Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.728
- 20.194
- 2.523
Sinir krizi geçirten bütün oyunları oynarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pit mi kasiyorsun hocam?daiblo 4 sardı bu aralar - epeydir sezonlarda ciddi oynamamıştım.
daha yeni başladım ya - o kadar olduki hiç şu überleri falan yapmadım - softcore rogue (her daim ilk classımdır her oyunda) ile biraz alışıp sonra hardcore a geçerim sorcerer ya da druidle.Pit mi kasiyorsun hocam?
Rouge un amuleti bulamazsın muhtemelen bowlarda 8 milyar gold civarı item satışı önemli hale geldi oyunda piyasaya bakmadan ga itemleri kırmayın aspect yukseltmek icin bile olsa .daha yeni başladım ya - o kadar olduki hiç şu überleri falan yapmadım - softcore rogue (her daim ilk classımdır her oyunda) ile biraz alışıp sonra hardcore a geçerim sorcerer ya da druidle.
hardcoredaki anlık kasıntılar çok zevkli geliyor bana - sonrasında softcoreda pit yaparım.
daha lvl 70 imRouge un amuleti bulamazsın muhtemelen bowlarda 8 milyar gold civarı item satışı önemli hale geldi oyunda piyasaya bakmadan ga itemleri kırmayın aspect yukseltmek icin bile olsa .
Rouge un amuleti bulamazsın muhtemelen bowlarda 8 milyar gold civarı item satışı önemli hale geldi oyunda piyasaya bakmadan ga itemleri kırmayın aspect yukseltmek icin bile olsa .
bir hanımefendi dikkatleri dağıtmış gibi geldi.Geçen rogue amulet yaptım +2 exploit +2 finesse + kritik şansı vardı. Hellde malum deli item düşüyor başka bir kolyeyi takmışım yanlıslıkla sonrada mevcut kolyemi npc satmışım delirdim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GA değildir herhalde . Valla hocam 3 lu GAsini 1000 dolara satiyorlarmis dediler . DLC yi bende g2g de 2 tane full bow item satarak aldım bu item satma işi iyi oldu bu sezon.Geçen rogue amulet yaptım +2 exploit +2 finesse + kritik şansı vardı. Hellde malum deli item düşüyor başka bir kolyeyi takmışım yanlıslıkla sonrada mevcut kolyemi npc satmışım delirdim
bir hanımefendi dikkatleri dağıtmış gibi geldi.
GA değildir herhalde . Valla hocam 3 lu GAsini 1000 dolara satiyorlarmis dediler . DLC yi bende g2g de 2 tane full bow item satarak aldım bu item satma işi iyi oldu bu sezon.
Nerelerdesin ulanHanımefendiler için charı silker geçerim umrumda olmaz can
Bir Builde aitse şayet hersey para ediyor. Vul damage ve Lucky hit beraber gelen her item rouge da iyi para ediyor .ha birde aspect full ise o zaman build dışı olsa bile alıyorlar.Yok ga değildi ama yinede benim göz bebeğimdi. Valla bakmak lazım iyi olduğunu düşündüğüm itemler düştü açıkcası mesela unique bot düştü yıldızlı ve hareket hızına veriyor yıldızı para eder mi dersin
Nerelerdesin ulan
Bodrum nasıl bu ara tatil sezonuda başladiForuma girdiğim gibi ban yiyorum naci ben napayım
Bir Builde aitse şayet hersey para ediyor. Vul damage ve Lucky hit beraber gelen her item rouge da iyi para ediyor .ha birde aspect full ise o zaman build dışı olsa bile alıyorlar.