The Saboteur yada L.A Noire yi tekrar yükleyesim var bu aralar.

?❤️

Konsolda nasıl silahlı oyunları oynuyorsunuz, fare olmadan nasıl zevk alabiliyorsunuz?

mobil oyun:

Dancing Line.

Telefona ses sistemini bağlıyorum efsanevi bir ses veriyor. Müziği sevenler ve müzik kulağı olanlara şiddetle tavsiye ederim.

cok bekledik bunu coookkk
346.jpg
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Şu nintendo mario inadından bir türlü vazgeçemedi. Diğer oyun konsollarına neden mario üretmiyor anlamıyorum. İnatla sırf mario için Nintendo almayacağım.

Şu nintendo mario inadından bir türlü vazgeçemedi. Diğer oyun konsollarına neden mario üretmiyor anlamıyorum. İnatla sırf mario için Nintendo almayacağım.

adamlar mal mi systemseller olan bir markayi diger konsollara dagitsin

pokemon
mario
zelda

gibi markalar sayesinde nintendo hala ayakta durabiliyor böyle

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Witcher 3 oynuyorum, ne kadar geç kaldığımı her sahnesinde bir kez daha acı acı anlıyorum..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Telltale'in Game of thrones'unu oynuyorum, baya güzel. İlk telltale oyunum,bitince diğerlerini de oynayacağım.

cossacks 3 aldım indiriyorum
fm18 e kadar fm17 witcher 3 cossacks 3 takılacağım

Adam psndeki bedava oyunlari aldim diye manuple ediyor

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Soldiers of the Universe (SOTU)

Türk yapımı güzel bir FPS türü oyun. Senaryosu da ilgi çekici. Grafikleri de güzel tabii geliştirilebilir. Bu işlerde oldukça geride olan ülkemiz adına güzel gelişme. Destek olunmalı. Steam'de 15 TL

YouTube

Son düzenleme:
Son dönemlerde PUBG aşırı moda ama oyunun hakkını vermek lazım tek sorunu optimizasyon yakın zaman da oyunu full hale getirecekler steam de açık ara tüm oyunlara fark attı, bi ekip kurup baskın yapmak lazım :D

Fornite, Overwatch ve Lol giriyorum arada

Steamden bir kaç oyun önereyim ;

Nba Playgrounds oynuyorum baya sardı.Turnuva modlarını bitirdim,online biraz sıkıntılı adam bulmada ama yine de ara ara açıp oynuyorum.Packlerden Iverson çıkaramadım bir türlü o biraz üzdü

Platform pek sevmezdim Limbodan sonra fikrim değişti,şu ara Dead Cells oynuyorum aşırı keyifli

Stardew Vadisini de önerebilirim bana göre bir başyapıt

Cayır cayır shadow of war oynuyorum, keşke bitmese ama bitecek gibi bir his var içimde.

Geri
Üst Alt