0be476fd5d312f050dc8801593896ae5ca3219a1ba32474f.jpg

bu kdr ii çıkmasını beklemiordum
archangel studiosa tebrikler
Dark soul tarzı bir oyun mu heis ?

The finals oynuyorum çoğunlukla
Light dagger

İt takes two ya sardık eşimle. Oyun 40 dolar civarından hiç inmiyordu geçen hafta eagameste 10 dolara düşünce hemen aldım. Sevgiliyle, eşle, çocuğunla oynanabilecek aşırı keyifli bir oyun.

Boşanmak üzere olan bir çift yine kavga ederken, kızları ağlıyor oyuncaklarının yanında. Peder ve validesinin ruhları bu oyuncakların içine giriyor. Kızlarına ulaşmaya çalışırken koordineli çalışmak zorunda kalıyorlar. İhmal ettikleri şeyler düşman oluyor, tamir edilmemis süpürge bölüm sonu canavarı olabiliyor😄 bahçedeki ağaçtan eve geçerken sincaplar ile yapılan anlaşma gereği arılarla savaşıyoruz, birimizde patlayıcı bir sıvı fırlatıyor, birimizde ise o patlayıcıyi aktive eden silah var. Her bölümde geçmek için kordinasyon şart. Tek başına bölüm bitirme diye birşey yok.

Gayet eğlenceli bir oyun. Eşim misafir kadınla oynamaya başladı, biz misafir adamla balkonda sabahladik nerdeyse. Oynayan birakamiyor

laptop külüstür olduğu için steam üzerinden

minimotorway
backpack battles

arada vakit öldürsün diye

forzadan sıkıldığım için project cars 3'ü bi deniyom

grafikler ortalama ama sürüş mekaniği bi tuhaf geldi viraj alırken araba teklior

forzadan sıkıldığım için project cars 3'ü bi deniyom

grafikler ortalama ama sürüş mekaniği bi tuhaf geldi viraj alırken araba teklior
PC2'den sonra 3 hem arayüzü hem de oynanışıyla rezil bir oyun. Geçen gün yine direksiyon ile ACC'den sıkılınca bakayım dedim, ilk yarış sonrası bunu silip 2. oyunu yükledim. 2. oyun piyasanın en iyilerinden

PC2'den sonra 3 hem arayüzü hem de oynanışıyla rezil bir oyun. Geçen gün yine direksiyon ile ACC'den sıkılınca bakayım dedim, ilk yarış sonrası bunu silip 2. oyunu yükledim. 2. oyun piyasanın en iyilerinden

arayüz + menü dizaynı fln kötü evet, nfs shift'ten beri ilk defa slightly mad studios oyunu oynamış oldum ki o oyun çok iyiydi, pc3'e hayret ettim. 2'yi de bi deneyeyim o zaman

senin temel yarış oyunum diyeceğin belli bi oyun var mı?

arayüz + menü dizaynı fln kötü evet, nfs shift'ten beri ilk defa slightly mad studios oyunu oynamış oldum ki o oyun çok iyiydi, pc3'e hayret ettim. 2'yi de bi deneyeyim o zaman

senin temel yarış oyunum diyeceğin belli bi oyun var mı?
Direksiyon varsa PC2'den alacağın keyif çok başka olacaktır. Bizim ekip ACC oynadığı için ben de ACC oynuyorum uzun süredir, şu an main oyun ACC diyebilirim.

Bu arada >RENNSPORT< için Steam'de "Erişim Talebi" isterseniz hemen playteste katılabiliyorsunuz, onu da tavsiye ederim

Direksiyon varsa PC2'den alacağın keyif çok başka olacaktır. Bizim ekip ACC oynadığı için ben de ACC oynuyorum uzun süredir, şu an main oyun ACC diyebilirim.

sen böyle yazınca gaza gelip giriştim ben de (nürbungring 24h), şimdilik sadece temel inputları düzenleyip bi test sürüşü yaptım 10 dk falan, mekanikleri öğrenmek biraz zaman alacak gibi çok içerik var çünkü ama oynanış süper ötesiymiş saol

sen böyle yazınca gaza gelip giriştim ben de (nürbungring 24h), şimdilik sadece temel inputları düzenleyip bi test sürüşü yaptım 10 dk falan, mekanikleri öğrenmek biraz zaman alacak gibi çok içerik var çünkü ama oynanış süper ötesiymiş saol
Şimdiden iyi eğlenceler, çok keyifli bir oyun. Kariyer modu da çok güzel

Geri
Üst Alt