- 26 Ağustos 2009
- 13.149
- 229
- 1.388
sneijder gomerse gomer ,bunun haricinde orta sahada melo disinda bir direnc yok xjemali desen cardozo yaninda cheetah gibi, en ucta topu tutacak bir eleman da mevcut degil. tum bu sartlar altinda hizli ve dribling kabiliyeti olan, kismen bvb savunmacilarini yoracak tek hucumcuyu kadroya almiyor bu herif. ben boyle bir manyaklik gormedim boyle bir psikopatlik gormedim
YETTIN ARTIK HOCA GIBI BEA
Sneijder de tek başına kurtaramaz,karşımızdaki takım her ne kadar eksikleri olsa da BvB...Ha kaldı ki adamların şu an en zayıf noktası savunmaları...O kadar sakatları var ki mecburen orjinal mevkileri olmayan adamlarla oynuyorlar. Yani senin üstüne gitmen lazım. Ama Prandelli efendi, Avrupa'nın belki de en iyi hücum pres yapan takımına karşı ağır bir orta saha ile çıkıyor,hücum gücü ise evlere şenlik. Muhtemelen top kaptırmalarda çok zor anlar yaşayacağız.Bu adamların en büyük silahı, kontra ataklar şu an ve hücum hattının korkutuculuğu. Kafasında ne var bilmem,belki de top yapmak istiyor fakat sen bu oyuncu yapılanmasıyla 3'lü orta saha ve kanatsız diziliş çılgınlığını yapamazsın. Resmen korkaklık ve işbilmezlik bu...
Elindeki oyuncuya göre değil de fantezi deneyen T.D.'lere her zaman gıcığımdır. Deneme yanılma yöntemleriyle, ancak skor tahtasına dönersin...
Son düzenleme: