Denemeni tavsiye ederim.Ada ülkelerini yönetiyorsun,muz ülkelesi olmaktan çıkıp dünyada saygın bir ülke olmaya çalışıyorsun.Tabi kolay olmuyor her ayrıntıyı düşünmüşler mesela yurt dışından göçmen alırsan milliyetçiler ayaklanıyor.Askeri darbeler olabiliyor,halkı mutlu etmezsen sana suikast bile düzenleyebiliyorlar.Ülkenin kontrolünü mafya gruplarına bırakabiliyorsun karşlığında para veriyorlar sana işler sonra daha çok karışıyor.Basına açıklama yapıyorsun mesela Abd nin müslümanlara uyguladığı politikalar yanlış diye Abd yardımı kesiyor fln kısaca böle

Kulağa hoş geliyor. Seri halinde mi bu oyun? Atıyorum Tropico 5 var mı?

Shadow of War aldim, insallah yarin oyuna baslayacam.

Aklımda bulunsun. Oynarım muhtemelen. 5i tavsiye eder misin? Yoksa 4 mü daha iyi, var mı bilgin

5i oynamadığım için ne desem yalan olur.Türkçe dil desteği yok diye 4 ü bitirmiştim,gerçi pek ingilizceye gerek yok.Yapıların adlarını öğrensen yeterli

Az da olsa konuşmalar var.Mesela seçim zamanı karşı rakibin konuşmalar yapıyor,halkın sorunlarını daha iyi anlayabiliyorsun vs

İngilizce orta seviye veya üstüyse 5 den başlayabilirsin

şimdilik fifa18

yakında last of us'ı yapan şirketin yaptığı diğer oyunları oynamayı düşünüyorum

5i oynamadığım için ne desem yalan olur.Türkçe dil desteği yok diye 4 ü bitirmiştim,gerçi pek ingilizceye gerek yok.Yapıların adlarını öğrensen yeterli

Az da olsa konuşmalar var.Mesela seçim zamanı karşı rakibin konuşmalar yapıyor,halkın sorunlarını daha iyi anlayabiliyorsun vs

İngilizce orta seviye veya üstüyse 5 den başlayabilirsin

Yapı isimleri vs problem değil de halkın sorunlarını anlayamayabilirim 4ü denerim artık

şimdilik fifa18

yakında last of us'ı yapan şirketin yaptığı diğer oyunları oynamayı düşünüyorum

hepsi harika
uncharted serisi ama su son cikan spin off mudur nedir almadim henuz bekleyebilirim diye dusunuyorum

jak and daxter ve crash bandicoot'da oyna ggg

Izlenimlerini simdiden merakla bekliyorum.

Çok iyi ben bitirdim bile. İlk oyunu ikiyle üçle çarp öyle bir oyun. Tek sıkıntısı orta dünya evrenine hakimsen hikayesi can sıkabilir, içine etmişler çünkü. Oyun çok eğlenceli ama...

hearts of iron 4 , II. dünya savaşına sardım bu ara

yakuza zeroya basladim
bisikletle adam dövmek cok keyifli yav

Geri
Üst Alt