@Aras Şimşek

Nintendo New 3DS aldim, cok keyif alyiyorum.

Eski Mario ve Zelda arti Pokemon oyunlarina ozlemisim, ve cok pratik bir aparat.

Heryere sigiyor, ve 4-5 saat oyun keyifi veriyor.

@Aras Şimşek

Nintendo New 3DS aldim, cok keyif alyiyorum.

Eski Mario ve Zelda arti Pokemon oyunlarina ozlemisim, ve cok pratik bir aparat.

Heryere sigiyor, ve 4-5 saat oyun keyifi veriyor.
Ne kadara aldın? Benim de iş yerinde bazen çok boş vaktim oluyor, Switch düşünüyordum, 3DS de fena olmaz aslında. Hem nostalji olur

Ne kadara aldın? Benim de iş yerinde bazen çok boş vaktim oluyor, Switch düşünüyordum, 3DS de fena olmaz aslında. Hem nostalji olur

Biraz sansliydim cunku bu Nintendo New 3ds ve DUAL IPS ekranliymis ve baya collectors item mis.

200 euro aldim ama ikinci el yeni degil tabi

Switch alacaksan. Switch 2 al, arkadasta var. Zelda efsane iyi

Eger Turkiye'de cok pahaliysa burdan birseyler bakabilirim, ama cabuk olman lazim yakinda TR gidiyom

Biraz sansliydim cunku bu Nintendo New 3ds ve DUAL IPS ekranliymis ve baya collectors item mis.

200 euro aldim ama ikinci el yeni degil tabi

Switch alacaksan. Switch 2 al, arkadasta var. Zelda efsane iyi

Eger Turkiye'de cok pahaliysa burdan birseyler bakabilirim, ama cabuk olman lazim yakinda TR gidiyom
10bin civarına Oled Switch ya da 5-6 civarına yakalayabilirsem Lite almayı düşünüyordum ama çok kararsızım. Çok yükselmiyorum, çoğunu da oynadım ama maksat iş yerinde el konsolu ile arada vakit geçirmek. Switch 2 ne kadar orada?

Geri
Üst Alt