Bu Aralar Hangi Oyunu Oynuyorsunuz? - Sayfa 152 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Ooo bunun 1ini epey oynamistim. Dag tepe dolaşıp duruyordum kilometrelerce mesafeden bit kadar hedefi vurmak icin :)

O oyunların tadı çok başkaydı. Bu oyun şu an Tarkov ve Battlefield benzeri bir oyun olarak çıktı. Campaign modu da gelecekmiş. Remake olacak bu mod ama hangi oyunun hikayesini yeniden yapacaklar bilmiyorum. Muhtemelen Black Hawk Down olur

friends vs friends oglumla oynadik teke tek iyi sariyor ama cok fazla oynayan yok gibi oyunu diger takimlara karsi cok sarmadi

the finals basladik baya eglenceli hizli aksiyonu olan bir oyun mekanikleri de bana daha modern geldi tavsiye ederim

Most Wanted (2005)'e sardım, gerçekten bu oyunun yaklaşık 20 yıl önce çıkmış olması inandırıcı gelmiyor. Tam bir baş yapıt ve hala ilk gün oynuyormuş gibi inanılmaz bir keyif veriyor. Şu ana kadar Most Wanted (2012), Rivals, Hot Pursuit Remastered ve Run da oynadım mesela, onlar da kaliteli oyunlar ama asla o keyfi vermiyorlar.
Bir de bunun üstüne Carbon yaptım mı, benden iyisi yok.
EA'nın EA olduğu zamanların oyunları...

Delta Force Hawk Ops'ın alfasını oynuyorum, bayağı sardı
İlk duyurulduğu günden beri takip ediyorum, düzgün bir bilgisayar olmadığı için deneyemedim ama müthiş iş çıkarmışlar gibi duruyor. Oynayanların yorumları bayağı iyi. BF ve Cod'un iyi yaptığı işleri alıp üstüne kendileri de bir şeyler katmışlar. Umarım Nicki Minaj vs gibi abuk subuk karakterler ve femboy silah skinleri vs gelmez de oyun bu ağır hali ile kalır.

Üst Alt