Bu Akşam Kovuluyor!

Hey yarabbim ne byüksün hadi inşallah yerine kim gelirse gelsin razıyım zaten daha kötüsünü bulmak imkansız

Bak dostum ben sana senaryoyu yazayım;

1. Tugay kerimoğlu sezon sonuna kadar getirilir,

2. Mayısta Ali dürüst veya Adnan öztürk başkan seçilir,

3. Terim mart ayında facia skorlar alır ve milli takımdan kovulur,

4. Terim sezon sonu takımın başına getirilir :D

:D begenmedim senaryoyu.

simdi bitane de ben deneyecegim:

1. Hikmet Karaman sezon sonuna kadar gelir

2. Mayista Adnan Ozturk Baskan secilir

3. Terim Mart aylarinda rezilligini devam ettirir

4. Bizde Terim e hahahaha deyip sallariz :asd22:

5. Tuchel ile anlasirlar ve yeni bir takim olustururlar :)

H.o.

Mancini'yi beğenmesem de umarım aramayız demiştim ama Prandelli'den daha kötüsü olmaz herhalde.

tekrar söyliyim yönetim bunu kovsa ne olur kovmasa ne olur. artık Allahın emri prandelliyi göndermek zaten. zaten bir maç daha kovmasınlar tüm taraftar yönetim istifa diye bağırmaya başlıyacak. daha geleli bir ay olan bir yönetimi istifa diye inletmekte heralde tarihte bile görülmemiştir. kendileri bunuda becerdiler sağolsunlar. Yönetim vizyon sahibi becerikli bir yönetim olsaydı ilk geldiği gün bu adamı kovardı. öte yandan kovsalarda getirecekleri adamdan ne olur bunların çapı en çok hikmet karamana yeter. herkes fatih terim diyor ama şunu bilinki fatih terim bile bu çapsızlarla çalışmak istemez. onu ikna edecek ünal aysal gibi özhan canaydın gibi bir adam ister. bu çapsızların getireceği hoca en çok hikmet karaman olur

H. Karaman Florya a dogru yola cikmis dyolla.

Sezon sonuna dek Tugay veya Karaman hatta belki ikisi beraber gelir. Sezon sonu yeni başkanla Terim, Lucescu ve Tuchel adaylar olur.

Terim bu Abdüs ve ekibi varken Milli takımdan kovulup gelecek kesin bu adam nereden kovulsa geleceği yer biziz bizde dinlenip palazlanacak tekrar bırakıp gidecek gene hüsranla bize gelecek kaçıncı bu senaryo adam lucescuyla şampiyon olduk onun bile altını oyup göndertti kendi geldi sonra rizeden bile 5 yedik 26 oyuncu aldırıp batırdı bidaha gitti sonra yine geldi şampiyon yaptı tek transferle yetersiz kadroyla yüzüstü bırakıp kaçtı şimdi yine hüsran yaşıyo ve yine dönecek..Sanıyosa yanılıyo inşallah bitirdik kırdık bu döngüyü yada kırarız..
Hikmet Karaman geçici gelecek o da bi hevesini alacak bizden sonra sene sonunda yeni biri(inş Terim olmaz)

NTVSpor Evren Göz; Tugay' ın ismi ön planda. Hikmet Karaman 2. aday olarak düşünülüyor.

Tugay olmasın lütfen.:(

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Bize gecici hoca olacak adam biraz 'deli' olmali. Fazla efendi degil Tugay gibi..

tugayı getirip daha beter edecekler

hem tugayı kariyerinin basında bitirecekler hem takımı daha beter edecekler

nedir bizim ızdırabımız böyle,kime neettik biz yav

Merak etmeyin Hikmet kapinin onunde bekliyormus, Tugay i iceri sokmaz vallah :D

Tugay gelecegine prandelli kalsin en azindan verecegimiz para cebimizde kalir.

Fikrim söyle.

- Bu ruhsuz hainlerden hicbirsey olmaz. Kim gelirse gelsin, degisen cok fazla birsey olmaz. 1-2 haftalik umut olur sadece.

- Tugay hocayi yakmanin bir anlami yok bana kalirsa. Efsanelerimizi böyle harcamaktan vazgecelim artik.

- Sezon sonu yeni yönetim gelecek, belki de yeni TD ile gelecekler.

- Hikmet Karaman´i getirelim, sezon sonu da yollayalim diyecegim, ama Hikmet Karaman´a karsi bir tepki var.

- Yilmaz Vural gelsin o zaman ne bileyim.

yani prandelli gidince selçuk burak beceriksizleri mükemmel mi oynamaya başlıyacak.albayrak varken hiçbir Türk hoca bu çeteyi oynatmamayı da göze almaz.Bu zamanda yabancı da bulamazlar.Yani değişen birşey olmayacak.

yonetım 6 aylık..yenı hoca da oyle olmalı ınsanların elını kolunu baglamanın anlamı yok.tugay fılan da gelmesın henuz hazır degıl hemde bu rezıl ortamda adamı harcamayalım.

Şu an için tek secenek Denizli. Kendisini zerre sevmem ama su seçeneklere bakınca durum bu. Ama geleceğini sanmam.

Denizli i bende sevmem ve aklimdan gecti ama mumkun degilmis, LIGTV ile kontrati buna izin vermiyormus.

Geri
Üst Alt