Bruno Lage: "Kerem Aktürkoğlu'nu kim aldıysa ona teşekkür ederim"

“Moralli geldi” en önemli kısım.
Bizde rahat değildi çünkü her saçma sosyal medya yorumunu kafasına takıyordu. Sahada da bunu gösteriyordu ve çoğu taraftara bu olumsuz yankılanıyordu.
Gitmesi 2 taraf içinde olumluydu ama yerine oyuncu almadık ve o bölgedeki diğer adamı da gönderdik.

Bence samanlıkta iğne arıyorsunuz hocam.
Olabilir takıntılıyım bu hususta

Bir ara annesinin doğum gününü kutlamak için gol atınca el öpme sevinci yapmıştı Kasımpaşa maçıydı galiba

Onu da 'beni öpün başınızın üstüne koyun benim gibisini zor bulursunuz' şeklinde yorumlamıştım
Kerem dün iyi sokmuş yalnız :asd: milli takımda da köklemişti
Uzaklarda sokmağa devam etsin başarılarının devamını dileriz

Müritlerinden de fazla kafa ütülememelerini rica ederiz

Yav rahatsız mısın yazdığında ne var. Ne laf çakması.

Şu cümlesinden kendinize pay çıkarıyorsanız sorun Kerem'de değil sizdedir. Kafayı yemişsiniz.
Rahatsız olan sensin kamil düzgün konuşmayı öğren önce

İlk maçına çıkan hangi topçu beni rahat hissettirdiğiniz için tşk demiş bugüne kadar

Keremin gidiş şekli süreci belli,okan daha yeni baskı kalkınca rahat hissedince performansı arttı dedi,bunun üstüne rahat hissettirme açıklaması sana göre bi anlam ifade etmiyosa kafayı sen yemişsin demektir

Ayrıca gideli koskoca 1-2 hafta oldu

Daha ne gazze ne filistin ne rabia işareti hiçbir story açıklama twit göremedik

Gazzede zulüm benficaya gidince durdu herhalde

Daha durun ne laflar çakacak oradan buraya :)

Tabi ülkeye dönüşü olacak o zamanları iyi seyredelim. Çubuklu giydiğini görür gibiyim

Tapatalk kullanılarak gönderildi #since1905

Rahatsız olan sensin kamil düzgün konuşmayı öğren önce

İlk maçına çıkan hangi topçu beni rahat hissettirdiğiniz için tşk demiş bugüne kadar

Keremin gidiş şekli süreci belli,okan daha yeni baskı kalkınca rahat hissedince performansı arttı dedi,bunun üstüne rahat hissettirme açıklaması sana göre bi anlam ifade etmiyosa kafayı sen yemişsin demektir
Şaka gibisin :asd:

Ribery kariyeri yapsada bizde oynadigi oyun belli. Gittigi yerde ne yaptigi burda oynadigi oyunu degistirmez. 6 pastan gokyuzune vurulmus 200 top. Mac basi 40 top kaybi ortalama. Trip ustune trip. Takim oyunu dusmani ama gole yakin bi kanat forvet. Kerem’i boyle bildik. Gercekte bu. Basarili olmasini dilerim.

Hay tribine senin ya ne kadar ergen ve toksik birisin

Rahat hissettirmişler beyimizi aklı sıra laf çakıyor

Artık oyuncumuz olmayan bu fbli hıyarın tüm başlıkları kapatılmalı

Sen kim oluyorsunda eski futbolcumuza fbli diyebiliyorsun. Fbli oyunculari öven ic geciren fred icin aglayan sen degil misin?

Toksit olanda sensin igrenc igrenc postlar atiyorsun

boş yapma 10 hafta sonra hamle topçusu yapacaksın brunocuğum

Gidenin arkasından ağlamaya gerek yok artık
Sonuçta 12 milyon Euro bonservis ve sonraki satıştan %20 paya anlaştık
İyi oynamasını isterim, hem kendisinin başarılı olmasını istediğimden hem de Galatasaray’a ekstra para kazandırması için

Son düzenleme:
walla et tabi lage de dün sol kanadımız baya akışkandı, o açıdan çok da hayıflanacak halimiz yok

12 milyona potansiyelli yıldız aldılar bedava

Cicim ayları bitip takımda işler kötü giderse Benfica taraftarı da destek olmayacakki, yüz eskimesi mevzuları bunlar. Sporting takımın yarısını göndermek zorunda kaldı zamanında mesela.

Bu transferde kulübü de Kerem’i de hatalı görüyorum. Biri gitmek istedi diğeri de çok ucuza gönderdi. Olan Galatasaray’a oldu.

Ee demek ki Avrupa'da da hocaya sormadan iş yapiyorlar. Sen görüp seçip alın demeden mi aldılar lan?

Tribe girdi falan deniyor, adam haklı neyine kızıyorsunuz? Biz de haklıydık gerçi. O sıçtıkça biz tepki verdik, biz tepki verdikçe o sıçtı. Bu muhtemelen sonsuz döngüden bizi kurtardıkları için teşekkürler.

Gercek olayi kacirmisin, adam diyorki kim aldiysa, yani bizim burdaki gibi td transferin icine sokmuyorlar alip getiriyorlar, cünkü orda bir sistem var gercek bir SD var.

Geri
Üst Alt