2014 ten sonrası rezillik oyun gelmiyor
2014 ten sonrası rezillik oyun gelmiyor
Ooo bunun 1ini epey oynamistim. Dag tepe dolaşıp duruyordum kilometrelerce mesafeden bit kadar hedefi vurmak icinDelta Force Hawk Ops'ın alfasını oynuyorum, bayağı sardı
O oyunların tadı çok başkaydı. Bu oyun şu an Tarkov ve Battlefield benzeri bir oyun olarak çıktı. Campaign modu da gelecekmiş. Remake olacak bu mod ama hangi oyunun hikayesini yeniden yapacaklar bilmiyorum. Muhtemelen Black Hawk Down olurOoo bunun 1ini epey oynamistim. Dag tepe dolaşıp duruyordum kilometrelerce mesafeden bit kadar hedefi vurmak icin
bana bak sen gerçekten 41 yaşında olabilirsin hee.Simdiki cocuklarin Roblox Minecraft falan oynadigini görünce acıyorum gariplerime
tactical fps su an en iyi oyun olabilecegi konusuluyor bakalim steamden basvurdum ama henuz bir yanit gelmedi.Delta Force Hawk Ops'ın alfasını oynuyorum, bayağı sardı
eskiden delta force muydu o tarz bir oyun vardı fena oynardım neydi ismiDelta Force Hawk Ops'ın alfasını oynuyorum, bayağı sardı
Medal of Honor serisinin var Assault isimli oyunları, o seri olabilir belkieskiden delta force muydu o tarz bir oyun vardı fena oynardım neydi ismi
assault muydu delta mıydı bilemedim
kafa yapma hocaMedal of Honor serisinin var Assault isimli oyunları, o seri olabilir belki
İlk duyurulduğu günden beri takip ediyorum, düzgün bir bilgisayar olmadığı için deneyemedim ama müthiş iş çıkarmışlar gibi duruyor. Oynayanların yorumları bayağı iyi. BF ve Cod'un iyi yaptığı işleri alıp üstüne kendileri de bir şeyler katmışlar. Umarım Nicki Minaj vs gibi abuk subuk karakterler ve femboy silah skinleri vs gelmez de oyun bu ağır hali ile kalır.Delta Force Hawk Ops'ın alfasını oynuyorum, bayağı sardı