Bruno Lage: "Kerem Aktürkoğlu'nu kim aldıysa ona teşekkür ederim"

Mehmet Mehmetoglu

Mekansızlar 53
Yönetici
Süper Moderatör
Portekiz ekibinin teknik direktörü Bruno Lage, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında Kerem'in performansını değerlendirdi. Lage, Türk futbolcunun transferiyle ilgili bir soruyu şöyle yanıtladı:

"Onu kim seçtiyse ona teşekkür ederim. Böyle oyuncuları, agresif kanat oyuncularını severim. Rafa, Cervi, Pizzi gibi forvet oynayan oyuncuları seviyorum ve o da bu özelliklere sahip. Onunla konuştum ve oynamasını istediğim rolde kendini rahat hissetti. Moralli geldi, milli takımda 3 gol attı, bugün de eşitliği sağladı, mutluyum."

Kerem Akturkoglu shines with debut goal as Benfica wins big - Türkiye Today

Sana daha göndeririz yav yeni kurbanlar aranıyor..

saka maka adamlar bitik rafayi buraya sutladilar ve onun yerine keremi aldilar

rafa burada tanri ilan edilecek neredeyse

kerem de tekme tokat ülkeden kovuldu

garip bir durum

Bizim taraftarımıza teşekkür et Lage

Hay tribine senin ya ne kadar ergen ve toksik birisin

Rahat hissettirmişler beyimizi aklı sıra laf çakıyor

Artık oyuncumuz olmayan bu fbli hıyarın tüm başlıkları kapatılmalı

Yav rahatsız mısın yazdığında ne var. Ne laf çakması.

Şu cümlesinden kendinize pay çıkarıyorsanız sorun Kerem'de değil sizdedir. Kafayı yemişsiniz.

Dur hele erken konusma bence biraz palazlansin
takim icinde bir guruba katilsin kavga cikarsin
devrede 20 top kaybetsin kale agzindan havaya diksin 45 te bir oyundan cikar mentali azicik bozulsun laflarini yersin

Bu adami oynatacaksan aslanim kaplanim en buyuk sensin di maria futbolcu degil sen olmasan biz ne yapariz diyip duracaksin

Yetenekleri muazzam ama mentalinin cokmesi bir olaya bakar

Yav rahatsız mısın yazdığında ne var. Ne laf çakması.

Şu cümlesinden kendinize pay çıkarıyorsanız sorun Kerem'de değil sizdedir. Kafayı yemişsiniz.
Çok net bir gönderme var

Bana güvendikleri için teşekkür ederim dersin
Beni destekledikleri için minnettarım dersin
Beni hemen kucakladığınız için sağolun Benfica ailesinin yeni üyesi olmakla gurur duyuyorum dersin

Geldiğim yerde rahat hissetmiyordum siz başka bir muamele çekiyosunuz demiş resmen

Çok net bir gönderme var

Beni hemen kucakladığınız için sağolun Benfica ailesinin yeni üyesi olmakla gurur duyuyorum dersin

Geldiğim yerde rahat hissetmiyordum siz başka bir muamele çekiyosunuz demiş resmen
Bence samanlıkta iğne arıyorsunuz hocam.

Çok net bir gönderme var

Kerem dün iyi sokmuş yalnız :asd: milli takımda da köklemişti

futbolcuya sınırını çizeceksin kardeşim seni hoca yapan da bu zaten. Barış 60metre boğuş, kerem önündeki 5 adamı çalımla, kimse boşa kaçıp pas istasyonu olmasın eeee sonra.

Geri
Üst Alt