Hamdi Coban
Kırmızı Üye
hayat
İt takes two ya sardık eşimle. Oyun 40 dolar civarından hiç inmiyordu geçen hafta eagameste 10 dolara düşünce hemen aldım. Sevgiliyle, eşle, çocuğunla oynanabilecek aşırı keyifli bir oyun.
Boşanmak üzere olan bir çift yine kavga ederken, kızları ağlıyor oyuncaklarının yanında. Peder ve validesinin ruhları bu oyuncakların içine giriyor. Kızlarına ulaşmaya çalışırken koordineli çalışmak zorunda kalıyorlar. İhmal ettikleri şeyler düşman oluyor, tamir edilmemis süpürge bölüm sonu canavarı olabiliyorbahçedeki ağaçtan eve geçerken sincaplar ile yapılan anlaşma gereği arılarla savaşıyoruz, birimizde patlayıcı bir sıvı fırlatıyor, birimizde ise o patlayıcıyi aktive eden silah var. Her bölümde geçmek için kordinasyon şart. Tek başına bölüm bitirme diye birşey yok.
Gayet eğlenceli bir oyun. Eşim misafir kadınla oynamaya başladı, biz misafir adamla balkonda sabahladik nerdeyse. Oynayan birakamiyor
PC2'den sonra 3 hem arayüzü hem de oynanışıyla rezil bir oyun. Geçen gün yine direksiyon ile ACC'den sıkılınca bakayım dedim, ilk yarış sonrası bunu silip 2. oyunu yükledim. 2. oyun piyasanın en iyilerinden
PC2'yi beğenmene çok sevindim. Keşke aynı ekip hakkını verebilecek bir dağıtımcıyla çalışabilseydi, şimdi Codemasters / EA bünyesinde mevcut oyunlarda çalışıyorlar ama ekibin kemik kadrosu yeni stüdyo kurmuş.pc2 sahiden dediğin gibiymiş
throne and liberty hakkında bilgin var mı acaba, pve full oynanıyor mu bu oyun tam anlamadım youtubdan?
Demo çok güzeldi ama optimizasyonu biraz daha iyileştirirlerse harika olacak oyun.yaşlı oyunculara haber
COMMANDOS dönüyor . commandos: Origins 2024 içinde piyasaya çıkacak.
deli gibi oynardım küçükken.
Yıllar sonra kuzenlerle Pubg'ye girek dedikŞu şekil takıldık
son oyununa baya benzettimDemo çok güzeldi ama optimizasyonu biraz daha iyileştirirlerse harika olacak oyun.
Ghost Recon Wildlands ... Ne oynamıştık şunu ilk çıktığında.
Modlarla şu hale getirebiliyorsunuz oyunu;
O türde son yıllarda çok sayıda oyun çıkıyor. Partisans 1941 de türün güzel örneklerinden. Tavsiye ederimson oyununa baya benzettim
PARTİZAN diye oyun yapmışlardı yakın zamanda commandos kafasında - çok ucuza almıştım steamden ama hiç oynamadım.
laptop var artık seçim yapamıyorum![]()
Bana zor bir oyun önerir misiniz?