Kontroller kullanDiablo 4 e başladım var mi tavsiye ilk defa oynuyorum bu seriyi
Kontroller kullanDiablo 4 e başladım var mi tavsiye ilk defa oynuyorum bu seriyi
bu bildiğin sinama filmi devam etsin diye tuşa basıyorsun gibi - ortam ambians çok iyide...
Steam dolar birimine geçince kullanmam diyordum ama yaz indirimlerinden şimdiden 7 oyun aldım.
ETS2
Amerikan Truck Sim
Asetto Corsa
Portal 2
Witcher 3
Left 4 Dead 2
Supermarket Simulator
Forza Horizon 4 iyi indirime girmiş, muhtemelen onu da alacağım gibi.
İki oyun daha eklendi. Bilhassa battlebit remastered ilk çıktığında alacak idim ama vakit ayıramayacağım için almamıştım, şimdi ilk çıktığı zamana oranla biraz tuzlu oldu ama aldım.
Ben aslında daha çok solo, deniz manzarası ve gemi sürmek için aldım diyebilirim, adalarda takılırım diye düşündüm- olmadı iade ederim pek beğenmez isem, bilgilendirme için teşekkürler ahbabOynayacak arkadaş grubu yoksa Blazing Sails'in doğru düzgün oyuncusu, sunucusu kalmadı
Ahbert, müsait bir vaktinde 10 dolar bandına kadar beğendiğin ve tavsiye ettiğin oyun önerilerini rica edebilir miyim, steam'da geziniyorum öyle ama pek bulamadım ben...Oynayacak arkadaş grubu yoksa Blazing Sails'in doğru düzgün oyuncusu, sunucusu kalmadı
İş dönüşü akşam ufak bir liste hazırlayayımAhbert, müsait bir vaktinde 10 dolar bandına kadar beğendiğin ve tavsiye ettiğin oyun önerilerini rica edebilir miyim, steam'da geziniyorum öyle ama pek bulamadım ben...
Bu battlebit remastered dehşet eğlenceli bir şeymiş bu arada, aldığımdan beri bağımlısı oldumİş dönüşü akşam ufak bir liste hazırlayayım
Bu arada Ubisoft oyunlarının çoğu 10$ altı şu an.Bu battlebit remastered dehşet eğlenceli bir şeymiş bu arada, aldığımdan beri bağımlısı oldum
Akşam listeyi bekliyor olacağım ahbert, çok teşekkür ederim
Death strandingBu arada Ubisoft oyunlarının çoğu 10$ altı şu an.
The Long Dark ***
SIFU***
Dawn of Man
Game Dev Tycoon
Pony Island
Kingdom Come: Deliverance ***
DEATH STRANDING DIRECTOR'S CUT ***
Big Ambitions
The Talos Principle 2 (İki oyunu da muhteşem)
UBOAT
Chernobylite Complete Edition
Twelve Minutes
Bu liste uzar uzar gider de vaktim yok, kusura bakma ilk gözüme çarpanlardan bildiklerimi paylaştım 🫂
Rica ederim ahbert.@Aras Şimşek @Naci Liboş Çok teşekkür ederim tavsiyeler için