Bu Akşam Kovuluyor!

Hikmet Karaman, şuan için en doğru tercihlerden biri. Belki takımları sonradan alıp başarılı olma konusunda Dünyadaki en iyilerden biridir. :D Geçen sene UEFA Türkiye'de yılın antrenörü seçmişti bunu unutmayalım ve ikinci yarı Mancini'den fazla puan toplamıştı Erciyes ile.
Yanlış hatırlamıyorsam Playoff lu sezondu. Orada sezonun ikinci yarısında Bursanın başına geçmişti ve galiba 8 mi 9 mu ne maçın neredeyse hepsini almıştı :D

I am the one who knocks!

[h=2]Galatasaray Yönetim Kurulu, peş peşe gelen Trabzonspor ve Anderlecht yenilgileri sonrası teknik direktör Cesare Prandelli ile yolları ayırma kararı aldı. Karar bu akşam açıklanacak.[/h]
Galatasaray'da Cesare Prandelli dönemi sona eriyor...
3-0'lık Trabzonspor yenilgisinin ardından Anderlecht'e karşı da kötü bir futbolla sahadan mağlup ayrılarak Şampiyonlar Ligine veda eden Galatasaray'da yönetim kurulu, İtalyan teknik adamın biletini kesti.

2-0 kaybedilen Anderlecht maçı sonrası olağanüstü toplanan sarı kırmızılı yönetim, Prandelli ile yolları ayırma kararı aldı.

Bu kararın, Galatasaray kafilesi yurda döndükten sonra yönetim tarafından resmen açıklanacağı belirtildi.

Cesare Prandelli'nin yerine kimin getirileceği ise birkaç gün içinde belli olacak.

kesinleşmeden inanmam birde en büyük korkum takımın başına gattuso nun gelmesi bir o kaldı çünkü boşta falan değil dimi :oley:

eee biz o gelcek bu gelcek diyoruz da daha hoca gönderilmedi :D hala bir ses yok :)

Ayrıca yeni hoca için birkaç gün beklemeye gerek yok..Antep maçında yeni hoca olmalı !!

a.avcı'nın milli takım serüveni olmasaydı arif ile gelirlerdi kesin herkes onları yazardı.

Yanlış hatırlamıyorsam Playoff lu sezondu. Orada sezonun ikinci yarısında Bursanın başına geçmişti ve galiba 8 mi 9 mu ne maçın neredeyse hepsini almıştı :D

I am the one who knocks!

Gaziantepspor döneminde "Playoff 2. grupta" sampiyon olmustu. 1 puan daha alsa Uefa´ya gidecekti.

Bursaspor´da mac basina 2 puan kazandi. 4. bitirdiler ki Bursaspor icin iyi bir yer. Bi kere sampiyon oldular diye simarmasinlar.

Erciyes´te ikinci yari lig 2.si oldular. Fenerbahce´den sonra en cok puan toplayan takimdi. 14 macta 24 puan topladi ki Erciyes icin mucizevi birseydi.

Demem o ki, kötü hoca degil Hikmet Karaman. Belki entellektüel anlamda Galatasaray´a cok yakisan biri olmayabilir, ama Fatih Terim de 2 cümleyi dogru kuramiyor.

I am the one who knocks!
Ben yanlış hatırlamıyorsam Playoff olduğu sezon Antep'e gitmişti , Antep küme düşme hattına yakındı neredeyse Avrupa Kupası Playofflarına kalacaktı 10. olmuşlardı. Ertesi sezon Antep'i bırakıp Bursa'ya geçti orada da başarılıydı Batalla'dan iyi verim alıyordu. Adı duyulmamış bir Avrupa takımına 3-0 yenilince bırakmıştı. Sonra Erciyes'i lig sonunculuğundan alıp işte geçen sene ikinci yarıda en fazla puan toplayan ikinci teknik direktör olmuştu. Hem Mancini'den , hem de Bilic'ten fazla puan toplamış. Ha oyun planı Galatasaray'da işler burada da başarılı olur mu bilemem ama ligin ortasında takım alıp başarılı olma konusunda Yılmaz Vural ile birlikte baya başarıları var. Sezon başı performanslar pek güven vermediğinden gelecek sezon için hedef zaten Lucescu olur.

Ne yazık ki yerli tdlerden sergen hariç kimse selçuk ve burakı kesmez. Onu farkettim şu an

SON DAKIKA: [h=1]Ve karar verildi: Galatasaray yönetimi Prandelli'nin görevine son verme kararı aldı[/h]

Gaziantepspor döneminde "Playoff 2. grupta" sampiyon olmustu. 1 puan daha alsa Uefa´ya gidecekti.

Bursaspor´da mac basina 2 puan kazandi. 4. bitirdiler ki Bursaspor icin iyi bir yer. Bi kere sampiyon oldular diye simarmasinlar.

Erciyes´te ikinci yari lig 2.si oldular. Fenerbahce´den sonra en cok puan toplayan takimdi. 14 macta 24 puan topladi ki Erciyes icin mucizevi birseydi.

Demem o ki, kötü hoca degil Hikmet Karaman. Belki entellektüel anlamda Galatasaray´a cok yakisan biri olmayabilir, ama Fatih Terim de 2 cümleyi dogru kuramiyor.
Hikmet en azından yeni şeyleri öğrenmeye açık bir Teknik Direktör.

Bence sezon sonuna kadar idare eder bizi, zaten yıllardır büyük takım çalıştırmak için herşeyi yapıyor. Hırslı bir insan ve biraz da asabi. Böyle adamlar lazım bize.

Bizim o vitaminsiz yerliler başka dilden anlamıyor ne yazık ki. Tugay da şansı hak ediyor elbette ama böyle bir ortamda değil.

Adım gibi eminim Tugayı harcarlar. Bunu istemiyorum ben, Tugay dan iyi bir TD olacak bunu görmek mümkün. Burada harcanır, onun için en iyisi antrenörlüğe ilk adımını yurt dışında atmak.

Ingiltere de bayağı sevip saygı duyuyorlar kendisine. Makul bir Championship takımında rahatça başlayabilir diye düsünüyorum.

I am the one who knocks!

Hikmet en azından yeni şeyleri öğrenmeye açık bir Teknik Direktör.

Bence sezon sonuna kadar idare eder bizi, zaten yıllardır büyük takım çalıştırmak için herşeyi yapıyor. Hırslı bir insan ve biraz da asabi. Böyle adamlar lazım bize.

Bizim o vitaminsiz yerliler başka dilden anlamıyor ne yazık ki. Tugay da şansı hak ediyor elbette ama böyle bir ortamda değil.

Adım gibi eminim Tugayı harcarlar. Bunu istemiyorum ben, Tugay dan iyi bir TD olacak bunu görmek mümkün. Burada harcanır, onun için en iyisi antrenörlüğe ilk adımını yurt dışında atmak.

Ingiltere de bayağı sevip saygı duyuyorlar kendisine. Makul bir Championship takımında rahatça başlayabilir diye düsünüyorum.

I am the one who knocks!

Tugay Kerimoglu genc, karizmatik, kültürlü, her anlamda kenarda karakter olarak Galatasaray´a cok yakistirdigim birisi.

Keske agirligini koysa da uzun yillar takimin basinda kalsa. Ama cok süpheliyim bu anlamda. Bence 2 hafta sonra bu oyuncular onu da sallamaz.

Tek korkum bu, yoksa düsünmeden Tugay Kerimoglu derim. Ses tonu, konusma tarzi, karizmasi, yurtdisi tecrübesi vs. hersey cok uygun.

Iyi bir planlamayla iyi bir kariyer yapabilir bu anlamda. Ama Galatasaray dogru secim olur mu bilmiyorum. Oyuncular karaktersiz cünkü.

1336634777-ekran%20resmi%202012-05-10,%2010.22.18%20am.png

vooovvvv Espana

Adam izliyo beyler

Bu takıma en iyi gidecek ve taraftarın istediğini yerine getirecek Abdullah Avcı dır. Onunda geleceğini pek sanmıyorum.

1336634777-ekran%20resmi%202012-05-10,%2010.22.18%20am.png

vooovvvv Espana

Adam izliyo beyler
Adam en azından mesleğine yatırım yapıyor. Yani kazandığı parayı kendini geliştirmeye harcayan kaç teknik direktör var ki? Yeterli ya da değil tartışılır ama bizi sezon sonuna kadar götürür , yeni gelecek yönetim Faruk Süren veya Ali Dürüst önderliğinde olursa zaten ilk tercih Lucescu olacak gibi duruyor.

Geri
Üst Alt