Bruma'nın Satılması Hakkında Düşünceleriniz?

Sizce Bruma Satılmalı mı?

• Satılmalı

Oy: 15 45,5%
  • Satılmamalı

Oy: 18 54,5%

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .
Bende diyorum imzalatmasınlar bu saatten sonra zaten. 1 yıl daha oynasın. Dursun kovulursa yada sezon sonu bir ihtimal yeni sözleşme imzalanır. Bruma'nın bonservisle yada bedava gitmesi arasında bir fark yok. Daha iyi oyuncu alınamaz ve para boşa gider. Takımın en iyi oyuncusu bu adam farkında mısınız ?

Yav bu nasıl mantık şakamısın sercan sen

TapaTalK

Ne demek fark yok? Takımın en iyi oyuncusu tamam ama bedava gitmesine niye engel olmayalım.Bu nasıl mantık?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Su bos yorumlara cevap yaziyorsun sen de karsilikli emrah ya

adam 10 kusur milyona gereksiz onemsiz vs diyor sonra forumun troll u ben oluyorum

Bravo beyler Melo transferindeki gibi 3 maymunu oynuyorsunuz.

Meloya verilen para 2-3 milyondu , o para icin gidecegine kalsin 1 sene denmesinde mantik vardi

ama 15-18 milyon konusulurken , kendine verilecekle ve yan giderlerle 20 milyon euroluk bir islem icin "hadi bir sene daha oynasin" denmez

bu paralara satilirsa futbol tarihimizin en buyuk maddi basarisi olur

o paranin car cur edilmesi ayri bir mesele

Bruma Rize'ye götürülmedi.
Bruma 18 kişilik kadroya alınmadı.
Bruma 18.dakikada oyundan alındı.
Bruma imzalamıyor.
Bruma 4 milyonu reddetti.
Bruma gitmek istiyor.

HELAL OLSUN HEPİNİZE.

Bruma'nın 18.dakikada oyundan alındı.
Bruma imzalamıyor.
Bruma gitmek istiyor.

HELAL OLSUN HEPİNİZE.
Sakin ol vasfi :D
Çıkan miktar doğru ise bu ligde oynayan bir oyuncu için reddedilmeyecek bi teklif.

Ama seni anlayabiliyorum gelecek paranın çarçur edileceğini düşünüyosun sende haklısın.

TapaTalK

Bruma 18.dakikada oyundan alındı.
Bruma imzalamıyor.
Bruma gitmek istiyor.

HELAL OLSUN HEPİNİZE.

Görün işte gerçekleri. Melo gidince ama ben yerine daha iyisini alalım diyodum yhaa diyenler gibi olmayın.

of be paraya bak garry gibi düz hatta top sürmeyi beceremeyen bir kanat daha alırız. Heyecanımız doruklara çıkar seneye.

Sakin ol vasfi :D
Çıkan miktar doğru ise bu ligde oynayan bir oyuncu için reddedilmeyecek bi teklif.

Ama seni anlayabiliyorum gelecek paranın çarçur edileceğini düşünüyosun sende haklısın.

TapaTalK

12 Milyon para harcamışsın herife 4 milyon için satmak ne???

Alper e katiliyorum , cok kisisel bir dusunce bu

mesela benim acimdan sportif basari sahsen onemli degil , klup adina onemli degil demiyorum , sinan olarak benim icin onemli degil , en azindan mali durumdan onemli degil

bana deseler ki 18 milyonu TL ye cevirip banka borcuna yatiracagiz , 5 dk icinde satilsin isterim ama denirse ki onun yerine sunu alacagiz bunu alacagiz , alinanlar yildiz da olsa cop de olsa karsiyim , o yuzden farketmez satilip satilmamasi derim
daha öncede yazdım, ucuz takım kursan bile belirli bir maliyeti olacak, karşılığını alamadığın zaman, yani forma, bilet satamadığın zaman, şampiyon olamadığını zaman ucuz takımın maliyetine bile karşılayamazsın zarar edersin.

Futbolda Galatasaray gibi takımlar başarılı olmak zorunda, bunun içinde eli ayağa düzgün bir kadro lazım, doğru yatırım yaparsan karşılığını alır zarar etmezsin.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Melo > Bilal > Tolga
Bruma > Turgut > XXXX

12 Milyon para harcamışsın herife 4 milyon için satmak ne???
Sen şu an güncel düşünüyosun olayı
Bruma'yı 25-30 milyon verip almaz kimse bu ligde. En iyi dönemi bizde ki ve er geç gidicek bu ligden. Böyle yüklü miktarda para veren varsa allah hayrını görsün.

Eminim alman liginde parlar daha fazla paraya daha iyi lige gider belki çok ah vah çekeriz ama bu ligde ederi en fazla bu olur. 2 sene sonra sakatlığı olur form düşüklüğü olur 5-6 milyon euro'ya satmak zorunda kalırsın ah vah ederek zarara sokarsın kulübü.

TapaTalK

Sen şu an güncel düşünüyosun olayı
Bruma'yı 25-30 milyon verip almaz kimse bu ligde. En iyi dönemi bizde ki ve er geç gidicek bu ligden. Böyle yüklü miktarda para veren varsa allah hayrını görsün.

Eminim alman liginde parlar daha fazla paraya daha iyi lige gider belki çok ah vah çekeriz ama bu ligde ederi en fazla bu olur. 2 sene sonra sakatlığı olur form düşüklüğü olur 5-6 milyon euro'ya satmak zorunda kalırsın ah vah ederek zarara sokarsın kulübü.

TapaTalK

O para abuk sabuk yerlilere gidecek ne 4. olabileceğiz ne 6.
En azından 10 gol 10 asist yapıyor bu adam.
Ha DURSUN BAŞKANIMIZ 5 milyona Rodrigues gibi bi cengaver daha getirir diyosanız bilmem.

Kendimizi kandırmayalım, Türkiye'den kimse 30-40 milyona transfer yapamaz. 18 m ciddi bir para eğer gerçeği yansıtıyor ise. Bizim satabileceğimiz maksimum fiyat bu zaten.

O para abuk sabuk yerlilere gidecek ne 4. olabileceğiz ne 6.
En azından 10 gol 10 asist yapıyor bu adam.
Ha DURSUN BAŞKANIMIZ 5 milyona Rodrigues gibi bi cengaver daha getirir diyosanız bilmem.
Abuk subuk yerlere gidecek endişesi taşımanı anlıyorum demiştim zaten hak veriyorum sana.
Ama bu ligde en fazla bu teklif gelir bu fırsatı kaçırmak mallıktır kardeşim.

TapaTalK

Eren + Tolga + Serdar + Ahmet = 14 Milyon € ödeyen kulübü Bruma'dan gelecek 16 Milyon € kurtarmaz.

Bunu idrak edin öncelikle.

"12M€+sonraki satıştan net %30 kar" böyle bir satış yapsalar , gelecek para az olur ilk etapta ama komisyon seviciler kazanamaz.

Yav sen onlara takmışsın başka bi realite söylüyoruz sana alla allah.

Basında cıkan bu fiyat doğru ise geçmişte yapılan zararlar filan hepsini geç bu paraya satmazsan bi daha bruma'ya filan 18 milyon veren çıkmaz elimizde turşusunu kurarız 1-2 sene daha

TapaTalK

Bu kulübün para kazanması için önemli topçusunu satması değil sportif başarı elde etmesi gerekiyor 3 senedir anlayamadınız ulan çok üzücü.

Geri
Üst Alt