlar. :miserable:

Yazik oldu... Bu seneyi kapatdi böylece Bruma. Gecmis olsun, umarin en kisa zamanda döner.

...haa zaten dogru dürüst oynayamiyordu...veya 352 de ziyan oliyordu.. ama bu sene azar azar oynayip tecrübe edinip seneye daha saglam bi Bruma kazanirdik.

Evlat acısı gibi, nasıl bir üzüntüyse hala geçmedi mübarek.

biri bugün cikipta sakatligi okadar agir degilmis diye ciksa.

bu sacma yabanci kuralin yüzünden cocuk oynayamadi belkide ondan form tutamadi bu sakatlik

bi nevi de ondan olablir.

her zaman oynayan oyuncunun kaslari lifleri daha farkli calisir !

Igrenc zemin yüzünden bu sakatlik. Tüpcünün federasyonu Antalya'da oynamamiza izin verseydi bu sakatlik olmayacakti büyük ihtimal. Neyse simdi bari kontratini filan durduralim hic olmazsa kontenjan acilsin zaten kadromuz cok dar. Büyük ihtimal Alex Telles transferi ile yabanci transferini noktalayacagiz onun icin sadece Dany'nin gitmesi yeterli olur gibi. Muslera, Chedjou, Eboue,Riera, Telles, Melo, Sneijder, Amrabat, Hajrovic, Drogba. Bu yabancilar ile sezonu tamamlariz artik. Sezon sonuda bu sacma sapan yabanci düsmanligi iceren yabanci kurali kalkar.

ben bi mucize bekliyorum.bu sezon böyle bitemez bruma için.

Geri
Üst Alt