Bu Aralar Hangi Oyunu Oynuyorsunuz? - Sayfa 149 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Oyun tasarımını yaptığım kart oyunu Storm Warfare'in turnuvası ayın başında başlıyor. Girmek için bilet paketi'ı almak gerekiyor ama beraberinde bolca kart ve kozmetik eşya geliyor. Çıkan bütün katlar satılabiliyor ve Turnuvanın da güzel para ödülleri var.

1 Ağustos'da da oyun tüm özellikleri ile ilk ranked sezonu ile açılacak. Günlük görevler yaparak paket almak mümkün olacak.

Steam dolar birimine geçince kullanmam diyordum ama yaz indirimlerinden şimdiden 7 oyun aldım. :asd:

ETS2
Amerikan Truck Sim
Asetto Corsa
Portal 2
Witcher 3
Left 4 Dead 2
Supermarket Simulator

Forza Horizon 4 iyi indirime girmiş, muhtemelen onu da alacağım gibi.

İki oyun daha eklendi. Bilhassa battlebit remastered ilk çıktığında alacak idim ama vakit ayıramayacağım için almamıştım, şimdi ilk çıktığı zamana oranla biraz tuzlu oldu ama aldım.

Bu battlebit remastered dehşet eğlenceli bir şeymiş bu arada, aldığımdan beri bağımlısı oldum :ROFLMAO:

Akşam listeyi bekliyor olacağım ahbert, çok teşekkür ederim :love:
Bu arada Ubisoft oyunlarının çoğu 10$ altı şu an.

The Long Dark ***

SIFU***

Dawn of Man

Game Dev Tycoon

Pony Island

Kingdom Come: Deliverance ***

DEATH STRANDING DIRECTOR'S CUT ***

Big Ambitions

The Talos Principle 2 (İki oyunu da muhteşem)

UBOAT

Chernobylite Complete Edition

Twelve Minutes

Bu liste uzar uzar gider de vaktim yok, kusura bakma ilk gözüme çarpanlardan bildiklerimi paylaştım 🫂

Bu arada Ubisoft oyunlarının çoğu 10$ altı şu an.

The Long Dark ***

SIFU***

Dawn of Man

Game Dev Tycoon

Pony Island

Kingdom Come: Deliverance ***

DEATH STRANDING DIRECTOR'S CUT ***

Big Ambitions

The Talos Principle 2 (İki oyunu da muhteşem)

UBOAT

Chernobylite Complete Edition

Twelve Minutes

Bu liste uzar uzar gider de vaktim yok, kusura bakma ilk gözüme çarpanlardan bildiklerimi paylaştım 🫂
Death stranding
Sifu yu özellikle tavsiye ederim. Onun dısinda Tycoon seviyorsan game dev tycoon eglenceli bir oyun
Hayatta kalma içinde the long dark
Rol yapma orta çag da kingdom come
@Ata B. Oğuz

Üst Alt