Bu Akşam Kovuluyor!

Az önce taraftarlar hava alanında Burak ve Selçuğu yuhlayıp Prandelli' yi isyifaya davet etmişler. İstifa ya da kovulma sorularını pas geçmiş kurt hoca Prandelli.

GT-I9300 Tapatalk

O kadar ahım şahım bir durum olmadı. Hava limanında ben oradayım. Yalnız Prandelli'nin yüzü gülüyordu.

Bazı arkadaşlar yok Tugayı harcamayalım falan diyolar anlam veremiyorum sanki iyi hoca olcak ümidi var içinizdede bakın arkadaşlar Galatasarayımıza ne Hagi den ne Bülent Korkmazdan nede Tugay dan hoca olmaz Bülent hocayla Hagininde çapsızlıklarını gördük Tugay hocanında başarılı olabilme ihtimali hiç yok hocalık futbol oynamaya benzemiyo Okan Buruk bunların hepsinden daha iyi korkak değil bi kere bizim ülke futbolumuzda bu ligde yani korkak hocalar büyük takımlarda asla başarılı olamaz cesur kararlar alabilmeli hocalar beğenmediğimiz istemediğimiz Terim bile Burağı yedek bıraktı koşmuyo diye bize cesur hoca gerek gerektiğinde 3 forvet oynayacak Gerest bile 4 forvetle oynuyodu Trabzon maçinda 1-0 one geçtik iliç oyundan aldı hasan kabzeyi soktu oyuna necati ümit hasan biz böyle oynuyoduk çapsız korkak hocalarla asla olmaz

Peki buraki kim kovacak Mourinho bile gelse forvette burak gibi bir adam olursa hiç bir ise yaramaz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.9 mılyon euro artı 3.5 mılyon euro bonusları varmış.peşin vermelıyız.basına göre.bu aysalın yaptıgını dusman yapmaz.

Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Puan olarak hala şampiyonluk yarışı içinde gibi gözüksekte, hiç bir Galatasaray taraftarı bu sezon şampiyonluk için ümitli değil. Bunun en büyük sorumlusu tabiki Prandelli ve başta Selçuk, Burak olmak üzere formsuz ve isteksiz hatta beceriksiz futbolcular. Prandelli ile bu dakikadan sonra devam edilmeyeceği aşikar. Artık seri galibiyetler gelse dahi taraftarın içindeki heyecan ve umut yeniden oluşmayacak bu hoca ile. Prandelli en geç haftasonuna kadar gitti gözüyle bakıyorum. Gerek şuanki yönetimin kısa ömürlü bir yönetim olması, gerek takımın içinde bulunduğu kaos ve sezon ortası olması dolayısıyla birinci sınıf bir hoca ile anlaşamayacığımız belli. Kaldı ki zaten şu durumda ligi ve yerli oyuncuları tanıyan yerli bir hoca en mantıklısı. Gönülden geçen tabiki Lucescu yada onun kalibresinde kaliteli bir hoca ile uzun vadede anlaşılması ve sadece bu sezonu değil önümüzdeki sezonlarıda düşünülmesi. Ama şu ortamda geçici bir hoca olacak kesinlikle. Bu geçici hocada Hikmet Karaman olmalı. Olurda bu kadar olumsuzluğa rağmen başarılı olup takımı şampiyon yaparsa hem Türkiyede Hikmet Karaman, Yılmaz Vural vs çapındaki hocalara bakış açısı biraz olsun değişmiş olur. Hemde hiç ümitli olmadığımız bir sezonu 4. yıldızı takarak mutlu kapatmış oluruz. Yeni yönetimle birlikte Hikmet hocaya takımı şampiyon yaptığı için doğal olarak şans verilip yeni sezonda devam edilebilir. Olurda başarısız olursa zaten bu sezondan ümidi kesmiş taraftar için çokta büyük bir sürpriz olmaz. Sene sonu yollar ayrılır, yeni ve güçlü bir yönetim seçilir, kaliteli bir hoca ile anlaşılıp yeni sezona girilir.

Galiba saat 19:05 de kovulacak :D

dino-zoff.jpg

Eh Albayrak gönderemeyiz diye agliyordu? Hani ne oldu.. Albayrak biraksin bu isleri..

Resmi açıklama gelse de rahatlasak.

Eve geldim bilgisayarı açtım ve böyle bir haberi göreceğim içime doğdu.
Allah'ım sana şükürler olsun.

Eh Albayrak gönderemeyiz diye agliyordu? Hani ne oldu.. Albayrak biraksin bu isleri..

onların planı başkaydı Hakan. Onlar ara transferin son 1 haftasına kadar tutacaklardı. Sonra 3-4 günde TD arayışı diyerek transfer yapmadan kapatma niyetindelerdi. (bence)

Geri
Üst Alt