Üye Görüşü Bu Akşam Galatasaray'ı Bekleyen Tehlike!

sneijder gomerse gomer ,bunun haricinde orta sahada melo disinda bir direnc yok xjemali desen cardozo yaninda cheetah gibi, en ucta topu tutacak bir eleman da mevcut degil. tum bu sartlar altinda hizli ve dribling kabiliyeti olan, kismen bvb savunmacilarini yoracak tek hucumcuyu kadroya almiyor bu herif. ben boyle bir manyaklik gormedim boyle bir psikopatlik gormedim

YETTIN ARTIK HOCA GIBI BEA

Sneijder de tek başına kurtaramaz,karşımızdaki takım her ne kadar eksikleri olsa da BvB...Ha kaldı ki adamların şu an en zayıf noktası savunmaları...O kadar sakatları var ki mecburen orjinal mevkileri olmayan adamlarla oynuyorlar. Yani senin üstüne gitmen lazım. Ama Prandelli efendi, Avrupa'nın belki de en iyi hücum pres yapan takımına karşı ağır bir orta saha ile çıkıyor,hücum gücü ise evlere şenlik. Muhtemelen top kaptırmalarda çok zor anlar yaşayacağız.Bu adamların en büyük silahı, kontra ataklar şu an ve hücum hattının korkutuculuğu. Kafasında ne var bilmem,belki de top yapmak istiyor fakat sen bu oyuncu yapılanmasıyla 3'lü orta saha ve kanatsız diziliş çılgınlığını yapamazsın. Resmen korkaklık ve işbilmezlik bu...

Elindeki oyuncuya göre değil de fantezi deneyen T.D.'lere her zaman gıcığımdır. Deneme yanılma yöntemleriyle, ancak skor tahtasına dönersin...

Son düzenleme:
Senin gibi felaket tellalıyla tabiki gelip makara yapıcam maçtan sonra burda.

Ortak payda Galatasaray olmasaydı sana çok güzel basıp giderdim ben
Yeter ki kazanalim da ister dalga gec ister küfür et. Umrumda degil.

Burda yazilanlarin sonuna kadar dogru oldugu gercegi degistirmez.

alman buldu mu acimiyor
dün romayi gördünüz
bvb kontra ataki cok iyi yapan takim
acik oynarsak yarim saat icinde duman ederler bizi

Sneijder de tek başına kurtaramaz,karşımızdaki takım her ne kadar eksikleri olsa da BvB...Ha kaldı ki adamların şu an en zayıf noktası savunmaları...O kadar sakatları var ki mecburen orjinal mevkileri olmayan adamlarla oynuyorlar. Yani senin üstüne gitmen lazım. Ama Prandelli efendi, Avrupa'nın belki de en iyi hücum pres yapan takımına karşı ağır bir orta saha ile çıkıyor,hücum gücü ise evlere şenlik. Muhtemelen top kaptırmalarda çok zor anlar yaşayacağız.Bu adamların en büyük silahı, kontra ataklar şu an ve hücum hattının korkutuculuğu. Kafasında ne var bilmem de sen bu oyuncu yapılanmasıyla 3'lü orta saha ve kanatsız diziliş çılgınlığını yapamazsın. Resmen korkaklık bu...

Elindeki oyuncuya göre değil de fantezi deneyen T.D.'lere her zaman gıcığımdır. Deneme yanılma yöntemleriyle, ancak skor tahtasına dönersin...

Bu yorumun icin ellerinden öperim.

Sonuna kadar katiliyorum hocam. Bende bu yüzden Pandev'in oynamasindan yanayim zaten. Dedigin gibi Burak sorunu varken birde bu formasyon? Bu hatalar bu seviye de yapilir mi allah askina..

Arkadaşlarımızdan bazıları Olcan ve Bruma da olsa çok fazla değişen bir şey olacağını sanmıyorum diye yorum yapmış.Yani bu takımın oynadığı oyundan kimse umutlu ve mutlu değil.

Bu takım Burak'ın sahada olduğu zamanlarda da iyi oyunlar çıkardı ama o zaman yanında Drogba oynadı çoğu maçta.Ya da istediği zaman çok iyi oynayan Eboue geldi sağ taraftan.Ya da ne bileyim takım olarak coşkuyu yakaladığımız zamanlar oldu ama sonuç olarak Burak Yılmaz bu takımda hiç bir zaman görmek istediğimiz futbola katkıda bulunacak kalitede olamadı.

Sen bu başlığı açarken inandıklarını ve gördüklerini yazmışsın, Prandelli de bu şekilde bir formasyon ile başarılı olacağına inandığı için o şekilde takım kurmayı tercih etmiştir.Yanlış yapıp yapmadığını maçtan sonra kendisi daha iyi değerlendirir.

bari Emre Colak falan oynasa baska turlu rakip kaleye hic varamayiz. En azindan kreatif ve kisa mesafede cabuk.

Mancini dan daha beter bu Adam. Allah yardimcimiz olsun.

Terim bir sekil takımda tutulmalıydı. Karakteri falan umrumda degil. Sanki oyuncular cok mu karakterli ? Hepsi paraya bakar.

Bu dakikadan sonra Terim'i taraftar istemez eyvallah ama gelecek hocanın muhakkak yerli olması gerekir. Yabancı getirmek büyük bir risk, Mancini-Prandelli'den sonra 3.yabancıyı bu takım kaldıramaz ve net olarak çöker, Prandelli'den daha beter olur die tahmin ediyorum.

bielsa-bilbao-41012.jpg

Ben bosuna mi Aylardir Thomas Tuchel tam aradigmiz adam dedim?

Bizim Aradigmiz Hoca Tuchel,Favre,Schmidt tipinde bir Hoca olmali, Italyan Futbol zaten bitmis, ayni hata iki kere yaptik...inanilacak gibi degil....

Bu adam için oyuncu değişikliği yada devam eden oyuna müdahale etmek gereksiz birşey. Maça başladığı 11 ile 90 dk yı tamamlamak adamın kafasındaki düşünce nerdeyse. Kötü giden maçı değiştirmek için müdahale bile edemeyecek kadar kötü bir hoca. 80de 85de oyuncu değişikliği yapıyor komedi resmen.

Bence ilk 18 e girememek ile yedek kulübesinde oturmak aynı her ikisinde de oyuncunun takıma katkı sağlaması nerdeyse sıfır...

Reus ve Aubameyang ın kanatları otoban olacak. En az 20 ciddi gol pozisyonu veririz,kaçı gol olur bilmem.

Atakan Arda geri kafali, baslayalim mi elestirmeye yoksa 90 dk yi bekleyelim mi? Is isten gecti nasil olsa, önce degil, hep sonra elestirelim.

tebrikler kardeş senin gördüğünü bu mendebur göremedi ! gerçi kızamıyorumda takımın kalitesine baktıkça
Doğru kadro çıkarıp,doğru futbol oynatsaydı eğer kadromuz yetersiz olduğu için yine yenilirdik belki ama rezil olmazdık en azından. Bruma ve Olcanın kadro dışı kaldığını gören herkesin aklına geldi böyle olacağı ama takımın başında milyon eurolar alan farkında değil.

Moderatör tarafında düzenlendi:
:hopelessness:

O kadar belliydi ki bunun olacağı, yazık ya cidden içim sızlıyor Galatasaray'ı bu halde görünce, Anderlecht maçı, Arsenal maçı ve bu maç.

Canavar gibi kanatları olan Dortmund'a karşı , Telles ve Tarık tek başlarına kullandılar kanatları. Selçuk'a bile kızamıyorum, sol tarafa yardım etmeye çalışmaktan asıl görevini yapamadı. Olcan/Emre + Hamit/Bruma ile ortada Melo+Dzemaili/Hamit gibi 4-4-1-1 çıksak bu takım bu hallere düşmezdi. Yine yenilirdi muhtemelen, belki gene 4 yerdi ama sahada rezil olmazdı bu şekilde. Hiç bir şey yapmadık 90 dakika boyunca.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merak etmeyin Dortmund maçında yine kanatsız çıkarız.

Keşke haklı çıkmasaydın Hakan. Ama görünen köy kılavuz istemiyor tabi. Umarım kısa zamanda defolup gider. Hakan Delikanli :005:

Geri
Üst Alt