Üye Görüşü Bu Akşam Galatasaray'ı Bekleyen Tehlike!

Hakan Delikanli

Ulubatlı Souness
Pran.jpg

Olcan Adin ve Bruma gibi iki tipik kanat oyuncusunun kadro disi kalmasi ile birlikte Prandelli'nin taktiksel oyun sablonu kesinlesmistir.

Haftalardir saha'da hayalet gibi dolasan Dzemaili, Selcuk ve defans'i zayif olan iki bek ile 4-3-1-2 oynatacaktir takim'i.

Wesley Sneijder'in bile defans'ta Dzemaili den daha fazla top kaptigini göz önünde bulundurursak, bu aksam ciddi sekilde sIkintI yasayacagimiz ortaya cikiyor.

Özellikle Dortmund gibi takimin karsisina sadece iki bekle - üstelik defansi zayif olan bekler - cikmak ciddi sekilde risktir.

Kisaca, bu aksam sag ve sol kanat (Reus ve Aubameyang'in buldundugu bölge, iki ekstra hizi olan oyuncu) otoban olup bizi utandirabilir.

Not: Ne olursa olsun, ister Galatasaray bu aksam kazansin veya kaybetsin, böyle acemice hatalar yapan teknik direktörler acilen gönderilmelidir. Biktirdi artik Prandelli efendi!

Fark bekliyorum!​

Son düzenleme:
Arsenal maçından beri durduğu her bir dakika Galatasaray'a ihanettir. Bileti çoktan kesilmeliydi...

O değilde 2 senedir yekta veya ceyhun oynadı.Hiç bir yardımcı antrenörde demedi Emre Çolak var onu deneyin diye.

Bugün Hamit,Emre,Bruma kesinlikle kenarda olmalı müdahale için.

Olcan 18 de yoksa ayıp ederler.Direkten dönmese şutu kahraman olacaktı.

En azından yedekte olmalı.

Imza
Bu herif kafasinda neler düsünüyorsa..
Zaten yavas olan bir takimin en hizli 2 oyuncusunu kadro disi birakiyorsun. Bu adamlar senin tek kanat oyuncularin. Olacak is degil

Birde isin komik tarafi, topu ileri tasiyacak yine 1 oyuncu yok kadro'da! 1 oyuncu yok, saka gibi! Fenerbahce macinda bizi en cok zorlayan hata idi. Üstelik Fenerbahce takim'i Dortmund'un yaninda köy takimidir.

Ah be ah, getirmeyin su italyanlari.

Bu formasyonun amaci nedir? Defans yapip kontra mi oynatacaksin? Hangi oyuncu ile kontra ya cikmayi planliyorsun be adam? Pehhh

bruma veya olcanda olsaydı ben yine fark bekliyordum :)

Olabilir. Ama yine de mantikli bir secim olurdu kanat oyuncusu ile oynamak. Sen hangi kafayla Aubame ve Reus gibi kanat oyuncusunun karsisina Tarik ve Telles gibi zayif beklerle cikarsin? Gel de resmen rezil edin bizi demektir bu.

Orta saha nin direnci desen SIFIR!

önüne gelen başlık açıp tehlike var diyo kimse fikir üretmiyo klasik türkiye profili

Olcanın olmaması ihanetir bu takıma. Bruma hadi hazır değil dersin az çok anlarım.
Desteğimi çekiyorum hocadan. Istifa etmesi gerekir. Denizli gelsin sezon sonuna kadar. Sonrasına bakarız artık

Son düzenleme:
önüne gelen başlık açıp tehlike var diyo kimse fikir üretmiyo klasik türkiye profili
Nasil üretmiyor? Mac basligina mantikli kadro ve dizilisi yazanlar var, Dortmund'un zayif bölgesini analiz edenler var. Ama bu kimi ilgilendiriyor? Takim'in basinda TD olmayan bir adam var. Ilk fikir su herifi göndermektir.

sneijder gomerse gomer ,bunun haricinde orta sahada melo disinda bir direnc yok xjemali desen cardozo yaninda cheetah gibi, en ucta topu tutacak bir eleman da mevcut degil. tum bu sartlar altinda hizli ve dribling kabiliyeti olan, kismen bvb savunmacilarini yoracak tek hucumcuyu kadroya almiyor bu herif. ben boyle bir manyaklik gormedim boyle bir psikopatlik gormedim

YETTIN ARTIK HOCA GIBI BEA

Bu adam 7-8 yedirmeden kovulmayacak herhalde. Yönetim daha neyi bekliyor?

Bu macta Sneijder de tek basina kurtaramaz, karsimizda Fenerbahce yok Dortmund var.
Yine Ched-Wes-Melo tek basina savasacak. Cok zor anlar yasayscagiz.

Reus, Aubame, Mkhi, Immobile..

Hepsi hizli ve atletik oyuncular..

Bizim düsüncemiz? Tarik, Telles, Chedjou, Semih gibi oyuncular ile bunlari durdurmak. Güldürme bizi hoca.

He Sneijder yine birseyler yapar mi? Zor, Sneijder'i kitledigin an biter mac. Dortmund zaten cok direncli olan takim. Yani mac simdiden bitti.

Zaten bu aksam fiyasko olursa yeni yonetim gonderir Prandelli i. Bu oyun mentalitesi ile ancak yan pas geri pas yaparsin, duran toptan falan tehlikeli olabilirsin. O konularda Dortmund bizden epey ustun. Hizli ataga cikamazsin, adam eksiltecek oyuncu yok, dua edelim Sneijder 25 metreden fuze caksin da maci alalim. Boyle bir anlayis mi olur? Prandelli cidden sinifta kalmistir.

Nasil üretmiyor? Mac basligina mantikli kadro ve dizilisi yazanlar var, Dortmund'un zayif bölgesini analiz edenler var. Ama bu kimi ilgilendiriyor? Takim'in basinda TD olmayan bir adam var. Ilk fikir su herifi göndermektir.

Sizin tezinize göre zaten maçı kaybettik , ozaman bırakın bu 90 dakika bittikten sonra istifaya davet edersiniz

bruma veya olcanda olsaydı ben yine fark bekliyordum :)
En azından karakterli bir oyun oynardık.
Belli mi olur belki de iyi sonuçlarda alabilirdik diğer maçlardan da.
Böyle korkak oynayınca ne değişiyor ki onu da anlamıyorum yani.
Anderlecht'i yenemedik Arsenal'den 4 yedik cesur taktiklerle oynasak bundan daha kötüsü asla olmazdı.
Belki daha iyi puana sahiptik şuan.

El cevap:Burak yılmaz...Ne kadar ilginç değil mi, belki burak bugün gol bile atabilir ama kesin olan bir şey var burak oynarsa gs kesin olarak kötü futbol oynayacak...Nerden mi biliyorum?E burak la iyi futbol oynadığımız maç yok ki...

Sizin tezinize göre zaten maçı kaybettik , ozaman bırakın bu 90 dakika bittikten sonra istifaya davet edersiniz
Is isten gecince konusalim diyorsun yani? Bas git kardesim, klasik türk kafanla basbasa kal. Zaten yillardir böyle düsündügümüz icin kaybediyoruz.

Birde isin komik tarafi, maci oldu da kazanirsak herkesin buraya gelip dalga gecme gercegi. Sonra bakiyorsun iki mac sonra yine rezalet, ve yine istifa sesleri yükselmeye baslar. Günlük düsünen türkiye nin taraftar toplulugu.

Geri
Üst Alt