Switch'te başladım sonra rabbim affetsin diyerek sildim, kütük gibi kontroller var.
Switch'te başladım sonra rabbim affetsin diyerek sildim, kütük gibi kontroller var.
Beklentim yok nostalji yaşayalım yeterrSwitch'te başladım sonra rabbim affetsin diyerek sildim, kütük gibi kontroller var.
Arkaya müzikte acıyormusun ahberrtETS2'de uçtan uca. Black Sea-Baltic-Scandinavia gibi DLC almıştım yaz indiriminde, 2500 kmlik yükler alıp saatlerce yol. Kafayı resetliyor
Evet ahbert, çalma listesi bitesiye kadar yola devamArkaya müzikte acıyormusun ahberrt
black ops 6 nasil multiplayer oynanir mi yada hangi fps shooter tavsiye edersiniz multi icin?
Battlebit remastered düşünebilirsiniz, çok eğlenceli bir shooter oyunu.black ops 6 nasil multiplayer oynanir mi yada hangi fps shooter tavsiye edersiniz multi icin?
BakayımBattlebit remastered düşünebilirsiniz, çok eğlenceli bir shooter oyunu.
Fortnite denedim ama olayı daha çok tps imiş, o sebeple pek alışamadım 😅 f2p olarak Apex legends iyi bir alternatif, ben severek oynuyorum ama şu sıralar favorim battlebit üstad Steam fiyatı ne kadardı tam hatırlayamadım amaBakayım
Fortnite seviyorum ama ranked diamond’tan sonra aşırı zor toksik bir boyut alıyor çok üst seviye oyuncular var nefes aldırmıyorlar valla 😅
Apex legendsFortnite denedim ama olayı daha çok tps imiş, o sebeple pek alışamadım 😅 f2p olarak Apex legends iyi bir alternatif, ben severek oynuyorum ama şu sıralar favorim battlebit üstad Steam fiyatı ne kadardı tam hatırlayamadım ama
2 gündür pc de oynuyordum ayarlara bir girdim tank modu ve modern mod varmış. yön tuşlarıyla eski usul ecel terleri dökerek oynamışım tam bir malımmmSwitch'te başladım sonra rabbim affetsin diyerek sildim, kütük gibi kontroller var.
Eski usül felaket kötü ama modern de sıkıntılıydı bende, yama falan geldiyse bir bakayım sonra.2 gündür pc de oynuyordum ayarlara bir girdim tank modu ve modern mod varmış. yön tuşlarıyla eski usul ecel terleri dökerek oynamışım tam bir malımmm
Modern kontroller harika oyun cag atlatiyor resmenEski usül felaket kötü ama modern de sıkıntılıydı bende, yama falan geldiyse bir bakayım sonra.
yaşıyosun bu hayatıETS2'de uçtan uca. Black Sea-Baltic-Scandinavia gibi DLC almıştım yaz indiriminde, 2500 kmlik yükler alıp saatlerce yol. Kafayı resetliyor
Ben de tam "contol etme olayını moderne etmişler mi?" diye soracaktım.Switch'te başladım sonra rabbim affetsin diyerek sildim, kütük gibi kontroller var.