Bu Aralar Hangi Oyunu Oynuyorsunuz? - Sayfa 151 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Bakayım

Fortnite seviyorum ama ranked diamond’tan sonra aşırı zor toksik bir boyut alıyor çok üst seviye oyuncular var nefes aldırmıyorlar valla 😅
Fortnite denedim ama olayı daha çok tps imiş, o sebeple pek alışamadım 😅 f2p olarak Apex legends iyi bir alternatif, ben severek oynuyorum ama şu sıralar favorim battlebit üstad Steam fiyatı ne kadardı tam hatırlayamadım ama

Fortnite denedim ama olayı daha çok tps imiş, o sebeple pek alışamadım 😅 f2p olarak Apex legends iyi bir alternatif, ben severek oynuyorum ama şu sıralar favorim battlebit üstad Steam fiyatı ne kadardı tam hatırlayamadım ama
Apex legends
Valorant çok konuşuluyor ama daha toksik bir oyuncu profili var deniyordu bakmak lazım

Fortnite 10 yaşında oğlumla oynuyorum ama eski coş yada counter tarzı shooterlari özlüyorum belki tarkov bakarım onun da temposu çok düşük çok gerçekçi oyun diyorlar

Sifu oynuyorum zaten ağır bir ip man fanıyım geneli geçeni dövüyorum.

patada küteden çat çutt.. yalnız kamera açısı bir tık uzakta olsaymış efso olurmuş.

bu arada zamanında beni orgazm üstüne orgazma sokan patch of neo 'a saygılarımı sunuyorum..

Üst Alt