İt takes two ya sardık eşimle. Oyun 40 dolar civarından hiç inmiyordu geçen hafta eagameste 10 dolara düşünce hemen aldım. Sevgiliyle, eşle, çocuğunla oynanabilecek aşırı keyifli bir oyun.

Boşanmak üzere olan bir çift yine kavga ederken, kızları ağlıyor oyuncaklarının yanında. Peder ve validesinin ruhları bu oyuncakların içine giriyor. Kızlarına ulaşmaya çalışırken koordineli çalışmak zorunda kalıyorlar. İhmal ettikleri şeyler düşman oluyor, tamir edilmemis süpürge bölüm sonu canavarı olabiliyor😄 bahçedeki ağaçtan eve geçerken sincaplar ile yapılan anlaşma gereği arılarla savaşıyoruz, birimizde patlayıcı bir sıvı fırlatıyor, birimizde ise o patlayıcıyi aktive eden silah var. Her bölümde geçmek için kordinasyon şart. Tek başına bölüm bitirme diye birşey yok.

Gayet eğlenceli bir oyun. Eşim misafir kadınla oynamaya başladı, biz misafir adamla balkonda sabahladik nerdeyse. Oynayan birakamiyor

Ben en son eşimle bu oyunu oynamayı denediğimde eşimin karakteri sürekli yan yan gidiyordu. Bi türlü kamerayı kontrol edemiyordu. Ben de sinirleniyordum. Sonra sildim oyunu.

PC2'den sonra 3 hem arayüzü hem de oynanışıyla rezil bir oyun. Geçen gün yine direksiyon ile ACC'den sıkılınca bakayım dedim, ilk yarış sonrası bunu silip 2. oyunu yükledim. 2. oyun piyasanın en iyilerinden

pc2 sahiden dediğin gibiymiş (y)

throne and liberty hakkında bilgin var mı acaba, pve full oynanıyor mu bu oyun tam anlamadım youtubdan?

pc2 sahiden dediğin gibiymiş (y)

throne and liberty hakkında bilgin var mı acaba, pve full oynanıyor mu bu oyun tam anlamadım youtubdan?
PC2'yi beğenmene çok sevindim. Keşke aynı ekip hakkını verebilecek bir dağıtımcıyla çalışabilseydi, şimdi Codemasters / EA bünyesinde mevcut oyunlarda çalışıyorlar ama ekibin kemik kadrosu yeni stüdyo kurmuş.

Muhtemelen bunda da PvP oynamak gibi bir zorunluluğumuz yok. Oyunu klasik mmo kafasında PvE odaklı oynayıp eğlenebilirsiniz. Bir noktada yanınıza arkadaş gerekebilir belki, ona bir şey diyemem

Üstte bahsettiğim ekibin oyunu;

Stüdyonun adı Straigh4

Son düzenleme:
Shredders_KeyArt_3840x2160.jpg

oynanışta steep'in 50 katı fln ii diyebilirim

Bloober Team'i tebrik ediyorum.

Silent Hill 2 oyunu zaten hali hazırda efsane statüsünde olan oyunlardan biriydi. Ben dahil çoğu kişi tarafından en iyi Silent Hill oyunu olarak görülüyordu. Adamlar zaten efsane olan bir oyunu almış daha da efsane bir hale getirmiş. Normalde beklenen, bu efsanenin yeni versiyonunda içine edilmesiydi ama adamlar üstüne koyarak üstesinden gelmiş helal olsun, takdir ettim.

Hastaneyi yeni geçtim. Herifler sadece Wood Side Apartmanı, Blue Creek Apartmanı ve Hastane sekansları ile başlı başına oyun içinde başka bir oyun yapmışlar gibi. İlk versiyonu oynamamış olsam ve şu an oyun bitse niye bitti demezdim. Daha hapishanesi var oteli var.

Puanım 9/10.

Atmosfer ve sesler ilk oyuna göre çok daha beter sıçırttırıyor ve bunu yaparken ilk versiyonda olduğu gibi jumpscare tarzı ucuz numaralara başvurmuyor. Müziklerin de olağanüstü etkisi ile fena geriyor.

Diablo 4
Valheim'a girişmeyi düşünüyorum tekrar bu ara. Belki V-risingte olabilir.

yaşlı oyunculara haber

COMMANDOS dönüyor . commandos: Origins 2024 içinde piyasaya çıkacak.

deli gibi oynardım küçükken.

Demo çok güzeldi ama optimizasyonu biraz daha iyileştirirlerse harika olacak oyun.
son oyununa baya benzettim

PARTİZAN diye oyun yapmışlardı yakın zamanda commandos kafasında - çok ucuza almıştım steamden ama hiç oynamadım.

laptop var artık seçim yapamıyorum :D

son oyununa baya benzettim

PARTİZAN diye oyun yapmışlardı yakın zamanda commandos kafasında - çok ucuza almıştım steamden ama hiç oynamadım.

laptop var artık seçim yapamıyorum :D
O türde son yıllarda çok sayıda oyun çıkıyor. Partisans 1941 de türün güzel örneklerinden. Tavsiye ederim

Geri
Üst Alt