- 10 Haziran 2019
- 10.014
- 8.578
- 873
Bodrum nasıl bu ara tatil sezonuda başladi
Yaniyür
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bodrum nasıl bu ara tatil sezonuda başladi
Diablo.trade de item satacaksin gold karşılığı yada discord da sanctuary kanalında ikiside birbiri ile bağlantılı.Para kasmak aşırı zor napıcaz ocultist içimizden geçti
oyun içi Auction House u geri getirmeleri lazım.Diablo.trade de item satacaksin gold karşılığı yada discord da sanctuary kanalında ikiside birbiri ile bağlantılı.
Blizzard barbar ve sorcererina kıyamaz - her zaman gideri olur . diyebileceğim tek şey oDiablo 4 e başladım var mi tavsiye ilk defa oynuyorum bu seriyi
Ana hikaye bittikten sonra sezonlarda oynayacağım diyorsanız şöhret kısmını tamamlamış olman lazım buildlerde paragon puanı sohretten gelen 25 puanı aldığınız varsayiliyor. paragon tahtasına 225 puana göre dağıtım yapılıyor. Yan görevleri yapmaya çalışmayın ilk etapta .ilk işiniz haritayı tamamen bitirmek olsun.Diablo 4 e başladım var mi tavsiye ilk defa oynuyorum bu seriyi
Ready of Not
keşke hafızamdan silip tekrar oynasamDetroit oynuyorum başta sarmamıştı ama sardı. Alice'e bakıcılık yapıyoruz ama olsun