- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BF > Muzik haBF bir yaşam tarzıdır, BC2 den bu güne, tüm serileri ile benimle. Aşığım BF'ye![]()
o zaman işler değişir hocamBF > Muzik ha
pubg oynayıpta kadın karakterine seksi çamaşır giydiren erkeklere deli oluyorum..pubg oynuyorum ama ayak sesi duyamıyorum mal gibi ölüyorum hep
Apex daha iyipubg oynuyorum ama ayak sesi duyamıyorum mal gibi ölüyorum hep
var ama bağımlılık yaratır üstat hiç bulaşmaaTarayıcı üstünden oynananacak ofislik oyun yok mu yavv.
var ama bağımlılık yaratır üstat hiç bulaşmaa
napsak yaa mobil oyunlarda bağımlılık yapıyorBen de ondan tırsıyorum.
napsak yaa mobil oyunlarda bağımlılık yapıyor
satranç sever misin
kombinimi atayım mıpubg oynayıpta kadın karakterine seksi çamaşır giydiren erkeklere deli oluyorum..
bu çok gayimsi bir olayy!
Ne kadara aldın? Benim de iş yerinde bazen çok boş vaktim oluyor, Switch düşünüyordum, 3DS de fena olmaz aslında. Hem nostalji olur@Aras Şimşek
Nintendo New 3DS aldim, cok keyif alyiyorum.
Eski Mario ve Zelda arti Pokemon oyunlarina ozlemisim, ve cok pratik bir aparat.
Heryere sigiyor, ve 4-5 saat oyun keyifi veriyor.
Ne kadara aldın? Benim de iş yerinde bazen çok boş vaktim oluyor, Switch düşünüyordum, 3DS de fena olmaz aslında. Hem nostalji olur
10bin civarına Oled Switch ya da 5-6 civarına yakalayabilirsem Lite almayı düşünüyordum ama çok kararsızım. Çok yükselmiyorum, çoğunu da oynadım ama maksat iş yerinde el konsolu ile arada vakit geçirmek. Switch 2 ne kadar orada?Biraz sansliydim cunku bu Nintendo New 3ds ve DUAL IPS ekranliymis ve baya collectors item mis.
200 euro aldim ama ikinci el yeni degil tabi
Switch alacaksan. Switch 2 al, arkadasta var. Zelda efsane iyi
Eger Turkiye'de cok pahaliysa burdan birseyler bakabilirim, ama cabuk olman lazim yakinda TR gidiyom
10bin civarına Oled Switch ya da 5-6 civarına yakalayabilirsem Lite almayı düşünüyordum ama çok kararsızım. Çok yükselmiyorum, çoğunu da oynadım ama maksat iş yerinde el konsolu ile arada vakit geçirmek. Switch 2 ne kadar orada?
460 Euro daha pahalıya geliyor uaw

Switch 2 burada ne kadar? En son 30 civarıydı, daha ucuza geliyor460 Euro daha pahalıya geliyor uaw![]()
Aslında fena değilmiş fiyatı buraya göre. Hesabımı kitabımı yapayım da alacak olursam yarın haber vereyim