Tamer Tuna
10 Numara!
- 17 Temmuz 2012
- 12.304
- 1.879
- 1.328
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler, maksimum 2GB'lik sağlam oyun önerisi yok mu ya? Valla evden çıkasım yok, bir oyuna abanmak istiyorum.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
![]()
Buldun mu ?
Ona bende başlamıştım ama battlefield 4 serisinden aldığım zevki alamadım. Bugün lansman ile birlikte destiny ikiye başladım, şu ana kadar gayet güzelBattlefield 1 oynuyordum ama sıkıldım, oyun güzel ama oynatmıyor kendini tuhaf bir şekilde. Multipleyerını toplamda 4-5 saat falan oynamışımdır daha da oynamam.
Battlefield hardline tam bir fiyasko.Watchdog güzel bir oyun.Battlefield 1 oynuyordum ama sıkıldım, oyun güzel ama oynatmıyor kendini tuhaf bir şekilde. Multipleyerını toplamda 4-5 saat falan oynamışımdır daha da oynamam.
Ben oynayamıyorum korku oyununu adapte olamıyorum..Ama korku oyunu oynayan insanlara hep hayran olmuşdur.Tebrik ederim.Fallout 4 oynuyorum ama korkuyorum
Skyrim de o kadar yeraltı mumyaları olmasına rağmen korkmazdım.Bunda korkuyorum nedense geriliyorum her eve girişte.
Bunun xbox one icin.olani var midir acabacok bekledik bunu coookkk![]()
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
hayir yokBunun xbox one icin.olani var midir acaba
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi