- 21 Ocak 2010
- 72.794
- 51.225
- 5.003
Dark soul tarzı bir oyun mu heis ?![]()
bu kdr ii çıkmasını beklemiordum
archangel studiosa tebrikler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dark soul tarzı bir oyun mu heis ?![]()
bu kdr ii çıkmasını beklemiordum
archangel studiosa tebrikler
Dark soul tarzı bir oyun mu heis ?
siz gurbolar verirsiniz bizim paramız yetmezoyun yok oyunnnnnnnnn
black myth wukong da cikmadi hala discli sekilde
full fiyat vermek istemiyorum psnden
lanet olsun böyle bir döneme
siz gurbolar verirsiniz bizim paramız yetmez
hala Retaildan devam ha - vay be arakadaşŞu sıralar WoW un yeni expansion u aldım. onu oynuyorum
oynayacak bir şey bulamadım. 5 senedir filan oynamıyordum. Çok fazla şey değişmişhala Retaildan devam ha - vay be arakadaş
Hep uzak durduğum bir oyun dalı açıkçası ölüp ölüp tekrar baştan başlamak çok itici geliyor bana ama bağımlılık da yapıyor gibi bir yandanewet heis
20gb fln yer kaplıyor
atmosferi epey ii kurgulamışlar mekanikler de zevkli
PC2'den sonra 3 hem arayüzü hem de oynanışıyla rezil bir oyun. Geçen gün yine direksiyon ile ACC'den sıkılınca bakayım dedim, ilk yarış sonrası bunu silip 2. oyunu yükledim. 2. oyun piyasanın en iyilerindenforzadan sıkıldığım için project cars 3'ü bi deniyom
grafikler ortalama ama sürüş mekaniği bi tuhaf geldi viraj alırken araba teklior
PC2'den sonra 3 hem arayüzü hem de oynanışıyla rezil bir oyun. Geçen gün yine direksiyon ile ACC'den sıkılınca bakayım dedim, ilk yarış sonrası bunu silip 2. oyunu yükledim. 2. oyun piyasanın en iyilerinden
Direksiyon varsa PC2'den alacağın keyif çok başka olacaktır. Bizim ekip ACC oynadığı için ben de ACC oynuyorum uzun süredir, şu an main oyun ACC diyebilirim.arayüz + menü dizaynı fln kötü evet, nfs shift'ten beri ilk defa slightly mad studios oyunu oynamış oldum ki o oyun çok iyiydi, pc3'e hayret ettim. 2'yi de bi deneyeyim o zaman
senin temel yarış oyunum diyeceğin belli bi oyun var mı?
Direksiyon varsa PC2'den alacağın keyif çok başka olacaktır. Bizim ekip ACC oynadığı için ben de ACC oynuyorum uzun süredir, şu an main oyun ACC diyebilirim.
Şimdiden iyi eğlenceler, çok keyifli bir oyun. Kariyer modu da çok güzelsen böyle yazınca gaza gelip giriştim ben de (nürbungring 24h), şimdilik sadece temel inputları düzenleyip bi test sürüşü yaptım 10 dk falan, mekanikleri öğrenmek biraz zaman alacak gibi çok içerik var çünkü ama oynanış süper ötesiymiş saol