Mustafa Akan
Parçalı Üye
- 25 Haziran 2010
- 2.944
- 336
- 1.493
Mustafa Denizli gelirse Selçuk ile Burak Yılmazı pamuklara sarıp oynatır o derece. Artık yeni başarıya aç, istekli, hırslı bir hoca gelmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adım gibi eminim gelen yerli TD ne Burakı ne de Selçuku yedek bırakır. "Bu cocuklari kazanma mız lazim" der 100%.Avci gelsin selcuku kadro disi biraksin
Hikmet Karaman gelecek galiba
Hikmet Karaman gelecek galiba
Başından beri hep hikmet karaman'ın ismi geçiyo ve bu dünden beri çok çok sıklaştı, tugay'ı böyle karmaşık bi ortamın içerisine sokmazlar bence. Zaten gelmesinde hakikaten kaldıramaz kendisine yazık eder.önde ki aday tugay diyorlar... siz nerden aldınız bu duyumu ?
Başından beri hep hikmet karaman'ın ismi geçiyo ve bu dünden beri çok çok sıklaştı, tugay'ı böyle karmaşık bi ortamın içerisine sokmazlar bence. Zaten gelmesinde hakikaten kaldıramaz kendisine yazık eder.
Para filan talep etmez direk eline vericeksin bu takımı 1 sezon çalıştıracak, hani diyo ya bana şans versinler ben bu takımları uçururum diye verelim bişey kaybetmeyiz zaten bu sezon çalkantılı bir sezon bakarsın toplar. Ersun örneği güzel bir örnek aslında, ben çok laf etmiştim çapı yetmez ersun kim şampiyonluk kim gibisinden çok şaşırdım şampiyon yapınca, ve fenerliler hala ağlıyo ersun ersun diye bakarsın bizde de bi hikmet gelip geçer başarısıylaValla kim kizarsa kizsin ama bu 6 aylik "idare" dönemi icin en uygun isim. Sevdigimiz birini harcamayalim bu dönemde.
Bu takimdan hicbirsey olmaz, bunu bilmemiz gerekiyor. 6 ay uzun bir zaman. Bu dönemde Tugay´i bitiririz biz.
Gelsin Hikmet Karaman. Hirsli, basariya ac, kendini kesinlikle göstermek istiyor. Sezon sonunda da rahatlikla gönderir yeni yönetim.
Para filan talep etmez direk eline vericeksin bu takımı 1 sezon çalıştıracak, hani diyo ya bana şans versinler ben bu takımları uçururum diye verelim bişey kaybetmeyiz zaten bu sezon çalkantılı bir sezon bakarsın toplar. Ersun örneği güzel bir örnek aslında, ben çok laf etmiştim çapı yetmez ersun kim şampiyonluk kim gibisinden çok şaşırdım şampiyon yapınca, ve fenerliler hala ağlıyo ersun ersun diye bakarsın bizde de bi hikmet gelip geçer başarısıyla![]()