- Moderatör
- #3.401
- 3 Temmuz 2012
- 131.651
- 78.797
- 1.678
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hile
hilesi mi var
Hala bağımlısı olmadıysan sorun yokŞimdi Aras bana kızacak ama söyleceğim yaa.
Ben 2-3 gündür gizli, gizli Vampire Survivor oynuyorum. Kaçamak ama öyle tamamen beni sahiplenmiş degil.
Aras kızacak demeni de açıklayalım da nedenini bilsin forum;Şimdi Aras bana kızacak ama söyleceğim yaa.
Ben 2-3 gündür gizli, gizli Vampire Survivor oynuyorum. Kaçamak ama öyle tamamen beni sahiplenmiş degil.
Bu kadar roman yazmayalim reis okumadan güldümAras kızacak demeni de açıklayalım da nedenini bilsin forum;
Doruk’un Candy Crush’a nasıl sardığını anlatayım da siz karar verin bu çocuk hâlâ kurtulabildi mi…
Her şey geçen yaz başladı. Normalde Doruk oyun manyağıdır ama daha çok konsol, RPG falan oynar. Bir gün otobüste sıkılmış, telefonunda Candy Crush’ı açmış. “Bi bakayım şu milletin övdüğü oyun neymiş,” dedi. İşte o an hepimiz Doruk’u kaybettik...
İlk hafta masumdu. “Oğlum boş zamanlarda biraz oynuyorum yaa,” diyordu. İkinci hafta ses tonu değişti:
— “Kanka level 120’ye geldim, harbi beyin yakıyor ya...”
Üçüncü haftada bildirimleri açtı. Her sabah “can gönderin” mesajı atıyor. Yetmedi, WhatsApp grubuna bile yazmaya başladı:
— “Abi bi 5 can atsana, tam bonus turundayım, boşa gider…”
Bir gün dışarı çıkalım dedik. Parkta oturduk, çay içiyoruz. Doruk bir anda sessizleşti, telefona kitlendi.
— “Ne oldu?”
— “Abi zamanlı görev gelmiş... 2 dakika içinde şeker patlatmam lazım, yoksa epic power-up kaçıyor...”
Kanka bu ne?! Bu çocuk bir hafta sonra takvime göre Candy oynuyordu. Sabah kahvaltı, öğlen level atlama, akşam boss şekeri. Hatta bir gün eve gittiğimizde ekran görüntüsü aldım: telefon ekran süresi 6 saat Candy Crush
Ama finali efsane… Bir gün oturduk yine muhabbet. Doruk dalgın, gözler yorgun.
— “Ne oldu len sana?” dedik.
— “Kanka... oyunu sildim.”
— “Aaa cidden mi?!”
— “Evet… ama başka bir hesap açtım, 1. seviyeden başladım... o heyecanı özlemişim.”
Biz o gün anladık ki bu çocuk artık geri dönemez. Candy’yle evlenecek gibi. Eğer bir gün Doruk sessizleşirse, bilin ki şekerleri hizalamaya çalışıyordur.![]()
Yapay zekayı Doruk için eğittim. Arada canım sıkkın olduğunda iş yerinde yaz diyorum, hemen Doruk hikayesi türetiyor.Bu kadar roman yazmayalim reis okumadan güldüm![]()
Candy crush temalı yaptığım doğum günün hatırlasana ArasımAras kızacak demeni de açıklayalım da nedenini bilsin forum;
Doruk’un Candy Crush’a nasıl sardığını anlatayım da siz karar verin bu çocuk hâlâ kurtulabildi mi…
Her şey geçen yaz başladı. Normalde Doruk oyun manyağıdır ama daha çok konsol, RPG falan oynar. Bir gün otobüste sıkılmış, telefonunda Candy Crush’ı açmış. “Bi bakayım şu milletin övdüğü oyun neymiş,” dedi. İşte o an hepimiz Doruk’u kaybettik...
İlk hafta masumdu. “Oğlum boş zamanlarda biraz oynuyorum yaa,” diyordu. İkinci hafta ses tonu değişti:
— “Kanka level 120’ye geldim, harbi beyin yakıyor ya...”
Üçüncü haftada bildirimleri açtı. Her sabah “can gönderin” mesajı atıyor. Yetmedi, WhatsApp grubuna bile yazmaya başladı:
— “Abi bi 5 can atsana, tam bonus turundayım, boşa gider…”
Bir gün dışarı çıkalım dedik. Parkta oturduk, çay içiyoruz. Doruk bir anda sessizleşti, telefona kitlendi.
— “Ne oldu?”
— “Abi zamanlı görev gelmiş... 2 dakika içinde şeker patlatmam lazım, yoksa epic power-up kaçıyor...”
Kanka bu ne?! Bu çocuk bir hafta sonra takvime göre Candy oynuyordu. Sabah kahvaltı, öğlen level atlama, akşam boss şekeri. Hatta bir gün eve gittiğimizde ekran görüntüsü aldım: telefon ekran süresi 6 saat Candy Crush
Ama finali efsane… Bir gün oturduk yine muhabbet. Doruk dalgın, gözler yorgun.
— “Ne oldu len sana?” dedik.
— “Kanka... oyunu sildim.”
— “Aaa cidden mi?!”
— “Evet… ama başka bir hesap açtım, 1. seviyeden başladım... o heyecanı özlemişim.”
Biz o gün anladık ki bu çocuk artık geri dönemez. Candy’yle evlenecek gibi. Eğer bir gün Doruk sessizleşirse, bilin ki şekerleri hizalamaya çalışıyordur.![]()
Dayanamayıp balonları hizaya sokup patlattığın an çok iyiydiCandy crush temalı yaptığım doğum günün hatırlasana Arasım
Keramettin admin masaya kim b.şaldı diyerek tüm günümün içine etmişti
![]()
Bir zamanlar şu oyundan aldığım zevki çoğu online oyundan almadım. En son ilgisizlik, bug vs derken kimse girmemeye başladı. Şu an ne durumda bilmiyorum. Battlefront 3 az beklemedik ama olmadı.
Üstad sen neler diyorsun. Tarih oldu sanıyordum. Yıllar sonra Darth Maul ile tekrar uçarım ki ben.Oyun yeniden doğmuş gibi canlandı tekrar. Ciddi oyuncusu var şu an
Ben sana şu kadarını söyleyeyim; Şu an sadece Steam tarafında bile 28bin anlık oyuncusu varÜstad sen neler diyorsun. Tarih oldu sanıyordum. Yıllar sonra Darth Maul ile tekrar uçarım ki ben.
![]()
Sıfırdan başlayıp 1000 level Yoda kesme vakti o haldeBen sana şu kadarını söyleyeyim; Şu an sadece Steam tarafında bile 28bin anlık oyuncusu var
Çok çok uçuk bir sayı bu
Fiyatlari ne bunların ustat o bilgiyi hep atliyorsun![]()
gerçek bir souls oyunu
harika bir oyun